Vélemény részletei

Catan telepesei

Átlagos vevői értékelés:

Catan telepesei

Termék értékelése:

Értékelés
Termék vélemény (létrehozva 2019. június 8.):
Nagyon szeretem ebben a játékban, hogy végtelenségig variálható! A pályát eleve minden játék alkalmával máshogyan építjük fel, a rákerülő számkártyák pedig tovább fokozzák a véletlen hatásokat. Itt van a játék egyetlen bökkenője a számomra: Ha felfordítjuk a véletlenszerűen lepakolt számokat és főleg nagyon kicsi és nagyon nagy számok jutottak nekem, rögtön érezhetem azt, hogy ezt a partit felesleges végigjátszanom, vesztettem. Ha még mellé betársul az is, hogy olyan emberekkel játszom, akik nem is annyira hajlandóak velem kereskedelmet folytatni, mert gonoszkodni szeretnének egy kicsit, akkor abszolút kellemetlen élményeket hagyhat a játékosban.
A játék nagy idejében mindenki gyűjtögeti szorgosan a nyersanyagait, de a viszonylag szűkös pálya miatt elég nagy a játékosok közötti interakció. Komoly versengések folynak 1-1 pontokért is.
Összességében társaság függő ez a játék és magas benne a szerencsefaktor, de nagyon élvezetes és jó látni, hogy a végére mindenféle képen felépül egy kis úthálózata falvakkal és városokkal.