Inkognito társasjáték

Normál ár: 9 790 Ft


A Te árad: 9 301 Ft

Értékelés:  (4.4)
Karnevál Velencében - az éjszaka tele van boldog zajjal, féktelen örömmel, kosztümös alakok dalával és nevetésével, akik csak úgy surrannak keresztül a szűk sikátorokban.
De mélyen ebben a vad, féktelen hangulatban meglapul négy teljesen különböző alak:
akik igazi mesterei a megtévesztésnek, akik tehetségesek, akik a felismerhetetlenségig tudják álcázni magukat, és titkos küldetésekben osonnak át az éjszakán.

A játék díjai

Mensa Társasjátékverseny 2013 fődíjas

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Titkos társaság

Brigitta | 2019. március 28.

Nagyon szeretjük azokat a játékokat, amiknél nem tudjuk, hogy kivel vagyunk. Külön izgalmat jelent, amikor próbáljuk leadni a jelzéseinket, pláne, ha a partnerünk még nem jött rá, hogy velünk van. Mi eddig csak négyen játszottuk, de szerintem ez az ideális hozzá. Ajánlom mindenkinek!
Társás(ági) játék

Lea | 2017. november 23.

Mi gyakran játszunk vele a baráti társasággal. Én is négy főre ajánlom, háromra nem olyan jó, viszont öttel még nem próbáltuk.
Agyalós játék.
Ritkán kerül elő

peticco | 2015. augusztus 15.

Maga a játék mechanizmusa nagyon tetszetős (dedukciós-bábuval lépegetős), de csak 4-en érdemes játszani és olyan emberekkel akik vevők arra, hogy 1-2 órán keresztül azon filózzanak, hogy ki kivel van. Ha együtt állnak a csillagok, akkor szuper, ha nem akkor a polc alján várja ezt a pillanatot. :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.