Talisman

Normál ár: 15 990 Ft


A Te árad: 15 191 Ft

Értékelés:  (4.1)
Fedezd fel a mágia és a sárkányok mitikus világát!
Talisman rémíto küldetései által törhetsz végso célod, az Uralom koronája felé.
Hosöd nem csak harcos, pap, varázsló lehet, de bárki a tizenegy roppant hatalmú, mágikus eroknek parancsoló karaktertípus közül.
Ám a koronáig vezeto út igen veszélyes: a legendák szerint csak a hírhedt talizmánok egyike nyithatja meg számodra a Hatalom kapuját. S e varázstárgyakhoz szörnyeken, csapdákon, gonosz mágián át vezet az út…
Szedd össze minden erodet! Különben nem gyozhetsz ellenségeid felett, nem nyerheted el a koronát, s nem teljesítheted be végzetedet!
Az a célod, hogy elérd a játéktábla közepén az Uralom koronáját, és utána az Uralomvarázslat segítségével a többieket mind kiejtsd a játékból. Kezdetben a külső és a középső régióban kalandozol, gyarapodva erőben, tudásban, életerőben, míg elég hatalmas nem leszel a belső régió kihívásaihoz. Útban az Uralom koronája felé – ahhoz, hogy beléphess a Tűz völgyébe – egy valódi talizmánra is szükséged lesz.

Értékelések átlaga 


(4.1)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 15 Ameri gémereknek 7 Családdal 12 Partijátéknak 5
26% (5)
58% (11)
11% (2)
5% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 19)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Innék a sivatagban :D

Rol | 2019. október 15.

A játék rendkívül összetett, de nem igazán bonyolult. Sajna nekem kicsit hosszúnak tűnt. Lehetne picit pörgősebb, de ennek ellenére egyáltalán nem unalmas.
Családi fantasy

orzol | 2019. augusztus 23.

Kaland-játék-kockázat típusú, egyszerű fantasy társasjáték, mi családi játékként használtuk/használjuk. Egyetlen hátránya, hogy nagyon hosszú, ritkán sikerül a végére jutni. Gyerekekkel akkor működik igazán jól, ha már tudnak jól olvasni.
Rég múlt idők...

RTamás | 2018. október 10.

Klasszikus F&F játék, klasszikus játékmechanikával, ki kidolgozás mellett. Sajnos ma már ebben a műfajban sokkal jobbak a konkurensek, kicsit eljárt már felette az idő, de kezdőknek tökéletes belépő szint.
Szerepjáték Monopoly

Efti | 2018. május 7.

Hangulatos és szép játék. Egyszerű és könnyen tanulható szabályok. Sajnos nagyon hosszú és a végére vontatottá válik.
Igazi időrabló :)

Gábor | 2018. február 18.

Nagyon hosszú játék...akár napokig is lehet játszani egy partit, minél több kiegészítőt teszünk mellé, annál tovább nyúlhat a kaland :) A játékmechanika egy idő után egy embernél sokáig elhúzódhat, ilyenkor tanácsos elmenni wc re annak akinek kell :) Összegzésképp a rengeteg extra tartalom miatt mindig más lesz a játékkép, és ha sikerül 4-5 embert leültetni egyszerre az asztalhoz, akkor pedig jöhet a táppénz :D
Ha van rá hangulatod...

Xanax | 2018. január 19.

... és egy jó baráti társaságod, akkor nagyon élvezetes időtöltés tud lenni a Talisman. A 60 percet nagyjából játékosonként lehet számolni, ha elsőre próbálkoztok, utána azért gyorsulni fog. Jól kitalált történet, szerethető karakterek, nem túl összetett szabályok (nem sokban bonyolultabb, mint a Gazdálkodj okosan).
A játéktábla és a figurák kidolgozottsága, szépsége miatt azonban jár a négy csillag.
Egy idő után vontatott

János | 2018. január 12.

Szeretem a kalandjátékokat, de ez nagyon hosszú, ha sokan játsszák. És szerintem úgy van értelme, ha 4-5 fő játszik vele.
Nem is tudtuk befejezni 6-an 3 óra alatt. Elfáradtunk a végére és még sok volt hátra.
Az elején nagyon szórakoztató és sok lehetőség van benne. Egy idő után azonban beszűkül a lehetőségek köre. Pusztán azért, mert feljebb- beljebb kell lépni a táblán.
A fantasy társas...

István | 2017. szeptember 15.

Fantasy témában ez volt az első társasom és egyben az első Fantasy Flight Games is. A grafika nagyon szép, van szerencse faktor is a játékban, de igazából a saját döntéseink határozzák meg az előrehaladásunkat. A karakterek nagyon jól el vannak találva, újrajátszhatósága igazából abban rejlik, hogy minden karakterrel kipróbáld a játékot, ez az egyetlen gyengepontja. De ha a pénztárcánk engedi, lehet hozzá kiegészítőket vásárolni, amelyekkel lehet növelni ezt a kis gyengeséget.
Az egész játékban a legjobbak a varázsló karakterek, azokkal nagyon ki lehet szúrni a többi játékossal (trollkodás).
Nem egész napos egy játék, sőt volt olyan is, hogy 1 óra alatt lement.
Nem rossz, aki szereti a témát, annak ajánlott, aki nem annyira szereti, annak már nem annyira.
ui.: Nagyon szépek a figurák, ha kifestjük őket.
Fantasztikus fantasy

Petróczy | 2017. augusztus 7.

Még nem játszottam vele, videó alapján nagyaon jó kis játéknak néz ki, külön jó pont, hogy festhető figurák vannak benne amit személy szerint én imádok :) Jövő hónapban veszem majd meg a sajátomat :)
Fantasy köntösben a Gazdálkodj okosan

Wish | 2017. július 24.

Dobsz, lépsz, húzol, történik valami, gyüjtesz, ha kigyüjtötted az összes (bútort) attribútomot, jó combosra, akkor megnyered a játékot.
Imádtam volna gyerekkoromban, ahogy a Gazdálkodj okosant is szeretteük, mert nem volt más. Most már van más.
Ettől függetlenül szoktunk vele játszani, mert a gyerek szereti, de erősen lecsökkentettük, hogy mennyi tapasztalatért lehet fejlődni, különban túl hosszú a játék.
A kivitlezés szép és igényes, de eljárt felette a zidő.
Ja! Vannak hozzá kifesthető minik :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!