Gazdálkodj okosan

Normál ár: 3 990 Ft


A Te árad: 3 990 Ft

Értékelés: 
(3.6)
A jól ismert Gazdálkodj okosan! társasjáték klasszikus kiadása, megújult külsővel, de változatlan tartalommal. Miközben folyamatosan haladunk végig a játéktáblán, a rendelkezésünkre álló pénzt takarékosan kell felhasználnunk a különböző költségek kifizetésére, hogy a játék végére elég maradjon, hogy házat vásároljunk és berendezzük azt.

Értékelések átlaga 


(3.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 42 Gyakorlott játékosoknak 5 Ketten 21 Családdal 50 Partijátéknak 16
30% (18)
30% (18)
18% (11)
12% (7)
10% (6)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 60)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
szerencse játék

Boros | 2020. február 10.

Nagyon lassú játékment.
Ha rajtam múlna sose kerülne elő de az idesőbb generáció alap játéka.
örök klasszikus

Szonya | 2020. február 9.

Örök klasszikus, erős nosztalgiafaktorral. A klasszikus kiadás az igazi, a '90-es években megjelent változatot már nem annyira kedveltem. Az eredeti olyan időket idéz, amit mi már csak elmesélésekből ismerünk. :)
Ha tényleg ki akarsz szúrni valakivel. Ezzel a játékkal kínozni lehet

Márton | 2020. január 8.

Most karácsonykor előkerült egy 90-es évekbeli kiadás. Hát, mindenki rosszul volt tőle. Borzalmasan negatív "szerencse" kártyák, lassú játékmenet. Gyerekkoromban persze szerettem, de az régen volt. :) Állandóan csak a szívás, van benne talán 4-5 pozitív nyereménykártya, amikor azt valaki kihúzza, kb meg is nyerte a játékot, olyan mint a lottó ötös. Rettentő unalmas. Csak mazochistáknak ajánlom , illetve azoknak, akik nosztalgiázni akarnak. De akkor is inkább nézegessél régi fényképeket, mert az legalább szórakoztató.
Nosztalgia

Dávid | 2020. január 3.

Régen, gyerekként nagyon szerettem, de mindig hosszú volt a játékmenet. Sajnos sok múlik a szerencsén, ezért aki nem tud "jól dobni" vagy "jól húzni", az nagyon hamar megunja. Vannak ennél izgalmasabb társasjátékok is.
Régi és új

Lívia | 2019. december 15.

Gyerekkoromban ez volt a sztár társas. Sajnos régi gyerekkori társasunk elveszett, vagy tönkre-játszottuk. Most egy újabb kiadásunk van itthon, ebben már van kocsi, mobil, parabola antenna, videomagno, hűtő, tv, olajsütő, mikro... szóval olyan dolgok amik a gyerekkoromba még egyáltalán nem voltak. Nem lakást, hanem házat kell berendezni, van külön konyhabútor, dolgozószoba. És a pénzek is változtak, persze már azóta is, és már ez is kicsit retroszámba megy. Nagyon szeretünk vele játszani, de szinte félnapos játék, a szerencsekártyában pedig nem csak szerencse van!
Minden háztartásba kötelező elem volt

Kornélia | 2019. december 2.

Gyerekkorunk társas játéka. Még régi pénzekkel és szocreál hangulattal az igazi :)
Családi társasjátk,de egyszerűségéből adódóan kisebbek jobban élvezik,nagyobbak hamar megunhatják.
Klasszikus

Anna | 2019. november 21.

Régi játék, a maiak között nem rúg labdába, de nálunk a családban szuper nosztalgikus élmény elővenni. Stratégiai gondolkodást nem igényel, sok múlik a szerencsén.
Gyerekkorom

Zsófia | 2019. november 15.

Mikor 8 évesen megkaptam, napokat játszottam végig tesómmal. Akkor ez nagyon menő játéknak számított, ma már sokkal jobbakat is kapni. Sajnos túl nagy a szerencsefaktor a játékban.
A klasszikus

Eszter | 2019. október 3.

Ebben a játékban nincsenek barátok! Legalábbis nálunk biztosan nem marad egy sem a végére. :D Elég nagy a szerencsefaktor, és a mai társasjáték piacon már vannak jobb játékok. Ez mégis egy örök darab, a gyerekkorba visz vissza.
Gyerekkori nagy kedvenc!

Judit | 2019. szeptember 28.

Örök klasszis. Gyerekkorom nagy kedvence. Megunhatatlan családi játék.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.