Gigi Gnomo

Normál ár: 9 990 Ft


A Te árad: 9 491 Ft

Értékelés: 
(4.7)
Szerezd meg a törpék kincsét – de ha nem vigyázol, Gigi Gnomo elvarázsol!

A játékosok a törpék erdejében sétálva kincsekre találhatnak. De egy rossz dobás, és a föld megnyílik a talpuk
alatt, és varázslat foglyai lesznek: a kezük a fülcimpájukhoz ragad vagy az asztal körül kell futkározniuk.
Hogy a bűbáj csak egy körig tart vagy a játék végéig… Kinek sikerül hazavinnie a kincset?

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Ha lepottyansz, akkor lepottyansz.

Csaba | 2020. május 13.

Aranyos jatek. Lanyaim kulonosen szeretik es mer 4-5 korban is erdemben tudnak jatszani vele. Sok benne a szerencse faktor es nagy taktikazasok nincsenek benne, viszont konnyen tanulhato es szorakoztato.
Gyerekeknek oké

Sára | 2019. június 22.

A gyerekeim szeretik, kérik, de én nem szeretem sajnos. Számomra sok a szerencse faktor, sokszor esünk lyukba, ami még engem is frusztrál, nemhogy a gyerekeket, így nehéz előre jutni. A feladatok, amiket lyukba eséskor csinálni kell sokszor egyszerre kivitelezhetetlenek, pedig jut belőlük több is a kőrök során, feltéve, ha valaki előre jutni szeretne és nem állandóan a bűbájoktól való megszabadulásra költeni a zsetonjait. Mivel a gyerekeim mindennek ellenére élvezik és szeretik, ezért 5-9 éves gyerek társaságnak (pl.osztály), ajánlom, de családi játéknak olyat képzelek, amit azért a felnőttek is szívesen játszanak.
Az egyik legjobb gyerekjáték! Varázslatosan szép és mókás!

Adim | 2017. december 8.

Nagyon szép, mesés kalandjáték, mely a memória mellett, döntéshelyzetet ad a gyerekeknek, és meg is mozgatja őket mókás feladatokkal. Célunk 5 különleges dolog összegyűjtése egy varázslatos, koboldok lakta erdőből. Ezeket a fák gyökerei között találhatjuk meg. 3 kockával dobunk, és mi döntjük el, hogy mennyit lépünk le a dobásunkból - ami attól függ, milyen mezőre szeretnénk lépni az erdő ösvényén. Amire rálépünk, azt a kincset megpróbálhatjuk megtalálni úgy, hogy a doboz oldalába állított egyik fát kihúzzuk, és megnézzük, mi van a gyökerei között. Ha az, amit épp keresünk, akkor megszerezzük a kincs zsetonját. Akár megtaláltuk, akár nem, a fa átvándorol egy másik helyre, azaz az épp üres helyre tesszük át a doboz szélén. Mivel eggyel több hely van, mint fa, így mindig vándorolnak az épp meglesett fák, mert máshová kerülnek át, mint ahonnan kivesszük őket. Ez egy zseniális figyelemfejlesztő módszer, és a gyerekek imádják, ahogy a fák mászkálnak az erdőben.
Ez persze mind semmi, ugyanis bizonyos dobás esetén az elvarázsolt erdő ösvénye megváltozik - ilyenkor el tudjuk forgatni a lapot a tábla alatt. Néhol lyukak vannak, és ha valaki egy ilyen forgatás után lyukba esik a bábujával, azt elvarázsolják a koboldok, mielőtt szabadon engedik. Ilyenkor "bünti" kártyát húz a játékos, amin mókás feladatok vannak, amit vagy azonnal, vagy minden körben meg kell tennie a "bűbáj" hatása miatt. Pl: menj körbe az asztal körül, utánozd a boci hangját, nyomd meg az orrod stb. Ha valakit bosszant a feladat, leadhatja egy már megszerzett kincs korongját, hogy megszabaduljon tőle. De a kobold bűbájok mókásak, és ki akarna leadni egy megszerzett kincset miatta? :)
Az egyik legjobb, és nagyon szép megjelenésű, mókás, minőségi gyerekjáték, amivel találkoztam. Még a doboz oldalán is koboldokat láthatunk az üregi lakásukban.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!