Kopogó koporsók

Normál ár: 3 490 Ft


A Te árad: 3 316 Ft

Értékelés:  (4.3)
Mindenki tudja, hogy tisztességes vámpír nem alszik holmi ütött-kopott, pókhálós koporsóban… Néhanapján bizony ki kell takarítani őket! Dobj a kockákkal, és ha az előtted felcsapott négy koporsó valamelyikének jelölése megegyezik a kockán láthatóakkal, fordítsd le azt. De jól vigyázz, mert ha elfelejted, melyik milyen ikonnal volt megjelölve, legközelebb könnyen rossz koporsót fordíthatsz vissza, akkor pedig kezdheted elölről a takarítást! Akinek először sikerül négy koporsó tisztogatásával végeznie, az megnyeri a játékot - és a többiekre hagyhatja a munka nehezét.

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

25% (1)
75% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Drakulás játék

Viktória | 2019. október 1.

Véleményem ugyanaz mint a Katzer nevű hozzászólónak.
8 éves lányomnak tetszik, gyakran előkerül, a szabály pikk-pakk tanulható. Lehetne jobb minőségű a kártya, a rajzok vidámak, "vámpírosak", szóval fiúk-lányok is megszerethetik.
A kedvenc

Tatus | 2016. március 26.

Imádom ezt a játékot! Vicces, gyerekekkel jól játszható, jókat nevettünk. Nagyon szép a grafikája, a szabály egyszerű.
Vicces memóriafejlesztő

Veronika | 2015. július 26.

Humoros grafikával rendelkező, vicces, memóriafejlesztő játék. Gyerekekkel még nem játszottam, de felnőtteknek okozott néhány kellemes percet. A játék közben azt beszéltük, hogy lehet, a "fokhagyma kártyát"-amit csapkodunk- érdemes lenne kártyavédő fóliával bevonni, mert a nagy csapkodás és a sűrű használat közepette igencsak hamar megviselt állapotba kerülhet.
Memória és reakció

Katzer | 2015. július 17.

Egyszerü szabályokkal rendelkező, szép kivitelezésü játék. Egyesíti a felfordítgatós memóriajátékokat és a csapkodós reakciójátékokat. Inkább családi körben, gyerekekkel ajánlott, de felnőtteknek is élvezetes.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!