MemóRiadó

Normál ár: 4 190 Ft


A Te árad: 3 981 Ft

Értékelés: 
(4.5)
A MemóRiadó laza party játék, melyben a játékosok felváltva próbálnak egyre hosszabb számsorozatokra visszaemlékezni. Eddig könnyűnek hangzik, de a memória és bolondos kérdések játékban zavaró tényezőként szerepet kapnak az elterelés kártyák. A számok felsorolása előtt válaszolnod kell egy bohókás,elgondolkodtató kérdésre. Mivel világunk egyre inkább tele van figyelemelterelésekkel, nehéz lehet az apró, emlékezetünket megszakító tényezőket dolgokat kizárni. Ahogy a testnek, az elmének is szüksége van edzésre. Egy-egy MemóRiadó játszma közben észrevehetjük, hogy egyre hosszabb számsorokat tudunk megjegyezni.

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

50% (2)
50% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Memória tesztelő

rambo666 | 2017. július 17.

Pörgős, vidám partijáték, egyszerű szabályokkal. A "töltelék" kérdések
alaposan kizökkenthetik az embert az amúgy sem könnyű, és egyre hosszabb
számsorok elismétlésében.
Szórakoztató memóriatréning

Zita | 2016. november 22.

Egyik szakköri kedvencünk. Pörgős vidám partijáték a gyerkőcöknek. Könnyen megjegyezhető szabályokkal, amelyek a korosztályhoz igazítható.
Ne vedd túl komolyan!

Forster | 2016. július 18.

Nálunk a már olvasni tudók, de még 10 év alattiak nagyon élvezik. A kisebbek csak kapkodják a fejüket, a nagyok túl komolyan veszik. Ha nagyon nyerni akar az ember, akkor elkezd koncentrálni. Ha viszont koncentrálunk, akkor simán meg lehet jegyezni a számokat, és inkább szerencsejáték, mint móka. Szóval ajánlom kb. 10 évesig, és nem ajánlm matekos társaságnak
Jó játék!

Réka | 2016. május 14.

Azzal kezdem, hogy nem igazán vagyunk a memóriajátékok kedvelői. Ezt legnagyobb fiam (7) kapta egy osztálytársától ajándékba. Eléggé kétkedve vettük kézbe.
A játék lényege, hogy a játékosok egymás után helyeznek le kör alakú lapokat, melyeken 1-1 egyjegyű szám van. A lap letétele után pedig sorban vissza kell mondani valamennyi, a már pakliban lévő számot úgy, hogy a saját, most lerakott lapunkon szereplő szám legyen a legutolsó. Aztán jön a következő játékos, lapot tesz, és a megjegyzendő számok egyre többen lesznek... Ha valaki ront (kihívással kérheti ezt számon egy másik játékos, és ekkor ellenőrizni kell a kártyákat), felveszi az egész paklit, ha a kihívó tévedett, övé a kártya-halom. Eddig még nem egy nagy kaland. De a vicces része a sárga hátterű szám-kártyák. Ha valaki ilyet tesz le, akkor nem mondhatja végig rögtön a számsort, hanem előbb húznia kell egy kérdést (téglalap alakú lapok), fel kell olvasnia, és válaszolnia rá, és utána mondhatja végig a számsort. Ember legyen a talpán aki ezt megoldja pl. a 9. számnál. A kérdések pedig önmagukban is nagyon szórakoztatók, sokat nevetünk rajta.
A játék célja a lapjainktól megszabadulni.
Az egész család együtt játsza (a 3,5 és az 5 éves felnőttel csapatban, a 7 éves egyedül). Nem-memóriajáték-kedvelőként is bátran ajánlom! Gyors, és sokat nevetünk! Gyerekeknek remek partijáték is, ha átjönnek a haverok.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!