Szellemlépcső

Normál ár: 9 990 Ft


A Te árad: 9 490 Ft

Értékelés: 
(3.9)
Vén kísértet lakozik az ősöreg, girbe-gurba lépcsők tetején. Egy maroknyi merész gyermek rohan felfele a néma lépcsőkön azon versengve, vajon ki fogja először megijeszteni a fantomot egy hangos kiáltással. De a szellem már régről ismeri a trükkös fiatalokat, és maga sem rest: varázst bocsátott a lépcsőkre, így a felfele igyekvő gyermekek egymás után maguk is szellemekké válnak. Mi több, a folytonos keveredés miatt előbb vagy utóbb már azt sem tudják, hogy ki kicsoda! Melyik gyermek fog először feljutni a vén kísértethez?

Értékelések átlaga 


(3.9)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 5 Családdal 6
40% (4)
10% (1)
50% (5)
Rendezés:
Eddig összesen 10 értékelés
Kicsi a pálya

Róbert | 2020. március 31.

A játék alapötlete szerintem jó. Sajnos viszont a pálya nem elég nagy, így max kisgyerekeknél fordulhat elő, hogy nem figyelnek oda, és más bábujával lépnek (ami a játék lényege lenne). Minél többen játszanak annál jobb a játék, de felnőttként még 4 játékos esetén se izgalmas, ezért csakis kicsiknek ajánlanám. Esetleg sok pia után...
Klassz gyerekjáték

Cfthn | 2019. április 25.

Viszonylag kicsi gyerekkel már játszható játék, ami a felnőttől is odafigyelést igényel. Egyszerű szabályok, így könnyen, gyorsan tanítható, kis gyerek is érti, viszont a memóriaszegmens miatt a felnőttek sem őrülnek meg az unalomtól játék közben, sőt egy gyakorlott gyerekkel szemben a nagy táblán kihívás nyerni.
Izgalmas memóriajáték

Balthis | 2017. március 3.

Izgalmas, gyors kis memóriajáték, nem a megszokott formában. Gyerekek szívesen játszanak vele akár órákig :-)
pár körre felnőttek is be tudunk csatlakozni.
Nem csak gyerekeknek

Bianka | 2016. január 1.

Nem csak gyerekeknek, kiváló játék nagyobbaknak is. :)
Mókás, lehengerlő, egyszerű kialakítással.
Aranyos és tréfás

A | 2015. december 1.

Főleg a kisebb korosztály figyelmét kelti fel ez a játék. Vicces és szórakoztató, de nem túl nehéz.
Szellemes

Veronika | 2015. október 4.

Ha nem figyelnek eléggé, könnyen megtréfálhatják a játékosokat a szellemek. Főleg akkor, ha gyerek is van a csapatban. :) Inkább a fiatalabbaknak lehet érdekes, de szórakozottabb idősebbeknek is okozhat néhány kellemes percet. :)
szellemes, de nem eléggé

bab1lon | 2015. október 3.

Aranyos kis memóriajáték, szép kivitelezés. Ugyanakkor a játékmenet egyszerűsége miatt az árát nem igazán éri meg.
Figyelem, figyelem attrakció...

Zsolt | 2015. augusztus 17.

Talán akkor érdekesebb, ha folyton megpróbáljuk a gyerekek (játékosok) figyelmét kizökkenteni, elvonni a játékról és így vidámabbá tenni a játékot. Egyébként maga a játék ezt nem teszi meg és enélkül, ha táblára figyelő játékosokkal csnedben haladva hamar unalmassá válik.
Szellemlépcső

LA | 2015. augusztus 15.

Nekünk nem igazán jött be. Könnyű megjegyezni, hogy melyik volt a mi bábunk, még a gyerekeknek is.
Szuper

Satya | 2015. július 24.

Fantasztikusan jó játék! Kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánlható. Bár igazán csak 4 játékossal igazán szórakoztató, de akkor fergeteges hangulatú partik alakulhatnak ki. Kis figuráinkkal egy ódon lépcsősor tetejét igyekszünk elérni, azonban egy ott ólálkodó kísértet előbb-utóbb mindenkit szellemmé változtat. A piszok! És akkor már nagyon észnél kell lenni, hogy melyik bábuval lépkedünk előre. Tipikusan a "Játsszunk még egyet!" fajta játék. Megsértődni tilos!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!