Csaló molyok

Normál ár: 3 490 Ft


A Te árad: 3 316 Ft

Értékelés
5 vélemény

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Családdal 5
60% (3)
40% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Csalj az életedért

Noémi | 2018. június 19.

Unokahúgaimnak vásároltam karácsonyra, mivel pont abban a korban vannak, amikor megpróbálnak minden játékban csalni, csak hogy ők nyerjenek. Tökéletes választás volt, minden alkalommal szuperül szórakozunk azon, ki hogy próbálja meg eltűnteni a kártyáit és meglepő, mennyire kreatívak a kisebbek. :)
Strapabíró

Roland | 2017. július 27.

Egészen meglepő, hogy milyen kreatívan lehet eltüntetni a kártyalapokat, és az még meglepőbb, hogy még mind megvan. Ebben a játékban ugyanis a játékosok csalhatnak, és elrejthetik a lapjaikat ahelyett, hogy letennék, így menve ki. Nos az elrejtés az néha a lapok asztal alá hajítása, ami egy kocsma közepén különösen veszélyes, de még egyik lap sem sérült meg komolyabban, úgyhogy nagyon jó a minőségük.

Nagy röhögések vannak egy-egy lebukáskor, és még több visszafojtott nevetés, ahogy látod, hogy miként próbálkoznak a többiek, miközben az "őrbogár" mit sem sejt. :)

Próbáljátok ki!
molyos játékok favorit

Alida | 2017. június 27.

Gyerekzsurok játéka. Szerintem viccesebb mint a tarantella.
Kell ehhez cím?!

Tébali | 2016. május 2.

Az egyik gyerekünk nagyon hajlik a stiklire. Na, ő kapta meg szülinapjára. Alig kezdjük el a játékot, már csak 3 kártya van a kezében, pedig figyeljük, mit csinál :-D Nagyon ász, már a bátyámék is beszereztek belőle egyet a gyerekeiknek!
CSALÓ MOLYOK

laciatoth | 2015. július 16.

Nagyon jókat lehet szórakozni egy játékmenet alatt. Amit hátránynak vélek az az, hogy nem lehet akármilyen körülmények között játszani (pl. én biztos nem próbálnám ki egy kertipartin, ahol a saras földre ejtjük a lapokat... :-) ).

Only registered users can write reviews. Please, log in or register