Csaló molyok

  Normál ár: 3 490 Ft

  A Te árad: 3 316 Ft

  Értékelés:  (4.6)
  Tilos csalni? Ebben a játékban biztosan nem! Tény viszont, ahhoz hogy nyerj, most csalnod kell!
  A cél, hogy a kézhez kapott lapjaidtól minél hamarabb megszabadulj.
  Kétféleképpen játszhatsz:
  Vagy a becsületes utat választod (sorrendben rakod a lapokat, a különleges kártyáknak megfelelően cselekedsz, mindent szabályt szépen betartasz) és a nyerési esélyeidet csökkented
  VAGY
  csalárdul eltünteted a kezedben lévő lapokat. Egy körön belül csak egy lapot lehet eltüntetni. Bármilyen módon teheted ezt, csak arra kell figyelned, hogy a többiek ezt ne vegyék észre.

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Családdal 5
  60% (3)
  40% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 5 értékelés
  Csalj az életedért

  Noémi | 2018. június 19.

  Unokahúgaimnak vásároltam karácsonyra, mivel pont abban a korban vannak, amikor megpróbálnak minden játékban csalni, csak hogy ők nyerjenek. Tökéletes választás volt, minden alkalommal szuperül szórakozunk azon, ki hogy próbálja meg eltűnteni a kártyáit és meglepő, mennyire kreatívak a kisebbek. :)
  Strapabíró

  Roland | 2017. július 27.

  Egészen meglepő, hogy milyen kreatívan lehet eltüntetni a kártyalapokat, és az még meglepőbb, hogy még mind megvan. Ebben a játékban ugyanis a játékosok csalhatnak, és elrejthetik a lapjaikat ahelyett, hogy letennék, így menve ki. Nos az elrejtés az néha a lapok asztal alá hajítása, ami egy kocsma közepén különösen veszélyes, de még egyik lap sem sérült meg komolyabban, úgyhogy nagyon jó a minőségük.

  Nagy röhögések vannak egy-egy lebukáskor, és még több visszafojtott nevetés, ahogy látod, hogy miként próbálkoznak a többiek, miközben az "őrbogár" mit sem sejt. :)

  Próbáljátok ki!
  molyos játékok favorit

  Alida | 2017. június 27.

  Gyerekzsurok játéka. Szerintem viccesebb mint a tarantella.
  Kell ehhez cím?!

  Tébali | 2016. május 2.

  Az egyik gyerekünk nagyon hajlik a stiklire. Na, ő kapta meg szülinapjára. Alig kezdjük el a játékot, már csak 3 kártya van a kezében, pedig figyeljük, mit csinál :-D Nagyon ász, már a bátyámék is beszereztek belőle egyet a gyerekeiknek!
  CSALÓ MOLYOK

  laciatoth | 2015. július 16.

  Nagyon jókat lehet szórakozni egy játékmenet alatt. Amit hátránynak vélek az az, hogy nem lehet akármilyen körülmények között játszani (pl. én biztos nem próbálnám ki egy kertipartin, ahol a saras földre ejtjük a lapokat... :-) ).

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Csótányok játékcsalád