Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
25.990 Ft

Csavargódal

25.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Szabadítsátok fel a kísérteteket!

A Csavargódal különleges hangulatú, kooperatív, történetközpontú kalandjáték. A játékosok egy száguldó vonaton próbálnak rájönni, történetről történetre, hogyan „szelídítsék” meg a kísérteteket... 

A kalandok során változnak a játék szabályai, így minden játék során új megközelítésre lesz szükség a kihívások teljesítéséhez. Egyes akciók, képességek, karakterek máshogy fognak működni, így a játék kalandról kalandra folyton megújul, ami biztosítja, hogy ne legyen két egyforma játékalkalom.

Ha szereted a zenét és a borzongást, akkor keresve sem találhatnál jobb helyet egy száguldó kísértetvonatnál, amit „valami különös dallam hangjai halkan kísértenek éjszakákon át”. A Csavargódal szerencsétlen főszereplői csak az eső elől kerestek menedéket a vonaton, és nem sejtették, hogy félig elkárhozott lelkek törnek majd az életükre, egyik a másik után – néha többen egyszerre.

A túlvilágnak nincs romantikája

Végig érni a vonaton egy nagyszabású, halálosan veszélyes – és természetesen újrajátszható – kaland, amely kísértethistóriák láncolatából áll. Minden játékalkalom egy-egy történet, egy-egy szegény ördög élet és halál között rekedt lelkének megmentésére irányuló (néha egészen konkrétan) fejvesztett erőfeszítés. Hogy a lélek szenvedéseitől való megszabadítását a történetük megértésével és különféle rituálék végrehajtásával vagy pusztakezes meggyőzéssel (csihi-puhi) intézitek-e, az rajtatok áll. És hogy ne unatkozzatok: a karaktereitek játékról játékra erősödnek majd, és persze a szabályok is változnak, méghozzá történetenként!

A zene a minden

A Csavargódallam igazi különlegessége az atmoszférája, és azt a félelmen és reszketésen kívül átitatja még egy fontos dolog: a zene. A játékban több mint 200 könnyűzenei utalás lett elhelyezve, több mint 100 előadótól, így nemigen múlik majd el úgy játék, hogy néhány dalra ne ismerjetek rá. Így amikor majd a lábatok alattrossz vérszivárog a padlóból, ésjön a huzat valahonnan, és a kavargó hóban közelít egyhúsrágó-jégverőWendigo, meg a fejetlen Pilács, akinek afény a fegyvere és megvilágít bármit, akkor tudni fogjátok, hogy aszellemvonatból nincs kiszállás!

       

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!