Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csodapalota

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (13)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Építsetek mesebeli kastélyokat! A Csodapalota szép, logikai – akár egyedül is játszható – családi társasjáték. A játékosoknak valódi fa építőelemekből kell kastélyokat felépíteniük a térlátásukra hagyatkozva. A játék játszható együttműködve és versengve is, illetve kisebb gyerekekkel is. A térlátást fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.00
13 értékelés
5
(3)
4
(7)
3
(3)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 28.
Kiváló fejlesztőjáték

A kockák rakosgatása is érdekes a kisebbeknek, így akár 3 éves gyereknek is oda lehet adni. A játékot teljes funkciójában csak idősebb gyerekek tudják. A játék nagyszerűsége abban is rejlik, hogy valamennyire a szülőket is le tudja kötni, így gyakrabban kerül elő. Többen említették a színeltérés problémáját, amit én nem érzek annak sőt, így nem válik automatikussá az elemek színek szerint való felismerése, azaz valódi térbeli gondolkodást tesz szükségessé. Ha hiányolnék valamit az esetleg egy továbbfejlesztett verzió, vagy kiegészítő lenne, amivel a nagyobbak is szívesen játszanának.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 26.
Építőjáték

Zseniális egy játék , így felnőtt fejjel is, de a 4 éves korosztálynak szerintem a térbeli látás még nem annyira megy, legalábbis papírról. Ettől függetlenül már 4 évesen is jót lehet játszani az építőkockákkal, és lassan, hála az egyszerű kezdő kártyáknak át lehet térni a térbeli feladványokra. Társasjátékként nem szoktuk játszani, inkább egyéni kihívásos módon. A különböző szinteknek hála, simán tud együtt játszani a 4 és a 6 éves is. Szuper a látványvilág, és maga az ötlet is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 17.
Percek alatt kisebb csoda

Ha éppen senkinek nincs kedve társasozni a családban, akkor elő szoktam venni, mert Csodapalotát egyedül is jó játszani. Persze néhány feladvány után csatlakozik hozzám az egyik gyermekem, de az is előfordult, hogy nekem kellet más szórakozás után néznem. Az, hogy a színek a kártyán és az építőelemeken nem egyformák, nehezítik a játékot, de nekünk nem igazán probléma. Ez is egy olyan játék, amelyet magáért az építésért, a játékélményért jó játszani.
Akkor is jó elővenni, amikor csak rövid ideig tudunk játszani, mert bármikor abbahagyható.
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 21.
Érdekes

Nagyon jó kicsiknek és nagyoknak a játék maga nagyon szép is de kár hogy nem egyforma elemek ugyanolyan színüek
| 3 / 5 csillag!
2017. 02. 19.
Kreatív játék kicsiknek is. Ami szerintem nagy probléma, hogy a színek nem egyeznek. Egy kisgyereknél ez nagyon fontos szempont lenne. A játék maga nagyon jó. Kár, hogy ilyesmivel sikerült rontani a színvonalát.
| 3 / 5 csillag!
2017. 02. 12.
kár a minőségért

Jó játék, jó a gondolata, hogy a pici tündérekkel játszva a térlátást fejleszti. Tetszik,hogy egyedül is játszható, és párban is.
Én személy szerint rettenetes hátrányban kéem meg, hogy nem ehhez a minőséghez, kivitelezéshez szoktam a játékoknál. A feladatok ellenőrzése is van, hogy kevésbé sikeredik.
| 4 / 5 csillag!
2016. 02. 16.
"Térfigyelő"

Térlátás, megfigyelés, főleg kicsiknek ajánlható. Szép kivetelezés, bár a kártyák színe nem mindig egyezik a fa elemek színével.
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 29.
nem hiányozhat

Klasszikus és nem hiányozhat egy családi házból
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 12.
Klassz

Klassz kis játék, ha a színek nem is egyeznek a képeken és a kockákon, annak ellenére elég kreatív időtöltés a gyerekeknek.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 26.
szép

A játék nagyon szép, ötletes, nagyon jól fejlesztik a térlátást, viszont mivel el vannak csúszva a színek a kártyákon (más a kockák színe és más a kártyán levő) ezért nagyon zavaró és megtévesztő, ezért nem szeretik a gyerekeink
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 20.
Palota építés

Minta alapján megépíteni a palotát. A képek színei nem tökéletesen azonosak az építőelemekkel. Egyéként kicsiknek ajánlott! :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 21.
Kicsiknek jó és fejleszti a figyelmet, koordinációt.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
A csodás palota

Tökéletes játék a térlátás, megfigyelés fejlesztésére. A kártyák szépek, Tündérvilágot ábrázolják. Több variánst és nehézségi fokot építettek a játékba, így különböző korosztály is élvezheti. Sajnos a fa elemek színe és a kártyákon látható színük nem teljesen egyforma, mondhatni elcsúszott, így egy picit több időt vehet igénybe a feladat elvégzése utáni ellenőrzés (ez a kislányomat is megzavarta, így legalább biztos, hogy nem az én szememmel van a gond).