Cultistorm (magyar nyelvű)

Normál ár: 22 990 Ft


A Te árad: 21 840 Ft

Értékelés:  (4.5)
A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.
Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.
A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba - és elhoznák az általunk ismert világ végét.
A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat.
Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

50% (1)
50% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Hangulatos kooperatív játék

Attila | 2020. január 21.

Nagyon jól összerakott, de nagyon nehéz kooperatív játék, amely teljesen arra épít hogy a játékosok mennyire tudnak egymással kommunikálni, és egymás képességeit a megfelelő módon kombinálni!
A doboz tele van tartalommal, ami a sokadik végigjátszásnál is hoz újdonságokat!
Nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti a nehéz, kihívásokkal teli kooperatív játékokat, és szeretne elmerülni Lovecraft világában egy nagyon szép megjelenésű, minden percében minden játékos számára izgalmas játékban!
Összetett, bonyolult társas

Krisztina | 2020. január 5.

Ha valakik kihívásra vágynak, ez a társas biztos, hogy megadja. Nehezen lehet nyerni, komoly összetett gondolkodást igényel. A design lenyűgöző. Kell hozzá a megfelelő társaság.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.