Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cultistorm (magyar nyelvű)

Ár:
22.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.
Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.
A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba - és elhoznák az általunk ismert világ végét.
A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat.
Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

Vélemények

4.75
4 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 08.
Komplex szórakozás

Nagyon igényes, szép társas, és hú de mélynek tűnik elsőre. Bele kell tenni pár próbajátékot, hogy az ember tudja mit-hogy kell csinálni, de remek kooperatív élményt nyújt. Kifejezetten nehéz, de ettől volt olyan jó az együttműködés a barátokkal. Nagy hely kell hozzá, de régóta társasozóknak nagyon tudom ajánlani, már a hangulata miatt is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 11.
Gondolkodós, jó szórakozás

Első ránézésre nagyon bonyolult, de aztán kiderül, hogy inkább összetett játékról van szó. Volt olyan partink, ami öt és fél órát tartott, de az átlag lemegy 1,5-2 óra alatt. Minden másodperce élmény! Gyönyörű grafika, igényes kidolgozás! Ez volt az első kooperatív játékunk, csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 21.
Hangulatos kooperatív játék

Nagyon jól összerakott, de nagyon nehéz kooperatív játék, amely teljesen arra épít hogy a játékosok mennyire tudnak egymással kommunikálni, és egymás képességeit a megfelelő módon kombinálni!
A doboz tele van tartalommal, ami a sokadik végigjátszásnál is hoz újdonságokat!
Nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti a nehéz, kihívásokkal teli kooperatív játékokat, és szeretne elmerülni Lovecraft világában egy nagyon szép megjelenésű, minden percében minden játékos számára izgalmas játékban!
| 4 / 5 csillag!
2020. 01. 05.
Összetett, bonyolult társas

Ha valakik kihívásra vágynak, ez a társas biztos, hogy megadja. Nehezen lehet nyerni, komoly összetett gondolkodást igényel. A design lenyűgöző. Kell hozzá a megfelelő társaság.