Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

22.990 Ft

Cuvée

22.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (6)

Leírás

A Cuvée Pierrot kiemelkedően tematikus, akcióválasztó stratégiai játéka, mely hasonló feladatok elé állítja a játékost, mint egy valódi borászat üzemeltetése esetében. Az egyes játékosok mindössze két szőlőparcellával indulnak, és céljuk, hogy világhírű borászatot építsenek fel. A legtöbb presztízspontot elérő játékos lesz a nyertes. 

Vélemények

4.33
6 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(1)
Értékeld a játékot!
2024. 10. 19.
2023. 12. 18.
Nagyon jó játék! Minden "évben" izgalmas döntésekkel és számomra megfelelő szintű játékos interakcióval. Tetszik a tábla, a kétrétegű személyestábla, és a hordók... na azok zseniálisak. :)
2023. 12. 14.
Mi is a TJÜ-n vettük meg és azóta kétszer játszottunk vele.
Most beszerzek belőle még kettőt, joker ajándék lesz!
Köszönjük a kedves kiszolgálást, megyünk máskor is.
2023. 11. 28.
Mi megvettük a játékot a TÜ-n. Valóban nem egy ki nevet a végén szint, de nem is túlzottan bonyolult. A szabálykönyv szerintünk lehetne egy fokkal jobb is.
2023. 11. 25.
En nem ajandekba kaptam, hanem kiprobaltam a TÜ-n es ma mar sajnalom, hogy nem ott vettem meg vasarnap.. Most mar minden boltban dragabb es nincs hooza promo kartya. Szuper jatek! Illes bela meg magat minositi, ha nem erti meg a szabalyt es ezert a jatekot pontozza le. Jatszon kinevet a vegent! A Cuvee nagyon ertheto szabalyu és tematikus jatek.
2023. 11. 21.
Ajándékba kaptam a társast. Elsőre tényleg jónak tűnt az alapötlet, de sajnos nehezen játszható, elképesztően bonyolult, nem tudom ajánlani. A szabályból hiányoznak a jó példák és részletes magyarázatok.