Descent 2nd edition - Labyrinth of Ruin kiegészítő

Normál ár: 16 990 Ft


A Te árad: 16 141 Ft

Értékelés:  (3.7)
Az Odalent társasjáték második kiadásának kiegészítője, mely egy elfeledett, romos város maradványai közé vezeti a játékosokat!
A játék egy új, 19 küldetésből álló kalandsorozaton vezeti át a játékosokat, akik négy új kaszt, négy új hős közül választhatnak (Beastmaster, Treasure Hunter, Hexer, Apothecary) és szállhatnak szembe a világot fenyegető gonosz varázslónővel és új, soha nem látott szörnyeivel.

Értékelések átlaga 


(3.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Hősök előre

Károly | 2017. november 6.

A kiegészítőben megjelent új küldetést még nem sikerült elkezdeni, de a különböző egyéb kiegészítéseket már elkezdtük használni. Az OL kap egy 2. gonoszkodó alap paklit ami véleményem szerint remekül használható, azonban mindenképpen érdemes kombinálni az alap játék alap OL paklijával. A szörnyek közül még csak a Volucrix Reavers-t próbáltuk, de az sem egy túl veszélyes fegyver. Azonban az új hős kasztok elég ütősre sikeredtek. A Beastmaster az valami kegyetlen hogy mit tud sebezni a farkasának az egyik speckó képességével, a Hexer az főleg a boss-ok ellen vethető be de a személyes kedvencem az Apothecary. Végre egy healer amivel nem kell a csapat nyomában loholni. Csak kiosztod a gyógyító üvegcséket és mindenki akkor használja fel amikor akarja. Én főleg olyan karakterrel együtt használom aminek sok élete van, mert így egy kicsit olyan mint a WoW-ban a Paladin, de akkor amikor még véletlenül szinte legyőzhetetlenné erősítették. :D
Nem az igazi

József | 2016. december 23.

Bejönnek a bogaras témák, de ebben a kiegészítőben nem igazán sikerültek jól. Nem tetszenek igazán a figura dizájnok, a térképelemek tervezése, az új kasztok és bossok nem adnak hozzá az élvezeti faktorhoz.
Nagyon jó

Tamás | 2015. augusztus 18.

Aki játszott a Descent első kiadásával annak a második kész felüdülés. Sokkal pergősebb, könnyebben lehet meghatározni, hogy ki, mikor és hogyan támadhat. A kasztrendszer nagyon szerteágazó köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek.

Mindegyik megéri a pénzét, még-ha elsőre soknak is tűnik. A társasban lehet küldetés sorozatot illetve egyéni küldetést is választani. Az egyszeri küldetések gyorsan lejátszhatóak, míg a küldetés sorozat a kitartóbbaknak való akik szeretnek egy játékkal akár 18 órát (mert ennyi idő végigjátszani egy küldetéssorozatot).

De szerencsére a játékban lehetőség van úgymond "menteni", azaz egy speciálisan erre kidolgozott lapra írni hogy éppen hol tart a játékmester illetve a hősök csapata.

Azoknak tudom ajánlani akik szeretik a szerepjátékokat.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Descent játékcsalád