Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Descent 2nd Edition - Lair of the Wyrm kiegészítő

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 14.
A tűzmanókat se felejtsük el

Egyetértek Károly értékelésével, csak két dologgal egészíteném még ki.
Van benne még egy szörnycsapat, a Fire Imps. Lávamezőn gyógyulnak és a két főnök felrobban, mikor legyőzik. És természetesen felgyújtják a hősöket, ha sikerül villámot dobni.
A másik dolog meg az, hogy ez a kieg is kell a Dark Elements teljesen kooperatív kalandhoz.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 11.
Kis extra

Kénytelen vagyok egyet érteni az előttem szólóval. A doboz tartalma valóban szerény, de egyáltalán nem elhanyagolható. A geomancer mágus kaszttal egy hőst kapunk aki egyszerre több teremtményét irányíthatja a harcban míg a champion képes a társai támadásait erősíteni azzal hogy jelzőket adogat nekik. A mesélő kap egy rendkívül jól használható szörnyet a Hybrid Sentinelt. Nagyokat csap, erős a védelme és az élet pontja sem elhanyagolható. Az új Burning állapot pedig alkalmas arra, hogy egy kicsit szétszórjuk a hősöket a pályán.
Mindezeken túl a játék több játéktechnikai elemmel is bővült. Az egyik a titkos szobák bevezetése, ezzel a hősök több pénzt gyűjthetnek. Valamint a Rumor kártyák, melyekkel a mesélő valamelyst befolyásolhatja a választható küldetéseket.
Bár a beltartalom szegényes és a hadnagyokat külön kell megvenni, de ez nem annyira a kiegészítőt mint inkább a cégpolitikát minősíti. Összességében úgy gondolom, hogy értékes tartalommal bővült a játék.
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 21.
Az első megjelent kiegészítő az Odalent 2. kiadásához. Hát sajnos elég soványka a tartalom az árához képest. Kapunk 1-2 új térképdarabot pár új kártyát, 2 új hőst, szörnyeket, új kampányt (de csak minikampány kevés küldetéssel) és új főgonoszt …. figura nélkül, egy token jelöli. Én hozzáképzeltem a figurát, de aki szeretné a figurát külön kell megvenni hozzá :) Hát köszi. A kiegészítő drága sajnos és nem hoz érdemi változást a játékba. A nagyobb kiegészítő dobozokat javaslom mert igaz hogy kétszer ennyibe kerülnek, de több mint kétszer annyi tartalom jár hozzájuk, és a küldetések is tartalmasabbak, hosszabbak.