Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Descent 2nd edition - Trollfens kiegészítő

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 21.
ajánlott kiegészítő

A secret room nagyon jó újítása a játéknak, mi más küldetésekbe is belefűzzük, bármikor előjöhet. Szerintem a sztori kicsit rövid, hosszabbra számítottam, de nem rossz. A karakterek közül nekünk a prophet jött be igazán, a DM oldalról meg szerintem az összes szörny telitalálat. Mindenképpen ajánlott annak, aki egy kicsit fel akarja dobni az amúgy is nagyon jó alapjátékot.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 06.
Trollfens

Az eddig megvásárolt kiegészítők közül ez volt az első amit megvettem. Az új pletyka kártyáknak hála a Ghost Town küldetést be is vontuk a Shadow Rune hadjáratba. Nem mondom, a Hősöknek rendesen meggyűlt a baja a hárpiákkal. :) A Stalker kaszt meg kifejezetten hasznos a sok kicsi szörny ellen.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 26.
Trükkös kiegészítő

Alapvetően egy elég jó kiegészítő, a kampányát még nem játszottuk végig, mert 2 hős esetén (ekkor bevallottan nem annyira balanszolt a játék) nagyon az Overlordnak feküdt a pálya.
- A stalker és az új hős nagyon erős párost képez, rettenetes, egy erősebb fegyverrel már milyen pusztítást képez végbevinni. Szerencsére cserébe alapvetően törékeny, így jó célpont az Overlordnak. Játék végére persze sok defenzív tárggyal már megváltozhat ez a helyzet.
-Próféta érdekes healer kaszt, az alapjáték Disciple kasztja nagyobb mennyiséget képes gyógyítani, ugyanakkor a prophet egyéb buffokkal jobban el van eresztve. Szituációfüggő, melyik-mikor jobb.
-Szörnyek, hárpiák elég sokan vannak, mozgékonyak és átrepülhetnek az akadályokon/hősökön, ez elsőre rettenetesen meglepte őket.
-Plague worm-ok kolosszálisan jó egységek, elég erősek, kicsit lassúak, de a speci "Burrow" képességükkel ajtók alatt is átmászhatnak, hősöket arrébb pakolhatnak, szóval nagyon érdekes taktikai elemet adnak az Overlord kezébe.
-új tárgyak: érdekesen színesítik a játékot, például az övek, különböző hasznos buffokat adhatnak. Persze van egy-két tárgy, amire az Overlord csak a szemét forgatja, amikor felhúzzák a játékosok.

Új mchanika:
-Secret room - ha "unatkoznak" a hősök, lemehetnek néha egy titkos szobába további kincseket és kihívásokat keresni, miközben ugyan úgy zajlik tovább a küldetés.
-Új condition: weakened: egy undorító kondíció, rsteléssel lejön, amit például a monsterek természetesen nem tudnak. Az új tárgyak és szörnyek egy része ehhez kötődik.

Kampány:
-Érdekes szerkezetű pályák új mechanizmusokkal, még nem játszottuk végig, a második missziót mesélte be különböző alkalmakkal játszott alapkampányokba az aktuális overlord, mert az eléggé neki kedvez (bevezetnek egy új rendszert, rumor kártyákat, mely segítségével az overlord más minikampányokból is bevehet questeket a szokásosokon kívűl).