Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

13.990 Ft

Deus

13.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (6)

Vélemények

4.50
6 értékelés
(3)
(3)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2016. 05. 07.
Jó, jó, de van jobb is

Kicsit elhamarkodott döntés (és sokkal inkább figyelmetlenség) volt, hogy ehhez nem járt magyar szabály, de szerencsére kis keresgéléssel ez pótolható volt.
Ami kicsit hiányolok, azok az interakciók, valamint a játék világa annyira nem szippantott magába, pedig nagyon szeretem az ókori tematikát.
2016. 03. 08.
Okos játék magával hozott hangulat nélkül

A játékmechanika elmés, az agyat is megtornáztató. Ha az ember nyerni akar, már a játék közepétől számolgatnia kell a nyersanyagait és a lehetséges lépéseit, a játék vége felé közeledve pedig az ellenfelek lehetőségeit is számba kell venni.

A játék egyetlen hátránya, hogy nincsen valódi hangulata és itt most a sztori/küldetés/harc/háttér okán fellépő hangulatra gondolok. A játék készítői megpróbálták a mechanikát elhelyezni az ókori görög/római világba illetve ezen vallások pantheonját vették alapul, de ez nem ad semmiféle plusszt a játékélményhez.
2015. 10. 29.
Hamar az egyik kedvenc kártya alapú játékommá vált! A szerencse természetesen jelen van benne,de kiküszöbölhető a dobások által. Ráadásul azért még bónusz is jár!
2015. 08. 16.
Tablóépítő, nyersanyaggyűjtögető, kártyavezérelt játék táblával. A mechanikája jól kidolgozott. A kártyalapok miatt nem lehet szilárd stratégiád, de azért kell egy alap stratégia. A kártyák okozta randomitás ki van egyensúlyozva az új lapok húzása lehetőséggel. Összeségében jó játék, rengeteg különböző győzelemhez vezető úttal. A háttérsztori és a dizájn nálam csak elmegy, bár ez ízlés kérdése.
2015. 07. 31.
Ketten és négyen próbáltuk eddig

Engem nagyon meggyőzőtt, bármikor szívesen játszom vele. Jó kombózási lehetőségek, kis konfrontáció, nyersanyaggyűjtés és tablóépítős kártyajáték a jellemzői ennek a remek stratégiának.
2015. 07. 24.
A catanra hajazó játéktábla ne tévesszen meg senkit a játék kicsit sem hasonlít a társasjátékok „agyára”. A Deus egy remek stratégia játék, viszonylag egyszerű szabályokkal . A játék lelke a kártyák megfelelő kijátszásában rejlik. Nagyon figyelni kell, hogy milyen sorrendben építed le a lapokat. A játék nagyon sok lehetőséget rejt magába a kombózási lehetőségek nagyon megszínesítik az amúgy is igen élvezetes játékmenetet. A játék egyetlen hiányossága az interakciók hiánya. Mindenki építgeti a saját civilizációját és nem nagyon foglalkozik a másik körével.