Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.490 Ft

Dixit 7 - Látomások

6.490 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (13)

Leírás

A Dixit kiegészítője: 84 gyönyörű, új kártyával fejthetjük meg látomásainkat. Dixit 7 – Látomások segítségével a népszerű, Év játéka díjas asszociációs társasjátékot új festményekkel bővíthetjük. A játékhoz szükség van a Dixit vagy a Dixit Odyssey alapdobozra!

Vélemények

4.85
13 értékelés
(12)
(0)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 11. 10.
Kedvenc!

Kedvenc paklim! Képek egyenesen gyönyörűek, sokszor az a nehéz a sok ötlet közül épp melyiket meséljem el..
2019. 10. 04.
Megismerés

Bátran ajánlom ismerkedős játéknak is. Nagyon sok új dolgot fel lehet fedezni a másik emberről, de általa betekintést nyerhetünk önmagunkba is. Nagyon szép a grafika!
2019. 04. 12.
Fantasztikus

Az alap csomag nagyon felcsigázott minket a kiegészítőkre is, ez volt az első amire annyira vártam már,mint egy kisgyerek karácsonykor. :D A Dixit nálam eleve nagy áttörés a társasjátékok felé, és azt hittem már nem lehet fokozni, és de! A pakli 1/4-e "csak" az aranyozott, gyönyörű mind. Teljesen más formavilág, mint a többi kiegészítő kártyái így más részeket mozgat meg az emlékeinkben. Ez szerintem az a kategória,hogy vagy beleszeretsz azonnal vagy pont nem ez lesz a kedvenced. Én most sem tudok mást mondani erre sem,csak,hogy imádjuk! :)
2018. 12. 10.
Csoda

Szokásos csodás illusztrációk, bármely társaságot megnyeri!
2018. 09. 16.
Jobb az első kiadás

Nagyon szépek az új kártyák, de az első nyomtatás utáni kiadások már NEM tartalmazzák az arany kártyákat, amit én nem tudtam és direkt azért vásároltam meg itt, mert nem volt feltüntetve sehol, hogy a Gémklub által árult csomag már a második nyomtatás... Ez elég nagy csalódás volt. Pedig szerintem ez a legjobban sikerült kiegészítő.
2018. 03. 24.
Elegancia ala Dixit

Ez egy igazán elegáns, magas színvonalú kiegészítő!
2018. 03. 04.
az egyik legjobb kieg

nagyon szépek a lapok, változatosak, kellemes hangulatú, jól használható ez a kieg (is) az aranyozott lapok igazi kuriózum, de érdemes protectorba tenni ôket
2017. 10. 04.
Szokásos Dixit minőség

Ez a játék továbbra is megunhatatlan számomra, és külön jó pont hozzá, hogy folyamatosan gondoskodnak arról a készítők, hogy legyenek hozzá újabb és újabb paklik, amikkel folyton új képekhez, és ezáltal újabb asszociációs lehetőségekhez juthatunk.
2017. 02. 08.
Egy tipp a kiegészítőkhöz

Azt hiszem, a játékmenetet már felesleges leírnom, mint ahogy azt is, mennyire szépek a képek. Inkább adok egy egyszerű tippet sokak problémájára:

A kiegészítő kártyákat könnyedén lehet az alap Dixit dobozában tartani. Egyszerűen emeljétek ki a dobozból a belső tégelyt és a lépőmezőt, majd utóbbit fejreállítva tegyétek vissza. Máris van egy csomó hely, ahová be lehet szórni az extra kártyákat is, voilá! ;)
2017. 02. 06.
Legszebb kiegészítő

A rajzok hangulata és az aranyozás is nagyon stimuláló, új lendületet hoz ez a kiegészítő a játékba! Erre aztán hatványozottan jellemző, hogy a kártyákon sok apró dolog szerepel, kis részletekre is lehet asszociálni. Igazán remek lett ez a csomag!!!!
2017. 01. 12.
Gyönyörű

Nagyon szép és kidolgozott képek, de nem is ez a meglepő. Ebben a pakliban jellemzőek a sima, geometrikus formák és összhatás, ami kicsit még kidolgozottabbá teszi az összhatást. Hogy egy-egy lap még aranyosan is csillog az már csak hab a tortán. Összességében talán kicsit felnőttesebb, a képek világosak, finomak, az egész pakli nagyon elegáns.Azok közül amikkel eddig találkoztam ezek a legizgalmasabb kártyák. Csak ajánlani tudom.
2016. 11. 30.
Első nyomtatás - különkiadás

Nagyon szép grafikák, amiket az első kiadásban aranyozott részek is díszítenek.
A pakli 1/4-e, 21 lap aranykártya ami emel az amúgyis igényes kártyák színvovalán.
Mindenképpen ajánlott ha a régi kártyákat már szétjátszotta a társaság.
2016. 11. 08.
Huh, ez most nagyon jól sikerült! Az előző két csomag kicsit komorabb képei után ezek most nagyon jók lettek. Hamar a kedvencek közé került. Ráadásul az első kiadásnál még aranyozott kártyákat is tartalmaz! :))