Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

4.990 Ft

Dobble Kids

4.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (10)

Leírás

A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek! A Dobble Kids pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző állat látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös állatokat. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Játékbemutató videó

Vélemények

4.70
10 értékelés
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 11. 21.
Nagyon szeretjük

Az egész család együtt tudja játszani, a gyerekek nagyon élvezik. A kisebbeknek sikerélményt biztosít.
2019. 08. 31.
Dobble a legkisebbeknek

Dobble a legkisebb korosztálynak.
Kevesebb képpel, hogy a kisebbek is
élvezhessék.
2019. 04. 17.
Dobble kicsiknek

A klasszikus Dobble kisebbeknek való variációja: egyszerűbb, kevesebb kép, így könyebben kitalálható. Nagyobbaknak, felnőtteknek könnyű, de érdemes próbálkozni a kicsik kedvéért, ha a gyerekek közt ő a legnagyobb. Ha kistesó, és a nagynak már van a nagyobb, ez felesleges, úgyis hamar belejön, nálunk a nagy se szívesen játszik az egyszerűbbel, mert “dedós”.
2018. 12. 30.
Dobble kicsiknek

Egyszerűbb képek, mint a Dobble alapjátékban. Ha mielőbb szeretnél Dobblézni a gyerekkel. :)
2018. 09. 17.
kicsiknek

minden kicsinek nagyon tetszett, nekem nem annyira mert csak 6 ábra van minden egyes kártyán de a kicsik miatt vettük
2017. 09. 12.
Rövid játszmák, strapabíró kivitelezés

3 éves unokaöcsém kapta ajándékba...korábban már játszott a nagyobbaknak való verzióval, de inkább ez a verzió tetszett neki jobban a sok állat miatt. Nagyon hamar bele lehet jönni és elkapja az embert a lendület. Az óvodában és baba-mama klubokban is találkoztunk vele. Nagyon strapabíró, ami manapság nagy előny. Illetve, ahogy az előttem szólók is kiemelték, hamar lemegy egy kör, és nem unják meg a gyerekek.
2017. 08. 12.
Gyerekek kedvence

Habár újdonságot nem tartalmaz, ez a gyerek verzió tényleg közelebb áll a kicsikhez, mint az eredeti Dobble (amivel azért ugyanúgy el tudnak játszani, csak előtte meg kell egyezni, hogy melyik forma micsoda :-)). A lányom négy éves korában kapta és teljesen beleszerelmesedett, állandóan ezzel kellett játszanunk. Az alapötlet zseniális, minden gyerekszobában ott a helye. Már előttem is megjegyezték, hogy lehetne benne több lap, de sejtésem szerint az egy lapon lévő ábrák száma (és a különböző ábrák mennyisége) meghatározza, hogy hány darabos a pakli. Sajnos itt a 6 ábrára való csökkenés azt eredményezte, hogy csak 30 lapos a pakli, azonban ez csak akkor jelenthet gondot, ha egy egész gyerekhordát kell lefoglalni a játékkal. :-)
2017. 04. 07.
Nálunk a nagyobbak is élvezik

Az eredeti dobble-n edződött 6 éves lányom kapta, nagyon örült neki, sokszor elővesszük. Az állatképek és a téma azonossága miatt könnyebb, mint a másik, így már valóban játszhat vele akár 3-4 éves gyerek is, ha nem is az eredeti versenyszellemben. Azért kapott négy csillagot, mert kevesebb lap van benne, ami szerintem fölösleges változtatás volt, meglepődtem és kicsit csalódtam, amikor kinyitottuk (a másikban 55, ebben 30 db lap van, kívülről ugyanakkorának kinéző dobozban). A gyerekeket persze nem zavarja ez, gyakran választják, ha egy gyors játékra van idő.
2017. 03. 23.
Logopédusok figyelem!

Az ovisok is imádják, logopédiai foglalkozásokon az ajakgyakorlatok kedves segítője lehet a játék!
2016. 11. 22.
Gyorsaság, figyelem és kommunikáció

Sokoldalúan játszható csalådi kedvenc. Már a játékszabály is több variációt bemutat, de te magad is találhatsz ki újabb és újabb variációkat.