Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft

Dobble

4.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (307)

Leírás

A gyorsaság és felismerés játéka nem csak gyerekeknek! A Dobble pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal. A kártyákon 8-8 különböző képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Játékbemutató videó

Vélemények

4.64
307 értékelés
(220)
(70)
(11)
(2)
(3)
Értékeld a játékot!
2022. 06. 30.
lol
2021. 11. 03.
Az én unokáim imádják, velem együtt. Ez olyan játék, amit különböző életkorúak is tudnak együtt játszani. Ráadásul egyszerű .
2021. 01. 22.
Kövezzenek meg de mi a párommal ki nem álljunk ezt a csapkodásból álló vackot.
2020. 12. 27.
Igazán pörgős, klassz kis kompakt partijáték, külön érdekes, hogy mennyiféle képen lehet játszani.
2020. 08. 12.
Variációk Dobble-ra

Egy másik variációja a játéknak, hogy csak a színeket mondjuk, vagy csak egyéb jelzőket, sőt megállapodás alapján lehet más nyelven is megnevezni az illeszkedő tárgyakat.
2020. 08. 12.
Könnyű és egyszerű

Könnyű és egyszerű játék, kisebb gyerekkel is ideális. Nem igényel gondolkodást, csak odafigyelést és gyorsaságot. Nem kerül elő túl gyakran...
2020. 07. 01.
Gyors, egyszerű

Könnyen tanulható. A gyors játékmechanika miatt vicces szituációk tudnak kialakulni.
2020. 05. 20.
Ez volt az első társasom már felnőttként. Minden percét élvezzük, ha játszhatunk vele. Pörgős, könnyen tanulható, viszont nálunk konfrontálódó :D. Ajánlom mindenkinek
2020. 05. 14.
Egyszeru es megis nagyszeru

NAgyon jo szorakozast kinal kortol es nemtol fuggetlenul a jatekosoknak. Mi rendszeresen visszuk nyaralni, mert barmikor elo lehet kapni egy rovid, gyors meccsre.
2020. 04. 06.
Felnőtteknek is nagyon jó szórakozás

Gyerekekkel vagy felnőttekkel is szuper játszani, abszolút kikapcsol és elfeledtet minden mást. Igazi szórakozás.
2020. 03. 24.
Jó, de a szabályfüzetet kicsit pontosítani kellene

A játék maga nagyon tetszik, remek kétfős társas.

Viszont a szabálykönyv több helyen pontatlan, hiányos, vagy kissé elnagyolt, és csak a játék alapos megismerése, vagyis több parti után válik világossá, hogy mi is a pontos szabály rájuk vonatkozóan, ezt már logikai úton tudod kitalálni.
(Persze elképzelhető, hogy ha már az ember alapból ismeri a 7 csoda világát ezek a dolgok teljesen egyértelműek.)

Szerencsére gameplay videók és a BGG segített, és most már nagyon szeretjük, de ráférne egy kis ráncfelvarrás az ismertető füzetre, csak ezért nem 5 pontos. :)
2020. 03. 02.
Örök kedvenc

Kétszer se ugyanolyan. Kezdőknek is könnyen megtanítható, de ahogy gyakorlottabbá válunk, egyre inkább a stratégia dominál.
2020. 02. 03.
Gyors, hangos, egyszerű

Kiváló parti játék! Hangos, pörgős, izgalmas és az 5 játékmód megunhatatlanná teszi. Egyszerűek az ábrák, de még így is gyakran okoz fejtörést. Gyerekekkel is játszható!
2020. 02. 03.
A gyerekek mindig megvernek :)

Pörgős és aranyos kis játék, ami minden korosztállyal játszható. A gyerekek félelmetes gyorsasággal találják meg az egyezőségeket. Több játékmód is tartozik a kártyákhoz, aminek következtében lassan válik unalmassá. Negatívuma a játéknak, hogy könnyen sérülhetnek a lapok éppen a játék pörgőssége miatt.
2020. 02. 01.
Minden korosztálynak

Ez tényleg az a játék, amit mindenki élvezettel játszik. Egy másodperc alatt megérthető mit kell csinálni és már mehet is. Imádom, amikor családi összejöveteleken szüleim, nagynénéim üvöltöznek, nem baj, hogy nem az számít ki mondja hangosabban... :D Nagyon vicces tud lenni és tényleg a legkisebbektől az idősekig mindenki szívesen játszik vele. Nagyon jó a fémdoboz is, könnyen bepakolható utazáshoz.
2020. 01. 30.
Egyszerű, de nagyszerű.

... vagy mégsem? 5 játékmód egy dobozban. Mindegyik nagyon egyszerűen megtanulható és mindegyik nagy koncentrációt igényel. Több parti után, amikor a játékmódokat váltogatjuk, sokszor azt sem tudjuk, ki kivel van, és mi a cél, de ez még szórakoztatóbbá teszi.
2020. 01. 22.
Praktikus útijáték

A műanyag doboza alkalmassá tesz, hogy magunkkal vigyük. Tizenéves korukban is szívesen játszottak vele a fiaim.
2020. 01. 13.
Partira fel

Igazi partijáték. Gyors, pörgős, csak ajánlani tudom, azoknak akik szeretik a gyors játékmenetet és vág az eszük, mint a penge :)
2020. 01. 09.
Egyszerű, de nagyszerű

A szabály mérhetetlenül egyszerű, a játék mégis nehéz, de szórakoztató. Akinek megmutattuk, mindenkinek nagyon tetszett.
Igazi partijáték, tök jó móka.
2020. 01. 05.
Gyors, rövid, pörgős

Nagyon gyors, nagyon pörgős kis játék. Korosztálytól függetlenül ajánlanám bárkinek. A fémdobozos megoldást külön értékelem. Kell bizonyos idő mire beleszokik az ember, és rááll az agya a játék dinamikájára. Ami egyedüli frusztrációt okoz számomra, az pont a gyorsaságra való törekvésben rejlik, ennek ellenére zseniális játék.
2019. 12. 29.
Fontos a korosztály

Könnyen tanulható, jó játék, de inkább a fiatalabb korosztálynak. Előnye, hogy több módban is játszható.
2019. 12. 28.
Gyors, gyerekekkel játszható

3 gyerekkel sokszor kell, hogy kizökkenjünk a napi őrületből, erre ez a gyors játék sokszor nagyon alkalmas.
2019. 12. 27.
minden korosztálynak

Kisgyerektől kezdve nagyszülőig bárki tudja élvezni, fontos ugyan a gyorsaság és a jó koncentráció, de szerintem azok se bátortalanodjanak el akiknek nem ezek az erősségeik ugyanis pár játszma után - ami nagyjából 5 perc - bárki bele tud lendülni.
2019. 12. 18.
Pörgős, egyszerű, imádjuk!

Általában 8an vagyunk rá. De 3 fővel is már élvezetes. Könnyen tanulható és igazi party játék! Imádom, hogy kis fémdobozban van, könnyen hordozható és szép! A Harry Potter kiadás abszolút favorit!
2019. 12. 17.
A világ legizgibb játéka

A világ legegyszerűbb és mégis egyik legizgalmasabb játéka. Minden korosztállyal és csapattal fantasztikusan izgalmas.
2019. 12. 17.
Őrült játék minden korosztálynak

Először egy baráti társasággal játszottam, ahova egy olyan barátom hozta a játékot, aki kistesóival játszotta. Felnőttként is teljesen bele lehet élni magad a játékba, nagyon jó szórakozás. Minden szituációban ahsználható, egy hosszabb társasozó napon felpörgetőnek vagy akár egy alapozáson is. Természetesen be lett szerezve és msotmár én is játszom kisebb tesókkal, mindig nagyon feldob.
2019. 12. 17.
Gyerekekkel kiváló

Gyermekkorom kedvence! Gyors és egyszerű, fejleszti a logikát.
2019. 12. 14.
Minden korosztálynak!

Nagyon szeretjük, és egészen nagy élmény gyerekekkel együtt játszani :) Egyszerűek a szabályok, egy perc alatt elmagyarázható és eddig mindenkinek bejött akivel játszottunk.
2019. 12. 13.
Nem az igazi

Nagy izgalommal merültünk el a játékban. Először ketten próbáltuk ki, de közel sem hozta az elvárt szintet. Ennek ellenére nem adtuk fel és játszottunk vele négyen és meglepően sokat javult a játékélmény. Semmiképp sem egész estés játék, viszont egy bonyolultabb játék előtti bemelegítésnek vagy lazításnak abszolút megteszi.
2019. 12. 09.
Felnőtteknek is

Alapvetően a kisfiamnak vettem meg a játékot, de néha azon kapjuk magunkat a feleségemmel, hogy szívesen játszanánk egy amolyan "vérremenő" gyerekmentes küzdelmet, ahol maximális összpontosítás mellett próbáljuk egymás elől elhappolni a lapokat. :) Könnyen megtanulható, egyszerű, de nagyszerű party játék. Nálam 5/5
2019. 12. 09.
Univerzális

Aranyos kis családi játék. Kortól szinte függetlenül bárki játszhatja, egyszerre 4 játéktípusban. Mivel a játék kulcsa a gyorsaság, ezért a kör alakú lapok egy idő után sérülhetnek.
2019. 12. 08.
Alapmű

Ez az a játék, amelyik kortól függetlenül bárkit ki tud kapcsolni legalább 5 percre. Sokféle módon játszható, érdemes többféle játékszabállyal is kipróbálni. Felnőttnek és gyereknek is fejlesztő hatású, javítja a gyorsaságot, a koncentrációt, és közben szórakoztat.
2019. 11. 30.
Kedvenc utazójátékunk

Kifejezetten gyűjtöm a kis méretű, fémdobozos játékokat. Utazásnál, családi kirándulásnál az elsők között kerül a hátizsákba. Kicsinek, nagynak egyaránt élvezetes! 4-5 éves kortól ajánlom, 6-7 évesekkel a legideálisabb.
2019. 11. 29.
Klasszikus

A legelső "felnőtt" társasunk, igazi klasszikus. Mindenkinek ajánlom, nagyszerű szórakozás az egész családnak. 3 főtől játszható!
2019. 11. 11.
Praktikus

Nagyon praktikus a csomagolása, könnyen hordozható, gyakran magunkkal visszük utazásra vagy strandra. Maga a játék engem felnőtt fejjel is mindig feldob és izgalommal tölt el, hogy mikor találom meg a következő szimbólumot.
2019. 11. 03.
Kapkodós nevetés

A játék külön előnye, hogy az amőbakártyákon túl indulási pontok, tulajdonságváltoztatók és csatornák is találhatók a dobozban, így 4 különböző szinten játszható. Gyerekekkel is ideális délutáni elfoglaltság, de felnőtt társaságban is megállja a helyét.
2019. 10. 14.
Egyszerű, vicces partijáték. Gyerekekkel, felnőttekkel is egyformán játszható.
2019. 10. 04.
Kortalan

Jó játék, a nagy előnye, hogy kicsiket is be lehet vonni, ügyesek tudnak benne lenni, de partijátéknak alapvetően tökéletes filler. Rengeted variánsa van.
2019. 10. 02.
Kicsiknek, nagyoknak

Teljesen jó szórakozást nyújt, ha előkerül. Nyilván nem túl nehéz, de a lányom imádja, és szerintem ez a lényeg. Így én is szívesen Dobblézom.
2019. 09. 28.
Szuper!

Nagyon jó játék, jó hogy több ember játszhatja, mert jókat szórakozunk együtt.
2019. 09. 25.
Nagyon hosszú

Meglehetősen élvezetes játék, kicsit bonyolult szabályzat, inkább haladóknak. Nem kell ismerni hozzá a sorozatot, de a hangolathoz nyílván ad, ha GoT fun mindenki. Gyakorlatilag le van írva, hogy lehet 360 perc is, de az az igazság, hogy eddig 300 perc alá nem sikerült levinni... És persze szörnyű, amikor végig a trónon ülsz, de az utolsó pillanatban behalyóznak és letaszítanak. KÉTSZER.
2019. 09. 22.
Utazáshoz

A feleségemmel gyakran vesszük elő ezt a játékot, mivel gyors, pörgős és kompakt. Utazásokhoz, nyaralásokhoz nálunk alapfelszereltség. Bárkinek tudom ajánlani, kortól, nemtől függetlenül. :)
2019. 09. 07.
Mindenkinek. Egyszerre. :)

Jár az 5 csillag, mert ez az a játék, amivel az 5 éves, a 20 éves, a 40 éves és a 80 éves is egyszerre le tud ülni. Kevés ilyen van!
2019. 09. 01.
egynek jó

nehéz újat mondani a játékról 24 oldal értékelés után, de tény hogy ez sokat elmond a játék népszerűségéről amit leginkább egyszerűségének köszönhet. gyerekekkel ideális, nem fogja kisütni az agyi biztosítékot de 3-4 meccsig jó szórakozást nyújt. ami talán legkevésbé tetszik az az hogy kényelmetlen keverni a kerek lapokból álló paklit.
2019. 08. 30.
Pörgős játék, de mivel nagy a stressz, az ember néha elveszti a fonalat
2019. 08. 29.
Kortalan és megunhatatlan

Mindegy hogy egy unalmas pillanatban, vagy egy családi összejövetelen vagy egy már félig átmulatott kocsmai pillanatban kerül elő, ez a játék mindig, mindenkinek sok szórakozást és felejthetetlen pillanatokat tud okozni!
2019. 08. 25.
Főleg gyerekekkel jó

8-12 évesekkel játszuk főleg, mindenki nagyon élvezi.
2019. 08. 14.
Kortalan szórakozás

Elég gyors, és elég kicsi, hogy bárhol legyen rá idő, és elég változatosak a játékmódok ahhoz, hogy a társaság megtalálja a neki ideálist.
2019. 07. 18.
zseniális

Imádtuk. Pörgős, szórakoztató és szerintem korosztálytól függetlenül mindenki élvezni fogja, aki kipróbálja. Mi az első játék alkalmával is órákon keresztül játszottunk vele, és azóta is nagy kedvenc. Nagyon jókat röhögünk egymáson, ahogy mindenki próbálja megtalálni a megfelelő szimbólumokat a kártyalapokon. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.
2019. 07. 18.
Hol van a lila kéz???????

Aki a családnak szeretne egy pörgős, megfigyelős játékot venni, az válassza ezt.
Néha villámgyors vagy, néha pedig hosszasan keresgéled majd a keresendő képet. Nem ad mást, csak amit ígér. Többféleképpen játszható, de a lényeg mindig ugyanaz.
Ügyes volt, aki kitalálta és jót fog szórakozni, aki beszerzi. Egy-egy játék nagyon gyorsan lepereg majd... Utazós játéknak is megfelelő.
2019. 06. 26.
Parti és családi játéknak is egyaránt tökéletes

Nagyon jó kis parti vagy töltelék játék két nagyobb lélegzetű játék között.
Kell hozzá jó megfigyelő készség, gyorsaság és kellő határozottság.
Minden korosztálynak bátran ajánlom, az 5-6 évesek ugyan úgy élvezik, mint egy felnőtt társaság némi fröccs vagy sör mellett. :)
A 6 éves lányom még egyedül is szokta játszani (így biztos a győzelem :D ).
A szabályok egyszerűek, az ötféle játékmód biztosítja a változatosságot, a bajnokság meg motivál, hogy végig toljuk az összes variánst, és a bajnokság sem igényel többet negyed óránál.
Gyerekeknek, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt csak ajánlani tudom!
2019. 05. 22.
Pörgős, vicces

Könnyed, vicces játék. Frusztráló tud lenni, amikor már másodpercek óta bámuljuk a kártyákat és nem látjuk, amit kéne :D
Csak ajánlani tudom.
2019. 05. 14.
Az első partyjáték

Remek belépő szintű játék. Gyors egyszerű. Ez egy olyan partijáték amit bármilyen társaságban elő lehet venni (gyerekek fiatalok,felnőttek,idősek) mindenkinek tetszeni fog.
2019. 05. 01.
Megfigyelés

A lányom imádja, mert nagyon ügyes ebben. A fiam kevésbé... Szerintem szuper játék, de csak egyetlen készséget igényel, a megfigyelést. Ha kiegyenlítettebb versenyt akarunk, amiben több készség is kell a győzelemhez, akkor javaslom a Cortex-et :)
2019. 04. 22.
Gyors és hangulatos

Egy egyszerű alapötlet kiváló megvalósítása. A játékhoz elengedhetetlen a gyorsaság és a figyelmesség, így talán a nyomás is nagy lehet rajtunk egy-egy parti alatt. A játék többféleképpen is játszható, így mindig tud újat mutatni, mindenki megtalálhatja a kedvencét.
A 4 csillagot azért kapja tőlem, mert számomra néhány kör után unalmassá válik az efféle játék, de ez egyéni vélemény, nem a játék hibájából adódik!
2019. 04. 17.
Gyors, pörgős

Gyors játék, különösebb fontolgatást nem igényel, mégis izgalmas. Gyerekeknek különösen. :)
2019. 04. 10.
Játék bárhol és bármikor

Könnyed, pörgős játék. Fáradtság és időhiány nem lehet akadály. :)
2019. 04. 10.
Ötféle módon, változatosan játszható, és ebben is sokszor jobbak a gyerekek, mint a felnőttek. Nem tudom, miért nem kerül elő gyakrabban, de van egy olyan érzésem, hogy felvirrad majd újra az ideje.
2019. 04. 03.
Gyerekeknek

Kiváló gyerekeknek, nagy mértékben fejleszti az elmét. 20 évesen részegen már más kérdés, hogy ugyanannyira jól szórakozunk vele mint egy 10 éves...
2019. 03. 31.
Warm up

Bemelegítő játékként szoktuk elővenni, de ha nincs sok időnk, vagy fáradtak vagyunk egy komplexebb játékhoz, akkor is tökéletes választás lehet.
2019. 03. 11.
Kocka draftolás mesterfokon

A kocka draftolás mindig is az egyik kedvenc mechanizmusaim közé tartozott, ugyanakkor nehéz jól kivitelezni, hogy minden szám közel ugyanannyira legyen hasznos a játék során. A Coimbra ugyanakkor jól teljesítette ezt a feladatot.

A viszonylag könnyű mechanizmusok ellenére elég komoly agytornát jelent, a játékban található rengeteg kis részletnek köszönhetően. A felállás viszont jól véletlenszerűsített, aminek köszönhetően nagy fokú újrajátszhatósággal rendelkezik.

Két fővel is jól működik, nem kell dummy játékosokat megállás nélkül pesztrálni; ennek köszönhetően viszont valamelyest romlik a dinamizmusa az egésznek. Nem nagy probléma, embere válogatja, hogy ez kinek mekkora negatívum – személy szerint én tudom ajánlani ennek ellenére is.
2019. 02. 13.
Nyelvtanuláshoz is ideális

Nálunk nem csak a családi/baráti összejövetelekkor kerül elő, hanem a nyelvtanuláshoz is jó. Az első pár meccs alkalmával a szavak külföldi megfelelőjét lehet megtanulni, aztán lehet nehezíteni például hozzá társított igékkel (ezeket is előre megbeszélve). Így gyakorlásnak is jó, illetve aki vizuálisabb típus, az talán így könnyebben megjegyzi a szavakat. Még csak pár alkalommal használtuk, de már most megmaradt a szavak nagy része : ]
2019. 01. 24.
Az egyik legjobb party játék

Vicces, pörgős, egyszóval a legjobb partijáték. Bármelyik korosztály számára az óvódástól a nyugdíjasig ajánlott. Nagyon egyszerű, a szabály pillanatok alatt elsajátíthtóak. Sosem unalmas. Mi imádjuk, évek óta játszuk a gyerekekkel.
2019. 01. 03.
Pörgős kis partyjáték!

Baráti összejöveteleken mindig előkerül (25-35 év közöttiek vagyunk), gyorsan lejátszható, mindig jól szórakozunk! Hangosan kiabáljuk az ábrák nevét, néha pár pillanatra össze is veszünk azon, hogy ki mondta ki előbb, de persze nálunk mindig az nyer, aki előbb lerakja (vagy éppen felhúzza) a kártyáját. Garantált a szórakozás!
2018. 12. 31.
Régi kedvenc

Régóta megvan, de még mindig nagyon szeretjük! Megunhatatlan!
Egyszerű szabály, nagyszerű játék!
A gyerekeknek sokkal jobban megy, mint a felnőtteknek :D
2018. 12. 28.
Jó hangulat

Mindig jó hangulat lesz ha ezzel játszunk, kisöccsel, anyával, apával, baráttal, bárkivel játszható. Egyszerű, de nagyszerű. Kicsi, ezért mindenhova magaddal viheted.
2018. 12. 23.
Dobd le!

Inkább gyerekeknek való. Ők élvezik a gyors lefolyású, egyszerű játékokat.
Felnőtteknek esetleg társasozás előtti feloldódásra ajánlható.
2018. 11. 27.
Óvónők előnyben

Nagyon sokszor előkerül.
Egyszerűek a szabályok a játék mégsem unalmas.
Én az óvónő barátaimmal szoktam jétszani, nekik jobban megy mint nekem, de még őket is elverik az ovisok.
2018. 11. 26.
Egyszerű, de nagyszerű!

Gyors és izgalmas játék, sok variációs lehetőséggel. Nagy előnye, hogy bárhova magunkkal lehet vinni a praktikus fémdobozában. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
2018. 11. 14.
Aranyásók

Egyszerű, olcsó kártyajáték. Barátnőmmel rendszeresen játszunk vele :) Örök kedvenc marad! Megvettük a kiegészítőt is
2018. 11. 11.
Partijátéknak is szuper

Nagyon szeretjük ezt a játékot, mert nagyon egyszerű, 1 perc alatt megtanítható bárkinek, és rendkívül szórakoztató. Családdal, de akár felnőtt baráti társaságban is abszolút élvezetes, sosem csalódunk benne. És nem utolsó sorban fejleszti a koncentrációt, ami külön vicces tud lenni egy pohár bor / sör mellett.
2018. 11. 11.
Eldobod az agyad

Rém egyszerű mégis tökéletes kártyajáték! Gyerekekkel, felnőtekkel garantált a jó hangulat, bárhol és bármikor játszható tejoeg!
2018. 11. 06.
Kis gyerekekkel ideális,kedvelt időtöltés lehet. Csak felnőtt használatra nem ajánlatos.
2018. 11. 04.
Versenyre kelsz a gyerekekkel

4 és 6 éves gyerekeimmel játszom, mindannyiunknak élvezetes játék és igazán figyelnem kell, mert simán legyőznek! Többféle módon játszható, ezért sem válik unalmassá.
2018. 10. 16.
Egyszerűen nagyszerű

Kicsi kompakt méret hatalmas szórakozással.
2018. 09. 25.
Bármikor, bárhol, bárkivel

Nagyon jó időtöltés, könnyű és gyorsan elsajátítható szabályok. Nagyon jó játék és kiegyenlített.
2018. 09. 22.
nagyon tuti

első ránézésére ki akartam hagyni, ami szörnyű nagy hiba lett volna! :)
Annyira akart mindenki nyerni, hogy az adrenalin csak úgy szárnyalt mindenkiben, úgyhogy kiadós nevetés társult a játékhoz végig!
Egyszerű de nagyszerű, gyerekekkel, ketten, többen, bárhol, bármikor!
2018. 09. 05.
Gyerekekkel játszva készülj fel a nagy vereségre

Fejleszti a koordinációt, megfigyelőképességet. Ez gyerekeknél ideálissá teszi a játékot gyakori partikra, de felnőttként is szórakoztató. 1 parti lemegy pár perc alatt és már jöhet is a visszavágó. Mert visszavágó lesz, mert akarsz, mert "nehogymár" a másik gyorsabban észrevegye a párosításokat a lapokon.
Nagyon jópofa játék, ahol a lapokon a pontosan 1 db azonos ábrát kell észrevenni és így gyűjtögetni.
Iskolákban is nagyon jó gyakorlás, akár órai keretek között, pl nyelvórákon.
2018. 08. 31.
Kedvenc lett

A legjobb gyors játék, több mint egy filler, hatalmas élményt nyújt, sokat fejleszti a reakcióképességünket! Kedvenc lett!
2018. 08. 25.
Egyszerű és izgalams

Izgalmas és pörgős játék, külön jó, hogy sokféle variációval játszható. Nagyon egyszerűen megtanulható.
2018. 08. 23.
Okos-ügyes-gyors - 7 évesem simán legyorsul engem... :-)

Szuper játék, mozgatja az agyat, gyorsaságra ösztönöz...
2018. 08. 09.
Egyszerű

Nagyon gyors és könnyű szabályzatu élvezhető játék .
Jó reakció idő fejlesztő .
2018. 08. 09.
Minden korosztálynak

Nagyon egyszerű és egyben szórakoztató játék.
Utazáshoz tökéletes időűző .
2018. 07. 27.
Kedvenc gyors játékom

Tetszik, hogy pillanatok alatt el lehet mondani a szabályt, gyors menetek vannak és mindenki jól szórakozik,vagy viccesen dühöng ('ezen nincs is semmi') :)
2018. 07. 27.
Prörgős

a csöpségek mikorra belejönnek nagyon tudják élvezni :)
2018. 07. 23.
Aranyos, vicces party játék

A társasalkalmakat jól beindító vagy épp lezáró játék. Mi inkább zárásként szoktunk vele játszani, mert nem kell hozzá sokat gondolkodni.
2018. 07. 09.
Gyerekjáték?

A játék faék egyszerűségű és nagyon pörgős, tényleg, már csak az számít, hogy találd meg azt a képet, ami egyezik a tiéddel. Vagy családoknak vagy partijátéknak tökéletes. Egy dologra érdemes figyelni, amilyenegyszerű a játék, olyan egyszerű csalni is, ugyanis nincs idő a csalás ellenőrzésére, csak pörög a játékmenet és pörög
2018. 07. 04.
Szuper

Nagyon szuper kis játék, próbára teszi hogy milyen gyors is vagy, és gyerekeknek is kiváló!
2018. 06. 29.
vicces

Jópofa kis játék, előnye, hogy a zsebemben is elfér :D
2018. 06. 20.
Gyors szórakozás

Minden korosztálynak tökéletes pár perces (akár bemelegítő) játék. Szuper, hogy 5 játéktípust is lehet vele játszani.
2018. 05. 24.
Kicsiknek, de akár nagyoknak is

Ismerősökkel játszottunk, ők a gyerekeknek vásárolták, de nagyon jól elszórakoztunk "felnőttként" is a játékkal. Ajánlom mindenkinek! Nagyszerű ajándéknak, hétvégére akár parti társasnak is! Talán a gyerekek hosszabb távon tudják élvezni!
2018. 05. 21.
Egyszerű és nagyszerű

A játéksazbályok nagyon egyszerűek, a játék már kevésbé! :) A család kisebb tagjai számára is ideális, sőt nálunk ők a legügyesebbek.
2018. 04. 16.
Jókedv bármikor

Szórakoztató, pörgős, egyszerű, sokféleképpen játszható játék. Pillanatok alatt jókedvet varázsolhatunk a játékkal, legyen szó gyerekekről vagy akár felnőttekről.:) A család nagyon szereti, de fejlesztéshez is alkalmas. Nagy előnye, hogy kis helyen is elfér.
2018. 04. 16.
izgalmasan szórakoztató

Kíváló játék az egész családnak kicsiktől a nagyokig. Nagyon szeretjük.
2018. 03. 08.
Mindenkinek ilyet otthonra! :)

Nem találkoztam még olyan emberrel, legyen fiatal vagy idős, akivel egy jó Dobble partit ne tudtam volna játszani, ha ismerte már a játékot, ha még nem.
Többféle játékvariációban játszható, 2 embertől akár 6 főig is. A szabályok egyszerűek, a játék pedig rendkívüli odafigyelést és koncentrációt igényel, úgyhogy ez tényleg egy "képességfejlesztő" játék.
2018. 03. 06.
Móka és blöff

Mi hárman próbáltuk ki a játékot és nekem egyik kedvenc blöffölős játékom lett! Ráadásul mi karakterben nyomtuk, úgyhogy mi végig szakadtunk a röhögéstől. Imádtam minden percét. A kivitelezés nagyon igényes, a szabály egyszerű, a hangulata kellemes. Ha valaki blöffölős játékra vágyik akkor ezt javaslom neki, mert baromi jó! Ez a játék iskolapéldája annak, hogy nem azért játszol, mert nyerni akarsz, ha vesztesz akkor is élvezed és nagyon jól érzed magadat mikor játszol vele.
2018. 03. 06.
Csapatos partijáték, 60+ korosztállyal nem ajánlom

Én az elejétől fogva élveztem a játékot. Társasággal a legjobb, de családdal is játszottuk már. Viszont a 60+ korosztálynak nehéz volt megértenie a szabályokat, folyton belekotyogtak és a mimikájukkal elárulták a dolgokat. De baráti társasággal kiváló. Mivel csapatban játszunk, van versengés, de a csapat együtt viszi el a balhét vagy nyer. Így azért bőven kooperatív is szerintem.
2018. 03. 04.
Alap hangulatoldó parti játék

Amikor először játszottam, rögtön megszerettem az egyszerűsége miatt. Bármilyen társaságba bevethető, azonnal oldja a hangulatot. Felvezető más játékokhoz. Legjobban az a verziója vicces, amikor nincs középen egy pakli, hanem egymáséra kell rápakolni. Gyerekeknek, felnőtteknek is kiváló. Azt megfigyeltem, hogy ha új ember van a társaságban, neki nehezebb, ha még nem ismeri a figurákat. De ennyi. És kis helyen is elfér.
2018. 03. 01.
Nagyszerű

Nem csak gyerekeknek ajánlom. Mi felnőtt fejjel is nagyon jókat szoktunk szórakozni.
2018. 02. 17.
Szuper, gyors játék

Kitűnő felismerő késséget és sebességet igénylő játék. Gyerekkel tökéletes, földbe tipornak :)
2018. 02. 03.
Családi ebédeket remekül feldobja

A gyerekeim már csak nevetnek a szánalmas erőlködésemen, ahogy visszakérem tőlük a lapot, hogy "az enyémen tuti nem volt pár" ... aztán mégis... Többen is lehet játszani, úgy is nagy mulatság
2018. 02. 01.
kicsik nagyok figyelem!

Bármely korosztály számára izgalmas, gyors, pörgős játék. Több féle képpen is lehet játszani ezzel az egy paklival. :)
2018. 01. 24.
Izgalmak izgalma

Céges csapatépítőn került elő a játék, amit első ránézésére ki akartam hagyni, ami szörnyű nagy hiba lett volna! :)
Annyira akart mindenki nyerni, hogy az adrenalin csak úgy szárnyalt mindenkiben, úgyhogy kiadós nevetés társult a játékhoz végig!
Egyszerű de nagyszerű, gyerekekkel, ketten, többen, bárhol, bármikor!
2018. 01. 24.
Egyszerű és nagyszerű

Az ember csak kibontja a csomagolást, kiveszi a kártyákat a dobozból és már neki is állhat játszani. Ez a játék ékes bizonyíték arra, hogy nincs szükség hosszas szabályzatra vagy hosszú időre ahhoz, hogy jól szórakozhassunk. Mi nagyon élvezzük, mivel bárhol bármikor lehet játszani egy partit.
2018. 01. 24.
nem rossz

Szerintem kisebb gyerekeknek ideális de nagyobbak is eltudnak vele szórakozni
2018. 01. 19.
Direkt készségfejlesztő

Aranyos kártyák vannak a pakliban, gyerekeknek való rajzokkal. A szabály szerint 3 területet fejleszhet a játék, ebből az egyik pl a mesélés. Talán túlzás volt ezzel reklámoznia magát a játéknak, mert ezt bármelyik kártyára rá lehetne írni. Mondjuk igaz, hogy más nem teszi meg, ők pedig igen. Kis fantáziával még több játék is kitalálható vele, és így remek szókincs, spontán beszéd fejlesztő. A rajzok mondjuk sokszor félrevezetők, a "tanítónénire" inkább kislányt mondanak a gyerekek, és van még pár ilyen rajz.
2018. 01. 19.
Szórakoztató gyorsasági játék, szinte minden korosztálynak. Néhányszor volt hozzá szerencsém, remek kikapcsolódás, nagyon pörgős, izgalmas és sok vidám pillanatot okozott (főleg, amikor valakinek nem jut eszébe a közös tárgy neve :) ). Ennek ellenére én magamnak sose venném meg, mert tényleg egy olyan játék, amivel az ember leül, tol 1-2 kört (15 perc) és utána félrerakja egy időre. Fel tudja dobni pl. a házibulit és le tud kötni kb. mindenkit egy időre, de én nem tudnék vele napi/heti rendszerességgel huzamosabb időt eltölteni. Nagy előnye, hogy tényleg sok korosztály élvezheti (egészen kicsiktől akár a nagyszülőkig), továbbá az ára is kedvező, no meg sok témát megélt, de nekem tényleg egy egyszerű filler, ami néha jól esik, de semmi több.

Sajnálom, hogy nem lehet fél csillagokat adni, mert inkább adnék rá 3,5-et, mint 4-et, de ez az értékelés sem áll messze a valóságtól.
2018. 01. 17.
Azoknak, akik 'köszönik, nem társasoznak'

Bátran vegyétek rá egy első partira azokat, akik hagyományosan ellenállnak a közös játéknak. Miért jó ez esetben a Dobble? Mert egyszerűen megérthető, mókás, mindenki egyenlő esélyekkel indul, és váratlan sikerélményeket okoz a "30 éve nem játszottam" figuráknak is. :) Egyformán szívesen játszik vele óvodás és fáradt szülő. Néhány perc elég egy partira.
2018. 01. 15.
Egész jó

Egész jól el lehet vele lenni bár sokat nem tudtunk játszani egymás után mert annyira nem kötött le de egy nagyon jó kis társas
2018. 01. 13.
Csak ajánlani tudom!

Nagyon szereti az egész család! Gyors és szórakoztató társasjáték. Ovisoknak is bátran ajánlom! Nálunk a gyerekek simán lenyomnak bennünket, felnőtteket. :-) Nagyon jó fejlesztőjáték.
2018. 01. 11.
Gyors

Leköti a fiatalokat, és még szórakoztató is. Sokat lehet nevetni játék közben. Nem unalmas, bár igaz, hogy 4-5 kör után már fárasztó.
2018. 01. 11.
best

Akárhány kiadása is jelent meg ennek a játéknak, számomra továbbra is ez az igazi és a legjobb. Mindenki felismeri, hogy mi van a képen, a képek száma 1-1 kártyán pedig se túl sok, se túl kevés. Szerintem ez egy annyira alapvető játék, h receptre kéne felírni, h minden háztartásban kötelezően meglegyen :)
2018. 01. 10.
Egyszerű móka

Sok kapkodás és nevetés. Félelmetes, ahogy a kisgyerekek meg tudják alázni a felnőtteket, mert sokkal könnyebben reagálnak a formákra. Semmi extrát nem kell várni, csak pörgős rohamokat.
2018. 01. 07.
5 star

Számomra az egyetlen játék, ami 5 csillagos élményt nyújt, és megunhatatlan. Rengeteg nevetés és kacagás, gyerekekkel vigyázz.... még nagyon nem tudnak veszíteni! :D Felnőtt társaságban azonban órákig játszható, amennyire egyszerűnek tűnik, olyan nehéz is megtalálni a párokat, amikor már azt hiszed te vagy a legjobb, akkor akadsz el és már 3-an kimentek előtted... Vegyétek! Játsszátok! Élvezzétek!
2017. 12. 28.
Igazi partijáték

Kortól, nemtől függetlenül kiváló partijáték. Gyors, izgalmas, kis helyen is elfér, így igazán praktikus. Rendkívül izgalmas tud lenni, hogy ki tudja gyorsabban teljesíteni a "feladatokat" az egyes játékváltozatokban.
2017. 12. 20.
Megunhatatlan

Fejleszt + szórakoztat. Felnőttnek 2 parti után vagy unalmas vagy bosszantó.
2017. 12. 19.
Legyél a gyorsabb!

Jó játék utazáskor, társasozós est bevezetőjeként, vagy egy fejlesztőórán koncentráció fejlesztésére! A gyerekek általában szeretik, főleg azok, akiknek a vizuális észlelése erősebb, önbizalmat ad nekik a játék. Sok kör után jöttem bele igazán a játékba, addig kiegyenlítetlen volt a partneremmel szemben, talán ez másokra is igaz. Mi nagyon sokat nem tudtunk vele játszani egymás után, egyrészt mert annyira belejöttünk, hogy nem volt kihívás, másrészt van a játéknak egyfajta monotonitása.
2017. 12. 19.
Felpörget

Némi kétellyel csatlakoztam a lányomhoz játszani, de végül én nem tudtam abbahagyni. Tökéletesen kikapcsol! Koncentráció, gyorsaság, nevetés, jókedv! :)
2017. 12. 18.
Szuper

Szuper játék, bárhol bármikor játszható. :-) A rossz kedvet gyorsan helyre teszi, és garantált a móka kacagás a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
2017. 12. 17.
Perfekt!

Ha már unalmasra játszottad az alapot, kell egy kiegészítő, ez pedig perfekt!
2017. 12. 13.
Ebben biztos jobbak a fiatalok

Nagy családi kedvenc. A kisebbek is imádják, ők sokszor gyorsabban meglátják az azonos képeket. Nagyon gyors, nem lehet megunni. Sok nevetés garantált. Csak ajánlani tudom. :)
2017. 12. 09.
Pörögj

Egyszerű, de mégis nagyon erős koncentrációt igényel!
2017. 12. 08.
Kedvenc

Sokszor előkerül otthon ez a játék. Nagyon izgalmas és vicces szituációk alakulnak ki, sokat nevetünk a hatalmas csaták közben. Akár ketten is nagyon jó szórakozás!
2017. 12. 07.
Szórakoztató és fejlesztő

Remekül fejleszti az odafigyelést, reflexeket, koncentrációt. Csak ajánlani tudom minden korosztálynak.A különböző játékmódok változatosak és szórakoztatóak.
2017. 12. 07.
Valóban 6-99 éves korig

Játszható akár egy 6 évessel , akár 60 évessel. Nincsenek ebben a játékban korosztálybeli különbségek, mégis élvezhető mindegyik korosztály számára. Figyelemfejlesztő gyors és egyszerű játék akár 2 főtől a 8 -fős partyig. Öt fajta játékszabállyal, így megunhatatlan.
2017. 12. 07.
Valóban 6-99 éves korig

Játszható akár egy 6 évessel , akár 60 évessel. Nincsenek ebben a játékban korosztálybeli különbségek, mégis élvezhető mindegyik korosztály számára. Figyelemfejlesztő gyors és egyszerű játék akár 2 főtől a 8 -fős partyig. Öt fajta játékszabállyal, így megunhatatlan.
2017. 12. 06.
Nem csak gyerekeknek

A játékhoz nem kell más, csak jó reakcióidő. Óvodás kortól már ajánlom (igen, akár ezt a verziót is). Nagy előnye, hogy kicsi és jól zár a doboza, úgyhogy utazásra is simán el lehet vinni. A család felnőtt tagjainak is próbára tette a gyorsaságát, jókedvűen le lehet játszani pár kört, korosztálytól függetlenül.
2017. 12. 05.
Lazítás

Mi a dobble-t levezető játéknak használjuk egy-egy sok órás stratégia session után. Tökéletesen kikapcsol, végtelen röhögés. Felhőtlen szórakozás, akár ivósjátékokhoz is kiváló alap.
2017. 12. 04.
Elég gyors vagy ?

Én először egy buliban kerültem kapcsolatba ezzel a játékkal és azt kell mondjam pár sör után meglehetősen nehéz. Mivel megtetszett a játék megvettük és kipróbáltuk jobb állapotban is, nagyon jókat lehet szórakozni, nevetni egymás reakcióján, ahogy a verseny szellem kiül a másik arcára mert, hogy itt aztán nem lesz kegyelem, mindenki nyerni akar majd, nagyon kompetitív játék és jó reflexet igényel.
2017. 12. 03.
Remek játék

A Dobble egy kiváló játék. Gyereknek, felnőttnek egyaránt jó szórakozást nyújt. Ajánlom mindenkinek!
2017. 11. 28.
jó játék

Ez egy igazán vicces és szórakoztató játék, ami a gyorsaságra és a figyelemre épül. Mindenkinek ajánlom
2017. 11. 27.
Gyerekekkel

Szórakoztató játék, amiben a kicsik is egyformán jók tudnak lenni.
2017. 11. 24.
Vicces

Gyors, pörgős játék, gyerekeim imádják. Mi felnőttek nehezen vesszük fel a versenyt, mert nagyon gyorsak. :)
2017. 11. 24.
Egyszerű, gyors!

Leginkább utazásnál használjuk, kicsi, lehet vele a kocsiban is játszani. A vonat, busz kilőve, mert úgy is kiabálni fog mindenki a végére az izgalomtól! :)
2017. 11. 20.
Partyjáték!

Partyjátéknak tökéletes! :D És még vicces is...
2017. 11. 20.
Akár ketten, akár többen

A játék többféle variációban játszható, ketten is nagyon élvezetes, pörgős partijáték.
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom.
2017. 11. 20.
Ki a leggyorsabb?

Pörgős, ötletes játék, ami két személyre is remekül működik. Vidám hangulatot varázsol otthon a családban, vagy akár egy baráti társaságban.
2017. 10. 31.
Pörgős

Bárhol lehet játszani pl. iskolai szünetben, könnyű, a variációk miatt nem unalmas. Minden korosztály számára izgalmas, együtt játszhatja felnőtt és gyerek.
2017. 10. 30.
Szülőalázó :)

Először komoly felnőtt társaságban játszottam vele, majd az első utam a játékboltba vezetett, hogy 7 és 10 éves lányaimmal közösen szórakozhassunk. Felhívták a figyelmem, hogy gatyafelkötős lesz a törpök ellen játszani. Az volt. :) Ha valaki sikerélményt szeretne gyerekének, ideális választás. Lényegében bármely korosztály élvezetes perceket tölthet el vele, sőt akár egyedül, mondjuk az idő ellen is játszható. Nagyon pörgős, szabálya pofonegyszerű. Bárhol - bármikor mehet egy party.
2017. 10. 11.
- Olló. Olló! OLLÓ! - Na jó, ez így nem ér... HOLD! Hold! Hold!

Bárhol, bármikor elővehető játék. Olyanok is belevetették magukat, akik 20 éve társasoztak utoljára, "Ki nevet a végén"-nel. Igazából az ajánlott életkort is nyugodtan le lehet vinni 4 évre a sima párkeresgélős játékmódhoz. Idővel némi rutin szerezhető benne, ahogy jobban rááll az ember szeme - amíg aztán szembe nem jön a 8 éves unokahúga, aki porrá alázza. Ha nincs ajándékötleted a gyereked barátjának/rokongyerekeknek, ezzel nem fogsz mellé.
2017. 10. 10.
Gyorsaság szerelmeseinek

Kompakt kiszerelésű, egyszerű, többféle szabály szerint is játszható gyorsasági/ügyességi játék.
Nem ez lesz az a játék, ami órákon át tartó taktikai csatába torkollik, de aki egy könnyed humoros/pörgős játékra vágyik, az megtalálta amit keres a Dobbléban.
2017. 10. 03.
Ki a leggyorsabb

Bár nem annyira az én világom az ilyen gyorsasági, megfigyelésen alapuló játékok, csak pozitívan tudok nyilatkozni erről a játékról.
Gyors játékmenet, többféle játékvariáció, ahol a többiek gyorsasága csak mégtöbb stresszt indukál és ez teszi igazán izgalmassá ezt a játékot.
2017. 09. 28.
Megunni nem lehet

A legjobb pörgős és villámgyors játék...Csak olyan helyen nem ajánlom ahol csendben kellene játszani. A gyerekek sokkal ügyesebbek benne :D Mi mindenhol ezt játszuk - strand, vonat, buli, bárhol bármikor....
2017. 09. 25.
Agytorna

Azt hiszed, hogy egyszerű, de mégsem annyira. Gyerekeknek, felnőtteknek, gyors jàték, az a tipikus: na még egyet. :)
2017. 09. 18.
Legjobb

Ez legjobb játék, amit valaha játszottam. Akármikor, akárkivel szívesen játszom.
Nagyon élvezetes, pörgős. Bátran ajánlom mindenkinek.
2017. 09. 18.
Bárkivel bármikor!

Fergeteges játék, bárkivel lehet játszani, aki benne van egy kis reflexjátékban. Mi a vonaton vettük elő, és játszottunk vele. Most már van vízálló kiadás, azt tényleg bárhol lehet használni.
2017. 09. 13.
Gyorsaság, koncentráció, jó megfigyelőképesség.

A fenti 3 tulajdonság szükséges a játékhoz, nagyon gyorsan lemegy egy menet. Néhányan említették, hogy viszonylag vékonyabbak a kártyalapok, mi ezt úgy oldottuk meg, hogy belamináltuk és így tartósabb lett.
2017. 09. 08.
Könnyű, de koncentrálást igényel

Apróságoktól kezdve a felnőttek is eljátszanak vele. Mindenkit képes felpörgetni. Tény, hogy a kicsit megfigyelőképessége gyakran kenterbe veri a felnőtteket.
2017. 09. 07.
mindenki játéka

Egyszerű, gyors és megunhatatlan kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményt nyújthat. Partijátékra és nyelvtanulásra is egyaránt alkalmas.
2017. 09. 07.
Nem akartam megvenni

mert nem tudtam elképzelni, ez mitől lehet jó. Aztán mégis úgy döntöttem., hogy kell valami egyszerűbb játék, és erre esett a választásom. Nem bántam meg. Nagyokat nevetünk játék közben, és ez a lényeg.