Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Dr. Eureka

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Leírás

Ki lesz a legügyesebb vegyész? A Dr. Eureka könnyen tanulható, családi logikai társasjáték. A játékosok feladata, hogy a felcsapott kártyának megfelelően minél gyorsabban átöntögessék kémcsőből kémcsőbe a „vegyszereket” – ehhez viszont végig kell gondolniuk, mit milyen sorrendben tegyenek. A logikus gondolkodást fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.60
5 értékelés
(3)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 12. 27.
Nem túl mély, nem túl érdekes

A játékot az egyszerű játékmenet, a kevés játékelem és a jó láthatóság miatt vettem meg, hogy agg nagyszüleim leülhessenek a dédunokáikkal egy kicsit játszani. Sajnos a próbára egyéb okokból nem került sor az ünnepek alatt, de azért én megcsináltam néhány kártyát, hogy validáljam az elképzelést. Az első meglepetés akkor ért, amikor nem voltak különböző szintjei a kártyáknak. Ebben a műfajban egyre nehezedő feladványokra számítottam. De az egységes kiindulási állapot gondolom nem teszi lehetővé és szükségessé a feladatok rangsorolását.
Az "öntögetés" során a kézügyesség és a gondolkodás nagyjából egyforma mértékben számít. Általában nem az optimális megoldást választottam, hanem konvergáltam a megoldás felé, lehet hogy előre gondolkozva kevesebb lépésből sikerült volna megoldani, de a néhány kártya alatt nem állt rá az agyam. Érdekes módon visszafelé könnyebb volt, a végállapotból elérni a kiindulásit, pedig elvileg ugyannnyi lépés szükséges hozzá.
Partijátéknak, gyerekekkel szórakoztatónak tűnik, valószínüleg alkohol fogyasztásával nehezítve a játékot még viccesebb szituációk is előállhatnak. De egyedül, józanon nem találtam meg benne a változatosságot és a kihívást, ami ott tartott volna a játék mellett.
2017. 12. 21.
Kistudósok

Jópofa logikai játék, a lényeg, hogy a kis kémcsövekbe úgy kell összeönteni a golyókat, hogy a kártyáknak megfelelő sorrend jöjjön ki. Felnőtteknek szerintem nem való, és inkább fejlesztésre, mint szórakozásra használom, ahhoz viszont tökéletes.
2017. 12. 05.
ügyességi

Logikai fejlesztő, ügyességi és gyorsasági játék. Minden játékosnak 3 kémcsöve van, amelyekben 3 különböző színben 2-2-2 golyó van. A játékosok minden körben húznak a feladatkártyákból. A golyókat addig kell egyik kémcsőből a másikba öntögetni, míg meg nem kapjuk azt a feladványt amit a kártyán látunk. Az nyer akinek elsőként sikerül összegyűjteni a megadott számú feladatkártyát. Egyszemélyes játékként is kiváló.
2017. 11. 02.
szuper családi játék
vadasztmaria | 2017. november 2.


5 évesem és 8 évesem is nagyon ügyesen tud már vele játszani, és én is nagyon szeretem, bár én kortalan vagyok :D Remek szórakozás az egész családnak :)
2017. 01. 22.
Vicces, vicces, vicces...

Ez a játék végtelenül nagy szórakozást és rengeteg nevetést rejt... Nagyon egyszerű, viszont nagyon kell koncentrálni, hogy minden a helyén legyen. Mi imádjuk! :)