Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Fondor és az idő fellegvára

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Szerezzétek vissza együtt az ellopott műkincseket az időutazó Dr. Fondortól! A Dr. Fondor és az Idő Fellegvára kooperatív, gyönyörű családi társasjáték. A játékosok különleges képességeik összehangolásával igyekeznek visszaszerezni a műkincseket a csapdákkal teli kastélyból – csak Dr. Fondor észre ne vegye őket!

Vélemények

4.25
4 értékelés
5
(1)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 05. 08.
Mindig a ház(igazda) nyer

A kiadvány csodálatos. A játék élvezetes, de nagyon nehéz. Eddig a játékok 3/4-ben elbuktunk.
| 4 / 5 csillag!
2019. 10. 22.
Az élő és mozgó kastély

Ez egy olyan korporatív játék, ahol egy képzeleti gonosz ellen játszunk. És se a kastély, se az idő, se a dobókockák nincsen velünk hanem minden ellenünk dolgoznak. Talán túlságosan is. Sokadik nekifutásra sikerült egyszer nyernünk, de akkor is egy több órás parti keretén belül. Ez egy hosszú és nehéz játék, ahol a szerencse (milyen kockákat dob az ember) meglehetősen nagy befolyással bír a játék menetére. Sokszor két kockadobás között teljesen újra kellett gondolni a stratégiát, hogy ki, milyen sorrendben mit fog csinálni annak érdekében, hogy visszaszerezzük az ellopott kincset.
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 06.
Jó lett (volna)

A játékot karácsonyra "hozta a Jézuska". A 8 éves fiam összes ajándéka közül ezt vártam a legjobban. A gond viszont ott kezdődött, amikor kicsomagolás és összeállítás során kiderült, a gyártó elkeverte a dobókockákat, és a 3 spéci kocka közül egy hiányzik, és egy másikból van pluszban egy. Ünnepek után (még december végén) azonnal jeleztem írásban/telefonon a GK-nak. Kaptam ígéretet a kocka pótlására, és az ígéretet tettek is követték... január közepére meghozta a postás a kockát. Ezután már ki tudtuk próbálni "új" szerzeményünket. És akkor a játékról: kivitelezés 5, hangulat 5, újrajátszhatóság 5, kihívás 5, nehézség 3. Utóbbi kettőt úgy értem, hogy a szabályok könnyen érthetőek (8 évesem is símán fogta elsőre), viszont a játékot megverni nem könnyű. Persze nem is lehetetlen. A fenti történetet leszámítva jó játék, és ha minden a normál mederben ment volna, még ajánlanám is. (Ennek szól a 4-es értékelés is.)
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 30.
Kis gondolkodás

Öt csillagot adtam, de inkább négy és felet adnék, ha lehetne. Az alap ötlet nagyon jó, és igazából a kivitelezés is. Nem csak a játék menete, de kinézet szempontjából is. Csak egy apró baj van vele, hogy nehéz, Nem a szabály, mert az szerintem könnyen érthető, hanem maga a játék. Nehéz benne nyerni, legalábbis nekünk eddig egyszer jött össze. Viszont végeredménytől függetlenül jó játékélmény.