Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft

EladLak

5.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (28)

Vélemények

4.61
28 értékelés
(20)
(5)
(3)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 01.
Monopoly helyett

Könnyen tanulható, praktikus játék. Kisebbek is könnyen elsajátítják a szabályokat. Minél több a játékos, annál izgalmasabb.
2019. 12. 21.
A határok

Igazán egyszerű játék, ahol feszegeted a saját, illetve az ellenfeled határait, de előbb vagy utóbb a pénztárcád határait is.
2019. 12. 18.
Megveszem fillérekért

Kicsi, könnyű, könnyen hordozható kis játék, amit bárkinek ajánlani tudok. Kicsit nagy benne a szerencsefaktor, de ennek ellenére mindnki számára szórakoztató.
2019. 11. 04.
Pörgős, egyszerű, nagyszerű

Régebben egy videóban hallottam a játékról, hogy Monopoly helyett esetleg érdemesebb ezt beszerezni.
Nos bátorkodtam is megvenni, és nem csalódtam. A társas bár többféle mechanikával is dolgozik, mégis nagyon egyszerűek és hamar tanulhatóak a szabályok. Tulajdonképpen az egész játék a taktikázás köré épül, járni kell az agyunknak, hogy éppen megéri-e tovább tolni a licitet. Egy-egy parti viszonylag gyorsan lezajlik, de tapasztalataim szerint, ha előkerül a játék akkor minimum 3-4 kört le szoktunk játszani az ismerősökkel. Igazán hangulatos, szinte már beszippant a játék és mi akarunk lenni a leggazdagabb ingatlanosok a társaságban.
Továbbá nekem nagyon tetszik a design is. Ötletes, jópofa lapok, a ház értékének megfelelő illusztrációkkal.
Hogyha egy licitálós, taktikázós de mégis gyors játékra vágysz, akkor én bátran ajánlom az EladLakot. Viszonylag pénztárcabarát árért egy igazán jó játékot kapsz. :)
2019. 10. 13.
könnyed és izgalmas

A játék szabályai egyszerűek, bárki megérti, mégis a két licit típus, amelyre a játék épít, taktikát igényel.
Egy kör gyorsan lejátszható, nem fárasztó.
Grafikája kellemes, a doboz kompakt.
Nagyon jó ár-érték arány
2019. 10. 08.
Gyors filler

Számunkra elsődleges célja, hogy egy komolyabb játék közt, amíg megjönnek a többiek legyen egy kis időtöltés, mely azért szolgál gondolkodással, mégis gyors. Erre a célra bátran ajánlom, tökéletsen megfelel.
2019. 02. 07.
...megveszlek!

Könnyed kis filler játék, ami sokszor előkerülhet két nagy játék között vagy egy este lezárásaként. Szép és egyedi grafikája van az összes kártya lapnak, a szabálya könnyen elsajátítható. Inkább családoknak ajánlom, azoknak főként. A játék két részre van osztva, előbb az értékesebb épületekért folyik a licit a kezdő pénzösszegünk határáig, majd ezeket kell értékesítenünk a győzelmi pontoknak megfelelő dollárokért. Könnyed, szórakoztató játék, ajánlom!
2018. 12. 15.
Csak előnye van

A játékot két dolog miatt vettük meg. 1. Rendkívül egyszerű, ezért pár perc alatt el lehet magyarázni új játekosoknak is a lényegét. 2. Gyors és könnyed játék. Azok is szeretni fogják, akik nem szívesen ülnének le egy hosszú egész estés játékra. Ráadásul viccesek a kártyák... hogy miket nevezhetünk “ház”-nak. :)
Tipp: A játékszabály utolsó lapján lévő játékvariáns is izgalmassá teszi a játékot. Eszerint a beszerzési fázisban a játékosok számánál eggyel kevesebb házkártyát fordítunk fel. Így aki elsőnek passzol, nem kap házkártyát (de az összes pénzérméjét visszaveheti).
2018. 11. 18.
Egyszerű kártyajáték. Kell hozzá némi emberismeret (kijátszási sorrend megtippelése), minimálisan memóriajáték (fejbentartani, hogy kinél milyen erősségű kártyát vannak még) és persze kell logikázni és tervezni is. Ilyen egyszer-kétszer játszható kategória, hosszútávon monotonná válik.
2018. 11. 18.
porgos, csaladi jatek

Kislanyunk is nagyon elvezi, es mi is :) igenyes, porgos jatek
2018. 06. 13.
Zseniális időtöltés!

Egyszerű játékmenet és szabályok. A licitálós játékok körében topkategória, és megvan az a varázsa, hogy bárkivel megszeretteti a társasozást. Gyakorott játékosoknak pedig akár két Mars Terraformálása közbenre is beleférhet, nagyon felfrissít! MINDENKINEK AJÁNLOM!
2018. 06. 13.
Egyszerű, szórakoztató játék, de azért az 5* túlzás :)

Klasszikus ingatlanos-licitálós társas. 2 fordulóból áll, így érdemes már az elején taktikázni és figyelni, hogy a többiek mit csinálnak, mit visznek el.
Ugyan rövid távon szórakoztat, de túl sok egyedi ötletet én nem látok benne. Egész estés társas partira önmagában kevés. Pár forduló után megunható.
Túlzónak találom a sok 5-ös értékelést. Érzésem szerint max 4*-ot ér ez a játék. Azért adok ré 3-at, hogy a statisztikát kicsit a helyére billentsem.

Családi játéknak ideális.
2018. 05. 23.
Egyszerűen jó

Gyors, pörgős licitálós játék. Kiváló levezetésnek vagy felvezetésnek, vagy ha csak egy rövid játékra van idő. A grafikája is nagyon szép.
2018. 05. 08.
Nagyon elvezheto

Nem taktikus jatek,de nagyon elvezheto ,csaladi delutanokra kituno lehet, nagyon szep illusztracioval es kivitelezessel. Igazan elragado jatek.
2018. 02. 14.
ki nyer a végén?

Ez az a játék, ahol nincs nyerő taktika, csak a pénz összeszámolásakor dől el, hogy ki nyert. A pénzt nem lehet szórni, mert előfordulhat, hogy az első kör végére nem marad mivel licitálni.Szép az ingatlanok grafikája, ha belejön az ember elég hamar lejátszható egy parti, de egynél nem megállni.
2018. 01. 21.
Ötletes, pörgős licitálós játék, tökéletes két játék között, vagy levezetésnek. A kétféle licitkör miatt könnyen fordulhat a kocka, a szerencse pedig pont annyira van benne, hogy egyrészt fenntartja az esélyt mindenkinek, másrészt pedig sokszor vicces szituációkat tud szülni. Valamilyen szinten rávezet a spórolás és az alkudozás alapvető szabályaira, közeli barátok/családtagok között pedig garantált a siker. A kiadás nagyon igényes (a grafika, a kártyák, illetve a doboz minősége kifogástalan), bőven megéri az árát. Ha gyorsan játszani akartok egyet, vagy már belefáradtatok a hosszabb játékokba és levezetnének az estét, vagy olyan játékot kerestek, amivel egy 10 éves kisgyerek és a nagyszülők is jól tudnak szórakozni, akkor az EladLak tökéletes választás lehet.
2017. 11. 19.
Hogyan legyél ingatlanmágnás?

Az alapötlet tetszett, de túl egyszerű volt, ezért sajnos hamar meguntuk. Ha egy társasos összejövetelen elénk kerül, eljátszunk vele, de nem lett kedvenc.
2017. 08. 28.
Ingatlanügynök :)

Régi játék új ruhában....
Gyors, pörgős, szórakoztató esti levezető játék, egy hosszú kimerítő iskolai nap után.
2017. 07. 21.
Egyre jó

Annyira nem fogott meg ez a partijáték. A kártyák szépek, jó volt a licitálós játékmenet, de hosszútávon nem játszanék vele sokszor.
2017. 07. 16.
Az egyik legjobb filler

Tökéletes hosszabb játékok között játszható kellemes, rövid is licitálás. Tiszta, szép, egyszerű, szórakoztató.
2017. 05. 03.
Postaláda mindenhol

Nagyon szép grafikájú kellemes filler játék. Nagyon jót szórakoztunk kipróbálásakor.
2017. 02. 15.
Már klasszikus

Egyszerű és nagyszerű, szerintem heten is jól játszható.
Nagyon jó ötlet volt újra kiadni az eredetileg pofátlanul drága (6500 Ft) játékot (már csak picit pofátlanul drágán...).
2017. 02. 07.
Drága doboz

Tényleg nagyon jó játék, de sokkal kevesebbért is lehet találni nagyszerű licitálós-emlékezős kártyajátékot. Az indokolatlanul drága árral valójában nem a játékszabályt, hanem a díszdobozt fizetjük meg. Ezért csak négy csillag. Egyébként maximálisan ajánlom azoknak, akik az ilyen játékokat szeretik. A kettős licit teszi nagyon egyedivé.
2017. 01. 11.
adok veszek, csak tudnám mennyiért...

Egyszerű és nagyszerű játék, az egyik kedvencem. Ha szeretsz taktikázni és olvasol a mások gondolataiban, akkor remek szórakozásban lesz részed. Nem elég ügyesen beosztva a pénzt minél értékesebb ingatlanokat szerezni a liciten, még el is kell adni őket jó pénzért. Négy emberrel a legjobb, de ketten, vagy akár öten is lehet játszani. Plusz pontot jelentenek az ötletes illusztrációk is a kártyákon. Csak ajánlani tudom.
2016. 12. 24.
Licitálj okosan!

Egy rettentően egyszerű, parti-és családijáték, hatalmas újrajátszhatósági faktorral! Bármilyen játékosszámmal működik, de hatan már nagyon elszaladhatnak a licitek, nincs lehetőség kétszer licitálni. Az interakció nagyon magas a játékban a licitnek köszönhetően, szóval adott a nagyszerű szórakozás. Bárkit le lehet ültetni elé, és egy menet sohasem lesz elég! A magyar kiadás pedig igen dicséretes: szép és olcsó! Kötelező vételnek mondanám!
2016. 12. 23.
Ingatlanpiac :)

Egyszerű játék, kevés tartozékkal, gyors játékmenettel. Lehet taktikázni benne, nagyon okosan kell beosztani a pénzünket, aztán ügyesen bizniszelni. A jó emlékezőképesség sokat tud dobni a győzelmi esélyeken.
Összességében nem rossz játék, pont annyit hoz, amennyit várni lehet tőle.
2016. 12. 12.
Remek szórakozás!

Kedveljük a rövid családi/filler típusú játékokat. Általában kedvező az áruk, jól hordozhatók, rövidek. Az EladLak tökéletes választás ebben a kategóriában. Egy fárasztó nap után, vagy két hosszabb játék között, esetleg egy könnyed szórakozásra remek! Könnyűek a szabályai, a 6 éves is gond nélkül játszik vele, kb. 15 perc egy kör, és nagyon igényes a grafikája. Olyannyira, hogy a gyerekek sokszor azért 'hajtanak' egy lapra, mert az épület annyira tetszik nekik, hogy azt szeretnék megszerezni... függetlenül az értékétől..... :) de ez csak még élvezetesebbé teszi a játékot. Nagyon szeretjük, remek családi szórakozás, nagyon ajánlom bárkinek, akár felnőtteknek, akár olyan családba, ahol 6 év feletti gyermekek vannak.
A játékmenet: két játékrészre oszlik.
Az elsőben a játékosok számának megfelelő számú ingatlan-lap kerül felütésre minden körben, és mindig a legdrágább ingatlanra megy a licit. Ha az ingatlanok elkeltek, újabb lapok kerülnek felütésre, és újabb licitkör kezdődik. A licitálás addig folyik, míg az ingatlan-pakli összes lapja el nem fogy. A licitek során "pénzszerzésre" nincs lehetőség, így egy-egy óhajtott lapnál mérlegelni kell, hogy a még meglévő dollárjainkból mennyit éri meg rátenni, nehogy később semmink ne maradjon licitálni...
A játék második részében a játékosok számának megfelelően felcsapott csekkekért megy a "harc". A csekkeket mindenki látja, a játékosok az előző játékrészben megszerzett ingatlanaik közül titokban választanak egyet, majd mindenki egyszerre felfedi a lapjait, és a legnagyobb csekk a legértékesebb ingatlan-tulajdonosáé, a következő csekk a második legértékesebb ingatlanért jár stb.
A végén az nyer, akinek a legtöbb pénze lett az ingatlanok eladása után.
2016. 12. 02.
szórakoztató játék

A játék rövid, pörgős és szórakoztató. Mi 4-en és 5-en is játszottunk vele és nagyon élveztük.
Ez egy licitálós kártyajáték és aki a végén a legtöbb csekket elviszi az nyer. A játék 2 fordulóból áll. 2 pakli van 30-30 lappal.
A játék kis helyen elfér és szépek a képek. Kis hátránya, hogy nem lehet beletenni kártyavédőbe a lapokat, mert egyedi méretűek.
Mi nagyon szeretjük. Hosszabb játékok között rendszeresen játsszuk. Csak ajánlani tudom és ami nagy előny, hogy a szabályai egyszerűek kezdőknek is ideális.