Elder Sign: Unseen Forces kiegészítő

Normál ár: 8 490 Ft


A Te árad: 8 066 Ft

Értékelés: 
(4.7)
Az Elder Sign kiegészítő még több ősi szörnyet, varázslatot és tárgyat, eseményt, kalandot és ősi világot ad az alapjátékhoz. Újabb nyomozókat is választhatunk, hogy legyőzzük az előbukkanó szörnyeket ebben a szerencsével teli világban. Ami ezen kívül még többet ad aq világhoz az, hogy áldottak vagy átkozottak is lehetünk, ami azt jelenti, hogy áldott állapotban +1 kockával dobhatunk, átkozott állapotban azonban a sötét kockán látott szimbólum kiüt egy másik kockán látott azzal azonos szimbólumot. A kiegészítővel még extra nehéz események történhetnek, amikor éjfélt üt az óra. Igazi kihívás minden Elder Sign kedvelőnek! A csapat munka itt már kiélezettebb, több stratégiát kell felállítani a szerencsétlenebb körök egyensúlyozására is.

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (4)
33% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 6 értékelés
Alap felszereltség

Róbert | 2020. március 13.

Amióta kipróbáltuk az áldás/átok dolgot, azóta csak így játszunk, alap felszereltség lett. Nagyon jó, ha valaki megtanul vele tervezni, akkor sokat tud könnyíteni a nehezebb kiegeken. Az átok meg tud szívatni, de ha hagysz tartalékban +sárga + piros kockás lapot, vagy könnyű kaland lapot, akkor gyorsan el lehet felejteni a fekete kockát.
Mindenkinek ajánlom a kiegészítő beszerzését, mert színesít, kis tervezéssel könnyít a játékon.
Az sem elhanyagolható, hogy a nehezített múzeumi kalandlapok miatt a múzeum, mint játéktér újra előkerült!
Kötelező

Ádám | 2020. február 8.

Kötelező darab az alapjáték mellé. Bár enélkül is bőven élvezetes az alap, de számomra a Unseen Forces tette teljessé a játékot.
Áldás Átok

Félix | 2019. február 23.

Tulajdonképpen mindenből ad egy picit ami megvan, de végre bekerül az áldás és az átok is a sorba mellyel operálhatunk :)
Első kiegészítő, könnyítés a játékhoz

Dezard | 2015. október 19.

Amikor megvásároltam kicsit csodálkoztam a doboz kicsinyke méretén.(Elfér az alapjáték dobozában simán). De szerencsére a FFG -től megszokott minőséget kapjuk a pénzünkért. A dobozt felnyitva két oldalt sorakoznak fel a nagy ill. a mini kártyák a játékhoz, mindkettőből akad bőven szerencsére. Az új szabálykönyv egyszerű, első olvasásra könnyen megérthetővé válik. Ami elsőre feltűnik a kiegészítőben azok az 1-1 új "áldás" és "átok" kockák, melyek fehér és fekete színben találhatók. Ez az újítás nekem nagyon tetszett. Ha van rajtunk áldás (a bejáratnál kaphatunk vagy kalandokból) akkor sokkal könnyebb dolgunk lesz a későbbiekben, ha viszont átkot kapunk (ez ritkábban fordul elő) az nagyon megtudja keseríteni a dobásainkat. Az új mythos kártyák is ötletesnek bizonyulnak. Javítás is található a játék dobozában, az egyes investigatorok különleges képességei, pár túlvilági lap (ha sikeresen teljesíted a kalandot nem kell doom tokent tenned a doom trackre), valamint sima kalandkártya is került javításra. Most már található olyan kalandkártya is, amellyel doom tokent tudunk elvenni a doom trackből. Aki játszott az alapjátékkal annak csak ajánlani tudom, igaz ár/érték aránya nem a legjobb, de könnyebbé, változatosabbá teszi az alapjátékot, ami már önmagában is remekre sikerült. Jó játékot kívánok! Nekem tetszett!
Az első kieg, bár sok mindent nem változtat

Jamie | 2015. július 31.

Ez az első kieg az ES-hoz és bár sikerült kicsit nehezíteni az alapjátékon a nehéz mythos kártyákkal továbbra is egész könnyű nyerni. A Blessed és Curse kocka behozatala azért jó kis bővítés. Szerintem jó kieg és nem is drága így ajánlom mindenkinek akinek megvan az ES!
Kiegészítő

Guszty | 2015. július 10.

Az Elder Sign első kiegészítője. A játék alapja megmarad, de néhány érdekes újítást hoz a játékba, ami izgalmasabbá - és részben nehezebbé - teszi. Lehetsz áldott, ami plusz kockát jelent a dobésoknál, vagy átkozott, ami elveheti a dobásod egy részét. A kapu is lecserélődött, most már nem tudsz Ősi jelet venni pénzért, meg kell érte küzdeni. Az alapjátékot szeretőknek kötelező darab.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Elder Sign játékcsalád