Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eldritch Horror: Elfeledett tudás kiegészítő

Ár:
8.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Gonosz egyre csak erősödik!

Voltak itt mások, már bőven azelőtt is, hogy az ember téves elbizakodottságában a Föld urának kiáltotta ki magát. Kataklizmák, ragadozók vagy akár saját végtelen ambícióik miatt, de végül e hatalmas civilizációk mindegyike lehanyatlott. A tudásuk rejtve van az emberiség elől, holott a túlélésünk záloga e történetek mélyén rejtezik. Hogy a Mérhetetlen Vén fenyegetése elől megóvják az emberiséget, a bátor nyomozóknak fel kell kutatniuk és fel kell fedniük az elfeledett tudást.
E kiegészítőben található egy új Mérhetetlen Vén, valamint új rejtélykártyák az alapjáték Mérhetetlen Vénjeihez; akad még száz meg száz új kaland és feladat, valamint megannyi új ereklye, eszköz és varázslat a Mérhetetlen Vének legyőzéséhez.

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 15.
A kígyóisten

Az egyetlen magyarul is megjelent kiegészítő,így kötelező vétel asok tulajdonságpróba -2 módosítóval nem épp a kedvencem és a mérgezett állapot kártyának sem szoktak örülni a játékosok,de pont ez hozza meg az igazán felfokozott horror hangulatot.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 04.
Alap kell, hogy legyen

Az alapjáték is sok tartalmat ad, de ezzel olyan szinten kibővül a játékmenet, hogy akár hónapokig is játszhatjuk és mindig lesz valami új. Az új isten miatt szintén megéri, pont elég nehéz azoknak akik az alap isteneket már túl könnyűnek találják.

Összefoglalva, rosszabbul jársz ha nem veszed meg az alapjátékhoz :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 28.
Instant vétel

Rengeteg új kártyát ad az alapjátékhoz, plusz az új Mérhetetlen Vén is izgalmas új kihivásokat állít a játékosok elé. Legjobb ezzel együtt beszerezni az alapjátékot.