Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.990 Ft

Eldritch Horror: Strange Remnants kiegészítő

8.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (4)

Leírás

A Sötét Lovag visszatér! Éld át első kézből Gotham hősének kalandjait, hiszen most te irányítod az eseményeket!
A Sztorikocka Batman-es kiadásában Jokertől a batmobilig, a szirénázó rendőrautótól a földalatti barlangig minden benne van, ami Batmant jelenti! Ha pedig elég fantáziával vagy megáldva, hogy elvonatkoztass egy kicsit, akkor ezt is nyugodtan bekeverheted a többi sztorikocka közé, garantáltan nem fog csalódást okozni. Elvégre is kinek jutna eszébe magától egy történetbe mesélni Batmant mondjuk egy szkafanderben táncoló triceratopsszal...?
Dobj és mesélj, ennyire egyszerű!

Vélemények

4.75
4 értékelés
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 10. 10.
csak ajánlani tudom

Kiváló kiegészítő, mindenkinek csak ajánlani tudom. A kiadvány tartalmazza a fókusz mechanizmust és a szükséges tokeneket, amit az amúgy gyengécske MoM vezetett be, tehát akinek nem csak a tápos nyomózok kellenek amit az a doboz tartalmaz elkerülhető a megvétele. Apropó nyomozók: ebben a dobozban van az eddigi kiegekben és alapjátékban megjelentek közül a két személyes kedvenc: a mélységesen vallásos késes konyhásnéni és a rovottmúltú bankrabló, aki nem bántott soha senkit, de biztos ami biztos baltával indul :) Syzygy érdekes, de nem túl nehéz. Az ősi romok jók és elvileg a 2018-ban megjelenő legújabb nagydobozos kieg (Masks of Nyarlotep) tartalmaz majd újakat is. A glamour spellek között akad elég tápos is ami talán értelmet adhat a varázsló beállítottságú karaktereknek is, bár én sem az Eldritchben, sem az Arkhamban nem szoktam ezeket erőltetni. Szerintem ez a legjobb kisdobozos kieg., mert jópofa új mechanizmusokat ad az alapjátékhoz. Ezzel együtt a változatosság és újrajátszhatóság miatt a Forsaken Lore továbbra is kötelező.
2016. 07. 13.
Sok jó

Szerintem sok jó dolgot tartalmaz ez a kieg is. Mondjuk az Új Glamour spellek kissé elvették a kedvem. Rettenetesen meg tudják nehezíteni a játékot, ha nem varázslókhoz kerülnek.
2015. 09. 06.
Fő a változatosság

Ezzel a kiegészítővel számos új elemmel gazdagodik a játékmenet, amivel együtt nő a karakterek előtt nyíló lehetőségek száma. Alapvetően sok jó ötlettel találkozhatunk a kiegészítőben, viszont játék közben a sok lehetőség közötti választás nehezítette a stratégia kidolgozását.
2015. 08. 29.
Újabb kötelező

Ez a kiegészítő szerintem nagyon jól sikerült. A Forsaken Lore-hoz képest 4 új karakter is bekerült a dobozba, amelyek elég erősre sikerültek. Az új "fő gonosz", Syzygy a már megszokott mérhetetlen vénekkel szemben eléggé eltérő módon győzhető le - szerintem ez már nagyon kellett (itt nem a szokásos "oldj meg 3 misztériumot és kész" forgatókönyv érvényesül).
A legfőbb újdonságok közé tartoznak még az ősi romokról szóló találkozás (encounter)-kártyák, melyek nem csak értékes jutalmakat rejtegetnek, de sokszor a misztériumok megoldásának is szerves részei - tehát nem olyan, mint az aktív expedíció, hogy a játék folyamán esetlegesen ignorálható.
Itt is megjelenik a Mountains of Madnessből már jól ismert fókusz, illetve az előjáték (prelude)-kártyák (ezek közül az egyik kártya aktiválja a kaland kártyákat, melyek tovább színesítik majd a történetet).
A további találkozás, eszköz, különleges eszközök, leletek, állapotok és varázslatok pedig még változatosabbá teszik a játékot.
Akik szeretik az EH-t biztosan nem fognak csalódni ebben a kiegészítőben sem, Syzygy igazik kihívást biztosít majd számukra.