Eldritch Horror: Strange Remnants kiegészítő

  Normál ár: 7 990 Ft

  A Te árad: 7 591 Ft

  Értékelés:  (4.8)

  Értékelések átlaga 


  (4.8)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  75% (3)
  25% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 4 értékelés
  csak ajánlani tudom

  gergely | 2017. november 10.

  Kiváló kiegészítő, mindenkinek csak ajánlani tudom. A kiadvány tartalmazza a fókusz mechanizmust és a szükséges tokeneket, amit az amúgy gyengécske MoM vezetett be, tehát akinek nem csak a tápos nyomózok kellenek amit az a doboz tartalmaz elkerülhető a megvétele. Apropó nyomozók: ebben a dobozban van az eddigi kiegekben és alapjátékban megjelentek közül a két személyes kedvenc: a mélységesen vallásos késes konyhásnéni és a rovottmúltú bankrabló, aki nem bántott soha senkit, de biztos ami biztos baltával indul :) Syzygy érdekes, de nem túl nehéz. Az ősi romok jók és elvileg a 2018-ban megjelenő legújabb nagydobozos kieg (Masks of Nyarlotep) tartalmaz majd újakat is. A glamour spellek között akad elég tápos is ami talán értelmet adhat a varázsló beállítottságú karaktereknek is, bár én sem az Eldritchben, sem az Arkhamban nem szoktam ezeket erőltetni. Szerintem ez a legjobb kisdobozos kieg., mert jópofa új mechanizmusokat ad az alapjátékhoz. Ezzel együtt a változatosság és újrajátszhatóság miatt a Forsaken Lore továbbra is kötelező.
  Sok jó

  Csaba | 2016. július 13.

  Szerintem sok jó dolgot tartalmaz ez a kieg is. Mondjuk az Új Glamour spellek kissé elvették a kedvem. Rettenetesen meg tudják nehezíteni a játékot, ha nem varázslókhoz kerülnek.
  Fő a változatosság

  Dare | 2015. szeptember 6.

  Ezzel a kiegészítővel számos új elemmel gazdagodik a játékmenet, amivel együtt nő a karakterek előtt nyíló lehetőségek száma. Alapvetően sok jó ötlettel találkozhatunk a kiegészítőben, viszont játék közben a sok lehetőség közötti választás nehezítette a stratégia kidolgozását.
  Újabb kötelező

  TvB | 2015. augusztus 29.

  Ez a kiegészítő szerintem nagyon jól sikerült. A Forsaken Lore-hoz képest 4 új karakter is bekerült a dobozba, amelyek elég erősre sikerültek. Az új "fő gonosz", Syzygy a már megszokott mérhetetlen vénekkel szemben eléggé eltérő módon győzhető le - szerintem ez már nagyon kellett (itt nem a szokásos "oldj meg 3 misztériumot és kész" forgatókönyv érvényesül).
  A legfőbb újdonságok közé tartoznak még az ősi romokról szóló találkozás (encounter)-kártyák, melyek nem csak értékes jutalmakat rejtegetnek, de sokszor a misztériumok megoldásának is szerves részei - tehát nem olyan, mint az aktív expedíció, hogy a játék folyamán esetlegesen ignorálható.
  Itt is megjelenik a Mountains of Madnessből már jól ismert fókusz, illetve az előjáték (prelude)-kártyák (ezek közül az egyik kártya aktiválja a kaland kártyákat, melyek tovább színesítik majd a történetet).
  A további találkozás, eszköz, különleges eszközök, leletek, állapotok és varázslatok pedig még változatosabbá teszik a játékot.
  Akik szeretik az EH-t biztosan nem fognak csalódni ebben a kiegészítőben sem, Syzygy igazik kihívást biztosít majd számukra.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Eldritch Horror játékcsalád