Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elindult a Gémklub Társasjáték Maraton Home!

2020. 11. 17. 00:00:00
Elindult a Gémklub Társasjáték Maraton Home!

Kedves Játékostársaink!

Ahogy azt néhány meghirdetett eseményből láthattátok, ezen a héten szerettük volna elindítani a Gémklub társasjátékos rendezvénysorozatát, a Gémklub Társasjáték MaratonTM eseményt.

Az esemény 5 héten átívelő tematikus esteket, társasjátékversenyeket, valamint társasjáték-bemutatókat foglalt magába, továbbá 2020. november 21-én a Gémklub Társasjáték MaratonTM Live egész napos műsorát.

A kormány járványügyi korlátozásai miatt a rendezvényt idén már nem fog tudni megvalósulni, 2021-ben azonban újra meghirdetjük!

Viszont ahogy a tavaszi Itthon társasozok! programunk keretében is nagyon népszerű volt a társasjátékozás, most is játssz otthon, mutasd meg a társasjátékozás élményét családtagjanidnak, barátaidnak és induljon a Gémklub Társasjáték MaratonTM Home, mely idén év végéig tart!

Készíts egy számodra kedves vagy humoros képet/videót a közösségi oldaladra (Instagram, Facebook) otthoni társasjátékozás közben, miközben Gémklub kiadású játékkal játszol (Gémklub kiadói játékok listája itt és használd a #társasjátékmaraton hashtaget, valamint taggeld be a @gem_klub-ot, hogy mi is lássuk a fotót.

Ráadásul ha rögzíted a társasjáték partit a GameRelation alkalmazásba a Gémklub Társasjáték MaratonTM  Kihívás keretében, akkor további értékes ajándékokat nyerhetsz 2021. január 6-án (1 db Kapcsolj! A Föld körül, 1 db Korinthosz és 1 db Animix: Ki lesz az állatok királya?) . További részletek a GameRelation alkalmazásban.

A közösségi oldalakra képet/videót 2020. november 20-án éjfélig feltöltők között kisorsoljuk azt a 2 főt, akik 1-1 db Gémklub kiadású társasjátékot nyernek (1 db Origami és 1 db Tea 2 főre). A sorsolás a Gémklub Társasjáték MaratonTM Live adásában történik… 

 

 

…ugyanis idén először megrendezzük a Gémklub Társasjáték MaratonTM Live egész napos műsorát, amit 2020. november 21-én, szombaton te is tudsz otthonról követni!

Az élő adásban feltűnik a Gémerfészek idei utolsó adása, megismerkedhettek az idei Gémklub kiadói újdonságokkal, a legnépszerűbb társasjáték kategóriákkal, játékmestereink segítenek az ideális társasjáték-ajándékok kiválasztásában, bemutatjuk az esseni Spiel társasjátékait, bejelentünk egy jövő évi társasjáték kiadásunkat (ez robbanni fog!), valamint értékes társasjátékokat fogunk kisorsolni!

Részletes program a Gémklub Társasjáték MaratonTM Live Facebook eseményében!:)

 

Azonban a Gémklub Társasjáték MaratonTM Live után is érdemes folytatni a társasjátékozást és a legjobb társasos fotókat és videókat megosztani, mert lesz egy  második sorsolás is 2021. január 6-án a 2020. november 16. - december 31. 00:00 között képet/videót feltöltők között. A második nyereménysorsolás alkalmával 1 db Kapcsolj! A konyhaművészet, és 1 db Cica, pizza, taco, gida, sajt kerül kisorsolásra.


Tipp: Nézz körül a Gémklub webáruházban, illetve a Gémklub boltokban akciós ajánlatokért és frissítsd fel a játékkészletedet!


Vigyázzatok magatokra, társasozzatok sokat családtagjaitokkal, és mutassátok meg a világnak, hogy otthon is van olyan program, ami elfeledteti velünk egy rövidebb-hosszabb időre ezt a nehéz időszakot!

 

A Gémklub Társasjáték Maraton Home és Kihívás játékszabályzatát itt találod!