Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Epic Spell Wars of the Battle Wizards 1: Duel at Mt. Skullzfyre

Ár:
9.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 18.
Mindenki imádja!

Eddig bárkivel játszottam élvezte!
Akár tudott angolul akár nem. Mert ebben a játékban minden taktika nyer. Lehet kombinálni, és stratégiát építeni, ha tudsz angolul. Lehet csak egy színre koncentrálni a spelleket, hogy nagy és erős legyen. De még a randomizálás is teljesen működőképes.

A kombinációk tárháza közel végtelen, és a varázstárgyak csak méginkább fokozzák a hangulatot. Az igazán tapasztalt játékosok már akár 2-3 körrel előre el tudják tervezni a következő kombinációkat, és vészhelyzet esetére félretenni a gyógyító varázlatokat.

A Dead Wizard pakli pedig méginkább rátesz az élvezeti faktorra.

És persze nem utolsó dolog az angoltudás. Ha valakinek az nagyon megy, az már az első kör megkezdése előtt jókat tud röhögni a játék betegesen morbid humorán. Legalább is ha bírja a fekete humort.

Néhány kör után egyszer azt vettük észre, hogy a fél nap elment a játékkal, mert függőséget okoz. Igazi kompetitív élmény, adrenalinbomba, és persze barátságokat lehet vele gajravágni :)

Csak ajánlani tudom! :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 28.
Barátok?! Mi szükség rájuk...

A Munchkin óta / után a legegyszerűbb módja annak, ha valaki gyorsan akarja elveszteni a barátait / játszótársait.

Ahhoz képest, hogy milyen egyszerű a játék ötlete (3 komponensű varázslatokat kell összeállítanunk a kezünkben lévő ~7 lapból); nagyon bonyolult és mély taktikázási lehetőségek vannak benne.
Gyógyítsam magam?
A legerősebb ellenfelemet támadjam? Vagy éppen a leggyengébbet üssem tovább?
Szerezzek Artifacte(ke)t?
1-2-3 komponensű varázslatot állítsak össze? (minél bonyolultabb és erősebb egy varázslat, annál később tudja a varázsló "elmondani"; így később tud csak sorra kerülni)

Nagyon jól megoldották, hogy a "varázspárbajból" kieső játékosok a következő kört egy kicsivel erősebben kezdjék - így hozva őket helyzetbe, így válik a játék az utolsó pillanatig kiegyensúlyozottá.

Van persze némi szerencsefaktor is (kockadobások; "Wild magic" lapok = random hatás); de ezeknek a hatása csak még nagyobb röhögésre szokott okot adni.