EXIT 2.-A titkos labor

Normál ár: 4 490 Ft


A Te árad: 4 266 Ft

Értékelés: 
(2.8)
Szabadulós-szoba játék otthonra! Kooperatív csapatjáték. A játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak a titkos laborból. A kártyákon állnak a feladványok, egy könyv és egy forgótárcsa segít a megfejtésükben. Minden dolog kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok megoldásával minél hamarabb kijussanak.

Értékelések átlaga 


(2.8)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

40% (2)
60% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Jó-jó, de..

Kata | 2018. december 24.

Ha az első részben megismered magát a játékmenetet nagyon könnyen, gördülékenyen játszható játék. Az első részben jobban "fogják a kezed", végig vezet a játék, hogy mit kell éppen csinálnod, mihez kell nyúlnod. Ebben a részben több olyan helyzet van, ahol nem igazán van mihez fordulni, egyszerűen a játék elejétől figyelni kell arra, milyen információkat birtokolsz, és hogyan tudsz elindulni.
A feladványok az első részhez képest túl könnyűnek bizonyultak, nem éreztem benne kihívást. Egynek jó volt :-)
Mazochistáknak kifejezetten ajánlott

Péter | 2018. október 1.

A második rész kifejezetten nehézre sikeredett. Néhol teljesen túlbonyolított feladványok vannak. A segítség-kártyák közül az elsők rendszerint semmit sem segítettek, mert arra magunktól is rájöttünk. A második segítség is hasztalan volt néha (így sem jöttünk rá a megoldásra), sőt volt olyan megoldás kártya is, amin elgondolkodtunk, hogy mit akar mondani. A végén az utolsó 2 feladvány volt olyan, ami élvezetes volt. Egy kínlódás volt az a másfél óra ami alatt végig játszottuk, és persze a végén sikerült 1 csillagot kapnunk. :D
Otthoni szabadulószoba

Gubirobi | 2018. június 30.

Az utóbbi években egyre több helyről hallottam, hogy az úgynevezett szabadulószobákban csapatban, baráti társaságban megméretették magukat. Ez a tendencia az egyre népszerűbb társasjátékok piacára is begyűrűzött. Miért is ne lehetne otthoni körülmények között az eredeti élmény könnyedebb változatát megélni?
Ez mindenképpen a társasjáték nagy előnye. Megveszed, otthon a megfelelő időpontban a megfelelő társaságban (akár kisgatyában) kibontod és már egy képzeletbeli zárt helyiségben is találod magad, ahonnan – mily meglepetés – ki kell jutni. De tarthatsz közben szünetet, elvégezheted akár folyóügyeidet is. :)
Az 1-1,5 óra alatt teljesíthető kaland kellemes fejtörést kínál a „bennszorult” kísérleti alanyok részére, mindezt magyar nyelven. Az élményfaktor mindenkinél más és más (akár a kaland témájától függően is változik), de általánosságban számomra pozitív. A fejtörők egy részén, mint „kés a vajon” jutottunk át, de sokszor nehéz volt a megfelelő megoldást megtalálni, mert inkább túlgondolkodtunk dolgokat, mint a „pofonegyszerű” megoldás az eszünkbe jutott volna. Ehhez a játékban segítség kártyák is megtalálhatóak, ha nehezen boldogulna a csapat.
Hátránya, hogy tényleg egyszer használható. Ha vigyázva használod, tovább lehet adni, eladni, elajándékozni.
„Voltam már török börtönben”: tényleges „szobában”, élőben persze ez is jobb, de a társas is lekötött, élveztem kis csapatunk közös agyalgását. Inkább 3-4 fővel ajánlanám, mint nagyobb társaságban.
Csalódás

Vombatka | 2018. március 1.

Sajnos erről a játékról nem tudok túl jót írni. Az árához képest rettenes csalódás volt. ( Gondoltam ajándék gyanánt beruházok, de nem jött be, végül egyedül túlrágtam magamat a feladatokon) Szerintem is túl bonyolultan kezdődik, az elején semmiféle iránymutatás, egy nagy katyvasz és mire az ember felvenné a fonalat, már kissé belefárad az egészbe. Ugyan egyszer használatos játék, de az árához képest igényesebb kivitelre számítottam. A kémiához pedig valóban semmi köze.
Szabadulós játék

Anita | 2018. január 1.

Szemben az "Az elhagyatott kunyhó"-val ez a játék meg sem közelíti a szabadulós szobák hangulatát. A rejtvények feleselegesen túlbonyolítottak, a kódok nehézkesek és maga a kivitelezés sem túl jó (pl. olvashatatlanul apró betűk, jelek). Sajnos a kémia szál sincs rendesen kidolgozva. A potenciál megvan a játékban, de elnagyolt a kidolgozása.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.