Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fedőnevek négyszemközt

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (23)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Két ügynökség együttműködése: kapcsoljátok össze időben a fedőneveiteket! A Fedőnevek négyszemközt kiváló, kooperatív, szóasszociációs társasjáték két fő (vagy két csapat) részére. A játékosoknak olyan szavakat kell kitalálniuk, amelyek segítségével a társuk rájön, hogy a kirakott 25 szóból melyek a sajátjai – és fordítva. A szókincset és a kreativitást fejlesztő társasjáték.

A játékcsalád további termékei

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(150)
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(30)
6.990 Ft

Vélemények

4.74
23 értékelés
5
(18)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 08.
Végre egy partijáték, amit ketten is játszhatnak. Igazából a játékot kifejezetten 2 főre találták ki. Ezt hiányolom más hasonló karakterű termékből, mert nem mindig van hozzá meg a nagyszámú társaság.
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 14.
Nem rossz

Nem érzem túl innovatívnak, viszont aki nem torpedózott sokat gyerekkorában, annak ez kivételesen jó játék lehet.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 08.
Kettesben is jó

Elviekben az alapverziót is lehet ketten játszani, de az valóban sokkal szórakoztatóbb csapatban. Ezt viszont bátran lehet akár kettesben is játszani! :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 24.
Koop 2 személyre

Nagyon szuperül át lett dolgozva az alapjáték, amely így már kooperatív üzemmódban játszható!
| 4 / 5 csillag!
2019. 12. 01.
Párban kémkedős

Kifejezetten 2 fővel játszható játékot kerestünk, nem csalódtunk,nagyon szórakoztató.Nehezebb a játék ellen játszani,mint mások ellen :)
Küldetés mód kifelyetten tetszik,de első néhány játék után gyakorlatilag teljesíthetetlennek tűnik :)

Gyakorlatilag végtelen újrajátszóhatóságát és a szabályok egyszerűségét.
De a kártyák szerintem lehetnének egy kicsit nagyobbak,vagy lehetne nagyobbal rajtuk a szó.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 16.
Mr. & Mrs. Kovács

Kíváncsi voltam, hogy a nagy kedvenc Fedőnevek játék két személyes változata mennyire jól sikerül, mi az a plusz benne, ami miatt érdemes megvásárolni. Ehhez megvásároltam. :)
Az alapkoncepció változatlan, utalásokkal rá kell vezetnünk játékostársunkat a kémek megtalálására. Itt ellenfelünk nem egy másik csapat, hanem a rendelkezésre álló idő (tippelések száma). Célunk, hogy 15 saját emberünket megtaláljuk a 25-ből. Tehát nőtt a megtalálandó kémek száma, viszont közös az erőfeszítés. Az alapjátékban „megszokott” taktika helyett mást kell/érdemes már alkalmazni. Úgy éreztem itt kifizetődőbb a kevesebb kockázat vállalása.
A játék nem lett könnyebb, van benne kihívás. Akinek az alapszituáció nem elég, az nekifoghat a mellékelt világtérképen a különböző városok meglátogatásának, ahol más-más feltételekkel lehet nekifogni a munkának (valahol több a tippelési lehetőség, de kevesebb a hibázási; valahol épp fordítva; valahol mindenből kevesebb van és lehet, hogy nem is hibázhatunk).
Természetesen a többi kiadás szókártyáival lehet keverni ezeket a lapokat, van 2 főnél több játékos mód is.
Összességében nekem tetszett. Hogy melyiket tartanám meg, ha döntenem kellene a kettő közül, azt nem tudom. Az alap ALAP, de ez is nagyon megtetszett. Biztos tuti az angol változat, de a magyar kiadás is nagyon jól használható.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 11.
Kellemes meglepetés

Az alap fedőnevek nagy sikert aratott a baráti körben, a képes már kevésbé. Amikor hallottam a négyszemköztről, határozottan szkeptikus voltam. Az alapjátéknak is volt kettő, illetve három fős játékváltozata is, és hát meg kell vallani, egyik sem az igazi. Épp ezért hatalmas, és kimondottan kellemes meglepetés volt szembesülni azzal, hogy a négyszemközt igenis működik, sőt! A kooperatív játékokat jobban kedvelem, mint amiben egymás ellen játszunk, úgyhogy ez a játék nagyon gyorsan top helyezést nyert nálam. Ketten is kitűnő játékélményt nyújt, de négyen-hatan is tökéletes. Ha valaki szereti igazán jó kooperatív kétfős játékot keres, annak bátran ajánlom, ahogy baráti társaságoknak is, ha közösen akarnak szembenézni néhány remek kihívással.
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 17.
Nem rossz

Nem rossz de szerintem az eredeti, amit csapatban kell játszani sokkal jobb. Persze ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megvettem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 06.
Gondolkodós

Elég jó kis agytorna, így kell hozzá a megfelelő hangulat, de megunhatatlan és a variációk száma végtelen. Nagyon szeretjük :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 12.
Kooperatív játék kedvelőknek alap darab

Nehéz jó kooperatív játékokat találni (persze vannak kivételek pl. Pandemic és társai) és még nehezebb két főre kialakított élvezetes játékot találni. Ez betalált minden kategóriában: az alapjáték módosítói - az idő, a plusz játékváltozatok, a bérgyilkosok és kémek számának változása - mind a kihívást igénylő és szórakoztató játékélményt szolgálják; két személyre szórakoztatóbb, mint az alapjáték két fős változata, emellett itt együtt vagytok!

Pároknak mérföldkő lehet egy jó kis parti (akárcsak egy jó Activity), jobban megismeritek egymást, kellemes emlékeket lehet szerezni.

4 főnek is ajánlom. Megszokott társaságban, ahol ismeritek egymást régóta és pillantásból is tudtok olvasni, érdekes és klassz élményt nyújt. Több kihívás és több izgalom.

Mindenkinek csak javasolni tudom!
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 08.
Hölgyeknek kifelyezetten ajánlott!!

Ideális két főre, és a lányok végre bevethetik minden erejüket!

Vicces asszociatív játék, pároknak is szuper.

Egy példa hogy mire gondolok:
A szó amit ki kellett találni: Végtelen
A Párom kulcsszava hozzá: Chuck Norris! (hangos kacagással). A jó válasz kb 0.0000001 másodperc alatt megvolt :)

Könnyed hangulatos játék, éppen elegendő kihívással.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 16.
Tökéletes két fős játék

Nagyon oda kell figyelni, hogy milyen kulcsszót adunk a másiknak, ha nem figyelünk oda, könnyen veszíthetünk. Néha percekig gondolkozom hogy tudnék egyszerre legalább három kártyára is utalni, ha úgy jönnek ki a kártyák, nem is olyan egyszerű. Viszont óriási a sikerélmény, ha 3-4 kártyára utalunk, és a másik el is találja mindet. A térképes kiegészítést még nem próbáltuk ki, úgy érzem, ahhoz jobban össze kell hangolódnunk a játék során. Ha már belejöttünk, nehéz abba hagyni!
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 20.
Végre egy jó kétszemélyes játék

Nagyon nehéz igazán jó, főleg kooperatív kétszemélyes játékot találni, de ez a társasjáték ilyen. Hasonló az alapjátékhoz, de van benne egy-két csavar, ami még érdekesebbé teszi azt. Ilyen például a játékhoz csatolt térkép, amivel különböző nehézségű küldetéseket kell együtt megoldani. A szavak kicsit nehezebbek az alapjáték szavainál, ami nem feltétlenül baj.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 26.
Csapatjáték a köbön

Nehéz olyan társasjátékot találni, amit ketten is élvezetes játszani. A Fedőnevek- négyszemközt pedig nem csak az alapjáték izgalmas koncepcióját hozza, hanem egy újfajta, különleges játékélmény: nem egymás ellen, hanem össze kell dolgoznia a játékosoknak. Nálunk egyébként minden kör igazi párterápia, ahol egyre jobban és jobban megismerjük a másik gondolkodásmódját.
| 3 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
Nem lett kedvenc

Az eredeti Fedőnevek után nagy várakozással kezdtünk neki a Négyszemközt változatnak. Sajnos az original verzióhoz képest számomra csalódás volt a játék: kevésbé találom pörgősnek és izgalmasnak. Viszont a testvéremnél a páros változat bizonyult befutónak, ezért gyakran vesszük elő.
Olyan alkalmakra javasolnám a Négyszemközt kiadást, amikor nem a játékélményen, sokkal inkább az együtt töltött időn és a beszélgetésen van a hangsúly.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 09.
Megéri

Ma vettem meg, és úgy döntöttünk kipróbáljuk. Nos abból a kipróbálásból 2 és fél óra játék lett... nagyon nehéz abbahagyni ha egyszer elkezded
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 14.
Semmi sallang

Paroknak legjobb. Gondolkozos, osszeulos, egyszeru, semmi sallang.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 24.
Remek páros játék

Az alapjátékot remekül átültették a két fős változatba. A dobozban található térképes kihívás pedig még izgalmasabbá teszi, ha szerettek magatoknak saját célokat kitűzni és azokat megvalósítani. Viszont nem is annyira egyszerű mint első ránézésre tűnik.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 23.
Zseniális

Párommal első közös játékunk volt, egyrészt elég jó párkapcsolat fejlszető hatása van :D
Másrészt végre lehet ketten is játszani.Akinek tetszett az alap játék , garantáltan élvezni fogja ezt is!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 12.
Akinek tetszik az alapjáték, ez is tetszeni fog

A szabályok szinte ugyan azok, mint az alapjátékban, csak itt a körök számával harcoltok. Rendkívül jó a 2 személyes játékélmény, ami az alapjátéknál nem volt az igazi, de itt remekül módosítottak a játékon. A több emberrel is lehet játszani, úgy is jól működik, de talán úgy az alapjáték a jobb. Rendkívül jó dolog még, hogy különböző helyszínek is vannak a játékban, különböző forduló számokkal, így változatossá teszi a játékot és mindenki megtalálhatja magának a hozzá illő nehézségi fokot. A nehézségről jut eszembe, szerintem piszok nehéz lett a játék, ami nem feltétlenül baj, de úgy érzem az alapjátékhoz képest talán a szavak is nehezebbek. Kösse fel mindenki a nadrágot. ;) Akinek az alap változat tetszett, szerintem mindenképpen érdemes vele tenni egy próbát, főleg azoknak akik 2-en is szeretnék játszani a játékot.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 29.
Nagyon jó

Akinek sikerült már játszania az alapjátékkal, annak könnyeben menni fog, de azért nem bonyolult. Kicsit az elején még nehezebb de hamar belelehet jönni. Ebben a játékban jobban kel pörögnie az agyadnak, mert nem annyi lehetőséged van mint az alapjátékban. Egyébként nagyon jó. Mindenkinek ajánlom!! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 03.
már előre dörzsölöm a tenyerem...

Voltunk bent a társasjáték-klubban, s ott meg lehetett nézni, ki lehetett próbálni. Nagyon jónak ígérkezik, azoknál, akik szeretnek a szavakkal, asszociációkkal játszani, mindenképp osztatlan sikere lesz. Én személy szerint alig várom, hogy a gyerkőc elérje azt a kort, amikor érdemes lesz megvenni. Nna, most érzem csak át igazán, hogy miért törekednek egyesek egyre inkább arra, hogy kifejlesszék a legtutibb játékok junior változatát is!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 16.
Ha szeretitek az alapjátékot, akkor kötelező

Zseniálsian kitalálták két játékosra. 9 (vagy könnyített játék esetén 11) körötök van arra, hogy mind a 16 kémet megtaláljátok, ami nem is olyan egyszerű. Hosszas fejtörés, jó gondolkodás és némi szerencs kell, hogy sikerüljön 9 kör alatt megtalálni az ügynököket. 5 meccset játszottunk le párommal, 5. alkalommal sikerült végre megnyernünk először, ráadásul hiba nélkül. Az alap játék két személyes módja nem volt rossz, de nem is az igazi. Ez tökéletes, ha szeretitek az alapjátékot, de csak ketten vagytok éppen, hogy játszatok néhány kört.
Csak ajánlani tudom!