Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.290 Ft

Fekete történetek: Megtörtént esetek

3.290 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 01. 02.
Igazolt vásárlás
Itt találkoztam ezzel a játékkal először. Addig sosem hallottam róla, de egy-két (máshol is olvasott) értékelés alapján döntöttem a megvásárlás mellett.

A játékban különböző kártyákon egy-egy igaz bűnügyi történet szerepel. Az aktuális történetet egy ember ismeri, a többiek találgatnak és az illető csak igen-nem válaszokat adhat (mi néha kicsit csalunk, de ez nem von le az élvezetből. :) ). Több történetről már hallottam/olvastam, de még így sem lehet azonnal rájönni a sztorira.
Mi nagyon szeretjük, rengeteget nevetünk a találgatás alatt. Szuper, gondolkodásra serkentő játék, tele fordulattal és elképesztő történettel... Van benne egy-két horrorisztikus sztori is, és megdöbbentő, hogy ilyesmik megtörténnek a világban.

Remek játék összejöveteleken, nem gyenge idegzetűeknek. :)
2019. 09. 24.
Egy átgondolt barkóba

Amikor először elhozta egy barátom, egy könnyű kis estére, a reakcióm az volt hogy ne már, ez tök gagyi, semmi értelme, egy kicsit átgondolt barkóba. Hatalmast tévedtem! :) Több mint fél órán át elvoltunk egy történettel, és közben rengeteget nevettünk. Igazi kis egyszerű játék, ami hatalmas szórakozási lehetőségeket rejt.