Felhők tengere

Normál ár: 7 490 Ft


A Te árad: 7 116 Ft

Értékelés:  (5.0)
A Felhők tengere a kemény döntések stratégiai játéka. Elviszed a biztos zsákmányt, vagy inkább a nagyobb nyereségre fáj a fogad? És mi történik, ha a riválisodnak pont az kell, amit otthagynál? Légy ravasz, merj kockáztatni és legyél Te a kalózok királya!

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Hullámháton, Tűz!!

Mjolnir | 2017. október 29.

Konnyen tanulhato, azonban kelloen oszetett jatek, sokfele pontgyujtesi lehetoseggel. A fo cel hogy minnel tobb kartyat vigyunk a raktarba legyen az rum vagy erekje, a jatekon beluli harom csakjazasi lehetpseg pedig feldobja a jatekmenetet izgalmi faktort es strategiait ad, mert nem egyszer tortem a fejem, hogy erekjeket gyujtsek vagy kalozokat. A kivitelezes csillagos otos minden kartya, tabla gyonyoru, hozza a dobozfestmeny hangulatat. A humorfaktor sem hianyzik a kartyakrol, pl a keksz amivel a masik jatekos papagalyat elcsabitjuk vagy a lusta matroz aki nem jo semmire. Csaladi jateknak tokeletes.
Piros pont hogy ket harom jatekosnal tobb korbol all a jatek ogy tobb kartyat lehet begyujteni, de a tabla 4fos oldala is hasznalhato ket fore, egy rovid levezeto jatekhoz peldaul.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.