Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

15.990 Ft

Fesztáv: Óceániai madarak kiegészítő

15.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

Ebben a második kiegészítőben Óceánia színes és fenséges madarait mutatjuk be. Az óceáni madárkártyákat úgy terveztük, hogy az alapjáték madárkártyái közé keverhetőek legyenek, akár más kiegészítők kártyáival együtt is.

Ez a kiegészítő új játékostáblákat és egy új eledeltípust tartalmaz, lehetővé téve a játékosok számára, hogy különböző stratégiákat fedezzenek fel ebben az új környezetben. Valamint új bónuszkártyákat és a forduló végi célokat, na meg új színű tojásokat is ad a játékhoz.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 09. 18.
Ez a kiegészítő több interakciót tesz lehetővé a játékosok között, segíteni és hátráltatni is lehet a másikat, de azért nem annyira, hogy sértődés legyen belőle :) A nektár és az új játéktábla változatott a dinamikán. Nekünk nagyon tetszik így (is), minden héten játszunk vele, ketten-hárman, ahányan vagyunk. (Már hatan is kipróbáltuk, a régi táblát is felhasználva.)