Fesztáv

Normál ár: 19 990 Ft


A Te árad: 18 991 Ft

Értékelés: 
(4.6)
Igazi madárrajongók vagytok – kutatók, madár megfigyelők, ornitológusok és gyűjtők –, akik megpróbálják felkutatni és madárházukba csábítani a legszebb példányokat. Minden madár tovább bővíti az élőhelyeid egyikének hatalmas kombinációs láncát (az akciókat). Ezek az élőhelyek a növekedés számos kulcsfontosságú tényezőjére koncentrálnak:
• A madáretető formájú kockatorony eledelkockáinak segítségével szerezhettek eledeljelzőket
• Tojásokat rakhattok a változatos színű tojásfigurákat felhasználva
• Húzhattok a száznál is több egyedi madárkártyából, és kijátszhatjátok őket

Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjti a madarakkal, a bónuszkártyákkal, a játék végi célokkal, tojásokkal, elraktározott eledelekkel és madárrajt alkotó példányokkal.

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 6 Gyakorlott játékosoknak 6 Ketten 6 Családdal 9
73% (11)
7% (1)
20% (3)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Megérdemelt

áks | 2020. április 10.

Egyáltalán nem lepett meg, hogy a játék díjat nyert! 2-3 játék úton felkúszott a kedvenc listám 2. helyére. Egyszerre kikapcsol és feltölt. Szórakoztat, versenyeztet és tanít. Ráadásul csodálatosan szép a grafikája. Bár a játékban nincs különbség a tojások között én mindig elszórakozom vele, hogy azonos színű tojások kerüljenek egy madárra.
"Társas magány"

Anita | 2020. március 18.

Nagyon szépen kidolgozott és jól összeállított játék. Kellemes időtöltést kínál, de valahogy hiányzik belőle az izgalom, annak a lehetősége, hogy interakcióba lépjenek egymással a játékosok. Gyakorlatilag a szerzett/kapott kártyákból építkezhetünk, de mindenki csak a saját játékát játssza, pontokat gyűjt stb., de alig van befolyással a többiek játékára.
Repül vele az idő

Eszter | 2020. február 20.

Nagyon szeretjük, ketten szoktunk vele játszani. Nyugis, lassú lefolyású játék. Többféle dolgot kell figyelni ahhoz, hogy magas pontokat lehessen szerezni a játék végére.
Számomra egy negatívum, hogy kevés az a nyolc akciókocka és körönként egyre kevesebb. Én sokkal tovább játszanék vele, mint négy kör. :D
kellemes

d | 2020. február 13.

Gyönyörű, szépen kidolgozott, végletekig polírozott, kellemes játék, klasszikus stratégiai megközelítés - és ennyi.
A második játszma végére kiismerhető az egész, és a játék annyira terelget, hogy ha nem szándékosan nagyon rossz döntéseket hozol, akkor elég kevés eltérés van a végeredményben. Gondolom amiatt is ilyen az egész, mert rengeteget kellett balanszolni, hogy majdnem minden rendben legyen - de talán túlzottan kilúgozták az egész játékot és egy ilyen kellemes szürke semmilyen játékmenet maradt a végére.
Kellemes és szép játék

Viktor | 2020. február 3.

Szeretünk játszani vele, mert szép és nyugis játék. Szépségesek a madarak és érdekesek a kártya alján lévő plusz információk.
Érdemes úgy nekiállni a játéknak, mintha madarakat akarna megfigyelni az ember: vagy szerencséje lesz vagy nem... :) Ilyen a játék is a magas szerencse faktor (kártyák és kockadobás) miatt, de még elfogadható kereteken belül mozog.
Elég hamar elhagytuk a madáretetőt, mert bár szép, de elég macerás :)
Jó sok dolognak kell elférnie a dobozban, így a kiegészítővel együtt meg kellett szabadulni az inlay-től és a kártyatartótól.
Aki szereti a madarakat és elfogadja a nagy szerencse faktort az élvezni fogja a játékot. Aki mindent előre akar számolni, annak nem ajánlott.
Fesztáv

Attila | 2020. január 30.

Fantasztikus játék! Magával ragadó téma, kiváló minőségű és látványos komponensek, izgalmas játékmenet, kombinálás, tervezés, természetesen némi szerencsével fűszerezve. Nagyon ajánlom!
Végre nem birka, tégla és társai

András | 2020. január 13.

Kifejezetten tetszett, hogy itt végre nem téglát, vasat, birkát, fát, követ stb. kellett gyűjtögetni, adni-venni, hanem madarakat, tojásokat, továbbá kukacot, patkányt és társait, ami ha nekünk nem is, de egyes madárfajoknak finom csemege. Továbbá közelebb viszi az ember lelkivilágát a madárvilághoz, ezáltal a természet egy szeletének megismeréséhez. Jó játék, üde színfolt a társasok világában.
Közel 20 játék után, hype nélkül

Péter | 2019. december 11.

Kezdem azzal, hogy gyönyörű. Tényleg. Minőségi minden porcikája.

De.

Az akinek számít az, hogy ő irányítsa a játékot és ne a játék őt, annak kevésbé fog tetszeni. Mert az esetek nagy részében a szerencsefaktor ellen kell majd dolgoznunk és azzal kell játszanunk, amit a játék dob, nem azzal amit mi válogattunk ki. Sajnos túl sok benne a véletlen, nehezen tervezhető, inkább taktikai darab. Szép, de maga a játék nem nagy eresztés.
Megnyert magának a játék

Judit | 2019. augusztus 20.

Egy rendezvényen csöppentem az asztal mellé, ahol éppen kifele pakolták, és azonnal megfogott. Nagyon nem éreztem képesnek magam a szabályok felfogására, mindannyian akkor játszottunk vele először, de végül rettenetesen élveztük, (és még én is megértettem). :) A kivitel csodás: ilyen szépen kidolgozott játékot még nem láttam! 5 fővel garantáltan érdekes.
Nagyon klassz jatek

Zsolt | 2019. augusztus 8.

Kb egy honapja vettem a jatekot es azota folyamatosan jatszunk vele.
Az a klassz benne hogy a kemenyvonalasabb jatekosok es az alkalmi tarsasozok is tudjak elvezni. Ha csak pakolgatod a madarakat es a tojasokat kulonosebb tatika nelkul, akkor is sok pontot lehet szerezni, de van lehetoseg taktikazni is.
Az alkatreszek, kartyak nagyon jo minoseguek, a fotorealisztikus madarak is nagyon jol neznek ki.
A jatek izgalmas ketten is, de ot fovel is, igazabol nem nagyon szamit hogy hanyan jatszanak egyszerre vele.
Automata ellen meg nem probaltam de majd ki akarom azt is.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.