Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.990 Ft

Flamme Rouge - Magyar kiadás

11.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

4.67
3 értékelés
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 08. 16.
4.5 csillag

maga a meccs inkább volt kellemes mint katartikus, de ez köszönhető visszafogott személyigünknek is :)
amivel kiegészíteni tudom az előttem szólókat az a szemöldökráncoltatóan nagy asztalterület amit a biciklipálya összeállítása igényel. mi hárman próbáltuk ki, és gyorsabban végeztünk vele mint ameddig kicsomagolni meg összeállítani tartott a játékot. gyerektől felnőttig mindannyian értettük mit csinálunk, láttuk a lehetőséget a végeredmény befolyásolására, egyformán éreztünk arra késztetést hogy máskor is elővegyük majd
egyértelműen filler, de annak egyértelműen jó :)
2019. 03. 10.
Vörös láng

Elképzelni sem tudtam, hogyan lehet a bringa verseny tematikáját táblajátékra ültetni. Kétségekkel ugyan, de beruháztam, mondhatni kötelező jelleggel (mert imádok bringázni).
A grafikai megoldásai nagyszerűek, annyira hozza a tour hőskorszakának hangulatát a maga karikaturista (is itt most milyen vicces áthallása van e szónak...) megjelenésével, hogy az egyből megadja az alaphangulatát a játéknak. A doboz tartalma kissé szellős, figurák, kártyák és sajátos játéktábla foglal benne helyet.
A pálya kialakítására használhatjuk a bekészített pályakártyákat, de magunk is kitalálhatunk ízlésünknek megfelelőt. Minden játékos 2 figurát mozgat, egy roulert és egy sprintert a kártyák segítségével. A figurák kidolgozása nem túl szép, a kártyákon pedig csapatfüggően ugyan azok a képek szerepelnek más-más értékekkel.
A szabályrendszere egyszerű, gyorsan elsajátítható, s itt végre a valódi játékidő van feltüntetve a dobozon. Pörgős, gyorsan játszható, de némi kényelmetlenséget jelent a kártyák folyamatos húzása/keverése, amely egyetlen de számomra jelentős negatívuma a játéknak.
Bár egyszerűnek tűnik, s lényegében az is a játék, mégis sok taktikai lehetőséget rejt magában.
Ma már 2 kiegészítő is elérhető hozzá, ami még változatosabb játékmenettel ruházza fel az alapjátékot (peloton, meteo)
Nehéz elvonatkoztatnom, de talán témafüggetlenül is remek játék, ugyanakkor mindenképp azoknak ajánlom akik valamilyen formában, de érdeklődést mutatnak a kerékpár sport iránt.
Egyedül is játszható (így még nem tettem meg) - bár a doboz oldalán 2-4 személyt ír - de max négyen, a peloton kiegészítővel 12-ig feltornázhatjuk a résztvevők számát (szintén nem próbáltam).
Itt is mint általában, teljes létszámban (4 fő) élvezetes igazán a játék, ahol több lehetőség van taktikázni és színesebbé teszi a küzdelmet.
2018. 08. 29.
király!

Gyakorlatilag tényleg olyan érzés, mintha az ember ő maga is ott tekerne a pályán. Igazából azt is lehetne mondnai, hogy ez egy szimulátor társasjáték. A figurák és a pálya kidolgozása nagyon szép, klasszikus francia grafika, amit én nagyon szeretek. Ajánlom mindnekinek, aki szereti a sportos társasokat, vagy a biciklizést.