Flamme Rouge magyar

  Normál ár: 9 990 Ft

  A Te árad: 9 490 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Már látszik a vörös zászló, az utolsó kilométer következik! Szedd össze maradék erődet egy utolsó hajrához, és száguldj át elsőként a célvonalon a hírnévért!

  Könnyen tanulható játék, mely garantáltan az asztalra varázsolja a kerékpárversenyek izgalmát!

  Utazz vissza a kerékpározás hőskorába, éld át a nagy versenyek izgalmát!

  Minden játékos két figurát irányít: egy Rouleurt, aki egy középerős teljesítményű kitartó versenyző, valamint egy Sprinteurt, aki villámgyors kitöréseivel tudja megváltoztatni a futam állását. Minden biciklistához tartozik egy külön pakli, amiben a figura egyedi mozgási lehetőségei találhatóak - ezeket minél jobban felhasználva kell biztosítanod, hogy a Te versenyződ érje el először a célvonalat!

  Minden kör három fázisból áll, mely során a játékosok

  1. megtervezik, meddig szeretnének előrébb gurulni,
  2. lelépik a választott kártyának megfelelő értéket,
  3. majd versenyzőik kihasználják a többiek által biztosított szélárnyékot.

  Amikor a játékosokmegtervezik az előrehaladást, a Rouleur és a Sprinteur versenyzőik paklijából ishúznak 4 lapot, majd kiválasztanak egyet - a rajta látható érték mutatja meg a versenyző előrehaladását. A megmaradt három lap visszakerül a pakli aljára, tehát később felhasználható lesz! A következő fázisban minden versenyzőlelépi a választott kártyának megfelelő értéket, ekkor derül ki, sikerült-e helyes taktikát választani: versenyzőnk az élre tud törni, vagy esetleg beragad a többiek mögé? A felhasználtlap kikerül a játékból, nem árt tehát előre gondolkodni! Ha a játékosok ügyesen helyezkedtek, a harmadik fázisbanversenyzőik kihasználhatják a szélárnyékot, azaz ha egy adott figura és az előtte haladó között pontosan egy üres mező van, eggyel előrébb léphet. Az a figura, aki előtt nem áll senki, hamar elfárad, hiszen nem nyújtanak számára szélárnyékot a többiek - ezta kifáradást egy 2-es értékű kártya jelzi, mely a húzópakliba kerülve rontja a gyors haladás esélyét.

  A különböző pályaelemekből 6 versenyszakasz rakható össze, vagy akár egyedi pályák is összeállíthatók - biztos lehetsz benne, hogy két verseny sosem lesz egyforma!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 1 értékelés
  király!

  Erik | 2018. augusztus 29.

  Gyakorlatilag tényleg olyan érzés, mintha az ember ő maga is ott tekerne a pályán. Igazából azt is lehetne mondnai, hogy ez egy szimulátor társasjáték. A figurák és a pálya kidolgozása nagyon szép, klasszikus francia grafika, amit én nagyon szeretek. Ajánlom mindnekinek, aki szereti a sportos társasokat, vagy a biciklizést.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.