Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

9.990 Ft

Galaxy Trucker angol kiadás

9.990 Ft

Vélemények

4.33
12 értékelés
(6)
(4)
(2)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 01.
Elmegy

Jó érzés, hogy építeni kell a hajót, habár annyira nem tudtam átélni a játékot. A vége felé már határozottan untam. Sokszor úgy éreztem, hogy közbelép a szerencse.
2018. 07. 04.
galaxis útikalauz fuvarozóknak

Az egyik kedvenc társasjáték szerzőm játékának dobozát borító grafika alapján talán azt hihetnénk, hogy valamiféle gyermekeknek való társasról van szó.
Távolról sem így van. A kőkemény bolygóközi fuvarozásban porszemként jelen lévő, de mégis jelentős szerepet játszó élelmes űrfuvarozó vállalkozó-csempészként kell minél több pénzre szert tennünk. Ehhez a nagy kormány is megtámogat minket azzal, hogy alkatrészeket ad hajónk megépítéséhez és pénzt fizet mindenért, amit elhozunk neki a „zűrből”. Mert zűr van, és lesz is, fel kell készülni mindenre.
Feladatunk minden fázisban egyre nagyobb űrhajó megépítése egy közös készletben található képpel lefelé fordított hajólapkákból. Mindezt időre, mert aki elsőre végez, előnnyel indul a többiekkel szemben. Nem elég gyorsnak lenni, de tökéletes hajót is kell építeni, annak megfelelően, hogy milyen esemény/kalandkártyák kerülnek az építést megelőzően véletlenszerűen kiválasztásra. Ezek nagyobb részét az építés folyamán meg lehet nézni, így fel tudsz készülni. Persze, de az ellenfeleid is ugyanzon szupi alkatrészeket szeretnék beépíteni, amelyek a leghasznosabbak. Plusz legénység, plusz hajtómű, egy kis pajzs, tuti fegyverek, mindezekhez elég enerdzsi, űrlénytechnológiai segítség, meg bőven raktér.
Ha kész a hajó, indulnak a kalandok, hullnak darabokra a rosszabbul megépített hajók, vagy a szerencsétlenségükre támadás alá vett tökéletes űrladikok.
Jó kis versenyzős kaland, puzzle-szerű űrhajóépítéssel magas szerencse faktorral.
Magyar nyelven megjelent, igaz már csak használtan érhető el ritka alkalmakkor. Külföldi kiadása beszerezhető, szabálya, kártyafordítása elérhető magyarul.
A végtelenbe és tovább űrfuvaros bajtárs! :)
2018. 06. 19.
Űrhajó építés és rombolás

Nekünk az "all-in" nagydobozos verzió van meg, amiben megvan az összes kiegészítő. Szórakoztató játék, de az újoncoknak kell egy-két játék, hogy ráérezzenek, hogyan is kell versenyképes űrhajót építeni. Erre ajánlja a szabálykönyv hogy a tapasztaltabbak és a kezdők a űrhajó építési fázis után cseréljék ki a már felépített hajókat egymás között. Mondjuk ennek profik annyira ne szoktak örülni...
2016. 12. 31.
Roncsderbi

A játék címének magyar fordítása nagyon találó. Az első fázisban kisebb-nagyobb műgonddal felépített űrhajóinkat az út során történő váratlan események nagy eséllyel ízekre szedik. A szerencsefaktor igen nagy. Bár az építés során belenézhetünk a közelgő események lapjaiba, hogy aszerint készíthessük fel hajónkat, de ez meg az építéstől vesz el időt. Akik nem szeretnek időre játszani, kaparni fogják az asztalt idegességükben :D

A játék előkészítése viszonylag gyorsan elvégezhető, főleg ha megfelelően tárolja az ember az elemeket. S gyorsan tanulható is, a játékba beépített belépő szintű kör sokat segít, hogy az új játékosok a játék során, annak folyamatában tanulják meg azt. A játékosok közti interakció viszont hiányzik a játékból, kivétel ez alól talán a hajó építésének fázisa. A játékmenet a szabályok megismerése után kifejezetten gördülékeny, s a hangulatra sem lehet panasz, főleg mikor először kettészakad valakinek a hajója ;) Ár/érték és újrajátszhatóság tekintetében pedig szintén csak jó véleményem van. Ha az adott társaságnak a játék tetszett, s van még idő, s agykapacitás akkor biztosan jön még belőle egy-két kör.
2016. 03. 23.
ötletes

Egyszerű szabályok, ötletes kivitelezések, mindenképp ajánlani tudom csak, tudni kell nem komolyan venni :) elég nagy a szerencsefaktor, de ettől is lesz vicces és akar az ember egy új kört menni.
2015. 09. 27.
Érdekes

Nagyon klassz amikor építeni kell a saját hajódat, de aztán következik az űrutazás ami legalább annyira jó.
2015. 09. 16.
Zűr az űrben

Vicces kis játék, ahol körröl körre egyre rafkósabban kell űrhajót építenünk, máskülönben legyaknak minket a meteorok és a kalózok. Jó humorérzékű játékosokkal nagyon élvzetes. :)
2015. 09. 10.
Kaotikus kóklerkedés :)

Pörgős és poénos játék, amin kár felhúznod magad :) A balsors úgyis mindig a leggyengébbet sújtja... :P
A szerencsefaktor elég nagynak mondható, de mivel szerintem nem szabad komolyan venni a játékot (nem is akarja komolyan vetetni magát), ezért más játékokkal ellentétben én kimondottan élvezem a váratlan meglepetéseket:) Ha valaki kellően éles elmével és jó stratégiai érzékkel rendelkezik, és mindezeket képes káosz közepette villámgyorsan kihasználni, komoly profizmust vihet az úrhajó megépítésébe és ellenállóvá teheti azt a legtöbb váratlan kellemetlenséggel szembe. Azok akik az előbbiekben annyira nem bővelkednek, próbálnak összekóklerkedni egy űrhajót és remélik, hogy az kibírja a viszontagságokat:)
A játékmenet egyedi és élvezhető, poénos már maga a játékleírás is, rengeteg variálhatóság és jó hangulat jellemzi. A körültekintő stratégák és a gondolkodást mellőzni vágyók is jól megférnek egy asztalnál ebben a játékban.
2015. 07. 21.
Kizárólag poénnak!

Egyik nagy kedvencem a játék. Építs űrhajót alkatrészekből, melyekre a többiek is vadásznak, hogy a végén egy versenyben mérjétek össze a barkácsolt (mert szép és egész ritkán lesz) hajó szerencséjét. A játék teljesen fun, aki számolni akar bármit is, esetleg stratégia vagy taktika az kérem lépjen tovább! Hihetetlen élmény a játékban a verseny, mikor reménykedsz h csak ne azon a 2 ponton akarjon az aszteroida áthaladni, ahol épp nem sikerült külső falat felhúzni az űrhajóra. Illetve ne jöjjön valami nagy tűzerejű kalóz, kifosztva minket esetleg csatahajó ami helybenhagy. És mindemellett bolygók jöhetnek, ahol értékesebbnél értékesebb árukat lehet összeszedni, már ha maradt még raktered vagy ha volt egyáltalán :D
Egyedüli szépséghibája, hogy kicsit hosszabb 2-3 óra is lehet 4en, de ha jól szórakozik az ember miért is nézné az időt?
2015. 07. 12.
Vlaada a király!

Szuper ötletek, egyedi játékmenet, jó poénok: egy igazi Vlaada Chvátil játék, amit kár kihagyni.
2015. 07. 11.
Vegyes érzelmek

A játék első fele ötcsillagos, a második egy... A hajóépítés az egyik legviccesebb játékmechanizmus, amivel találkoztam. A kaotikus építési szakaszból nagyon vicces tákolmányok születnek. Sajnos innen jön a játék gyengébbik fele, ami 99% szerencsejáték. Persze a játék első felében nyújtott teljesítményre épül, de a játékélményt tekintve csak ülsz és nézed, ahogy a gondosan felépített (vagy pánikszerűen összetákolt) hajód szitává lövik a kalózok, összezúzzák az aszteroidák, a legénységed pedig elviszik rabszolgának. Sajnos ez a rész számomra lehangoló és elrontja a játékélményt, azonban évente egyszer-kétszer így is szívesen játszom ezzel az egyedi darabbal.
2015. 07. 11.
Örök kedvenc

Az egyik legszórakoztatóbb játék, amit valaha játszottam.
Építsetek űrhajót egymás elől elmarva a megfelelő alkatrészeket, és reménykedjetek, hogy nem lyukad majd ki a hajótest az első meteorzáporban, vagy nem rabolja el a rakományt az első úrkalóz, aki szembejön.
Kaotikus, izgalmas, jó stílusú, viccesen megírt szabállyal rendelkező, minden ízében családi játék. Persze partijátéknak sem utolsó.