Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gazdálkodj okosan

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (68)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A jól ismert Gazdálkodj okosan! társasjáték klasszikus kiadása, megújult külsővel, de változatlan tartalommal. Miközben folyamatosan haladunk végig a játéktáblán, a rendelkezésünkre álló pénzt takarékosan kell felhasználnunk a különböző költségek kifizetésére, hogy a játék végére elég maradjon, hogy házat vásároljunk és berendezzük azt.

Vélemények

3.54
68 értékelés
5
(20)
4
(20)
3
(13)
2
(7)
1
(8)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 24.
Retro

Gyerekként rengeteget játszottunk vele, az akkori álmokat kaptuk meg kicsiben, meg olyan nagy választék sem volt mint most, de azért szeretjük, mert egy klasszikus. Kevés benne a pozitív nyereménykártya, amikor azt valaki kihúzza, akkor aránytalanul nagy előnyre tesz szert, pl konyhabútor (talán érdemes kivenni ezt a kártyát). KIssé vontatott tud lenni a játékmenet, de azért nem mazochistáknak ajánlom. A játékmenet egyszerű dobsz, lépsz, húzol, megcsinálod és ha szerencséd van akkor szakítasz. :)
| 3 / 5 csillag!
2020. 06. 14.
Kicsit kopott

Néhány éve nosztalgiából vettünk egyet, időnként jól esik előszedni, olyanokkal akik már 20 felettiek. Akik fiatalabbak, azoknak már sajnos nagyon vontatottnak és unalmasnak érződhet.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 20.
Klasszik társas

Ez a társas kortalan, szerintem mindig népszerű lesz. Régi, de jó.
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 16.
Elfogultság

Én ezzel a játékkal mindig is elfogult leszek, hiába tudom, hogy vannak sokkal jobbak is. Egyébként még mindig egész jó áron van, ahhoz képest, amennyi alkatrész a dobozba kerül. Nekem ez az a játék ami átíveli a generációkat. A nagymamámat is le tudom mellé ültetni, mert ő is ismeri a szabályokat, nosztalgikus élmény mindkettőnknek. A szerencsefaktor elég nagy. Nekem ez olyan mint a Sims társasban. Haladsz az élet útján, építgeted a házadat és nem érdekel ha a realitást nagyban nélkülözi.
| 3 / 5 csillag!
2020. 04. 08.
Klasszikus

Erősen klasszikus és régi. A játék irányítja a játékost, dobsz, megcsinálod, ha szerencséd van juhé, ha nem, így jártál.
Legalább nem te szúrod el mások játékát, mint a monopolyban.
Sajnos unalmas és hosszú tud lenni.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 27.
Klasszikus

Lehet, hogy szerencsjáték az egész, de pont ebből adódóan jó móka lehet egy családi estén. Örök kedvenc, bármikor szívesen veszem elő! :)
| 1 / 5 csillag!
2020. 03. 09.
Borzalmas

Ha van játék amivel ki lehet engem kergetni a világból akkor ez az. Számomra a legrosszabb játékok listáján szerepel. Nem a szerencse faktor miatt, az sok olyan játékban is jelen van amit szeretek, szimplán borzasztóan unalmas. Rengeteg ideig tart és egy olyan pillanat sincs benne amire azt mondanám szórakoztat. Senkinek sem ajánlom... :D
| 1 / 5 csillag!
2020. 02. 27.
Végletekig utált játék

Ez az egyetlen társas, amit egyszerűen nem tudok befogadni. Hihetetlenül unalmasnak találom.
| 2 / 5 csillag!
2020. 02. 10.
szerencse játék

Nagyon lassú játékment.
Ha rajtam múlna sose kerülne elő de az idesőbb generáció alap játéka.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 09.
örök klasszikus

Örök klasszikus, erős nosztalgiafaktorral. A klasszikus kiadás az igazi, a '90-es években megjelent változatot már nem annyira kedveltem. Az eredeti olyan időket idéz, amit mi már csak elmesélésekből ismerünk. :)
| 1 / 5 csillag!
2020. 01. 08.
Ha tényleg ki akarsz szúrni valakivel. Ezzel a játékkal kínozni lehet

Most karácsonykor előkerült egy 90-es évekbeli kiadás. Hát, mindenki rosszul volt tőle. Borzalmasan negatív "szerencse" kártyák, lassú játékmenet. Gyerekkoromban persze szerettem, de az régen volt. :) Állandóan csak a szívás, van benne talán 4-5 pozitív nyereménykártya, amikor azt valaki kihúzza, kb meg is nyerte a játékot, olyan mint a lottó ötös. Rettentő unalmas. Csak mazochistáknak ajánlom , illetve azoknak, akik nosztalgiázni akarnak. De akkor is inkább nézegessél régi fényképeket, mert az legalább szórakoztató.
| 3 / 5 csillag!
2020. 01. 03.
Nosztalgia

Régen, gyerekként nagyon szerettem, de mindig hosszú volt a játékmenet. Sajnos sok múlik a szerencsén, ezért aki nem tud "jól dobni" vagy "jól húzni", az nagyon hamar megunja. Vannak ennél izgalmasabb társasjátékok is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 15.
Régi és új

Gyerekkoromban ez volt a sztár társas. Sajnos régi gyerekkori társasunk elveszett, vagy tönkre-játszottuk. Most egy újabb kiadásunk van itthon, ebben már van kocsi, mobil, parabola antenna, videomagno, hűtő, tv, olajsütő, mikro... szóval olyan dolgok amik a gyerekkoromba még egyáltalán nem voltak. Nem lakást, hanem házat kell berendezni, van külön konyhabútor, dolgozószoba. És a pénzek is változtak, persze már azóta is, és már ez is kicsit retroszámba megy. Nagyon szeretünk vele játszani, de szinte félnapos játék, a szerencsekártyában pedig nem csak szerencse van!
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 02.
Minden háztartásba kötelező elem volt

Gyerekkorunk társas játéka. Még régi pénzekkel és szocreál hangulattal az igazi :)
Családi társasjátk,de egyszerűségéből adódóan kisebbek jobban élvezik,nagyobbak hamar megunhatják.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 21.
Klasszikus

Régi játék, a maiak között nem rúg labdába, de nálunk a családban szuper nosztalgikus élmény elővenni. Stratégiai gondolkodást nem igényel, sok múlik a szerencsén.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 15.
Gyerekkorom

Mikor 8 évesen megkaptam, napokat játszottam végig tesómmal. Akkor ez nagyon menő játéknak számított, ma már sokkal jobbakat is kapni. Sajnos túl nagy a szerencsefaktor a játékban.
| 3 / 5 csillag!
2019. 10. 03.
A klasszikus

Ebben a játékban nincsenek barátok! Legalábbis nálunk biztosan nem marad egy sem a végére. :D Elég nagy a szerencsefaktor, és a mai társasjáték piacon már vannak jobb játékok. Ez mégis egy örök darab, a gyerekkorba visz vissza.
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 28.
Gyerekkori nagy kedvenc!

Örök klasszis. Gyerekkorom nagy kedvence. Megunhatatlan családi játék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 02.
Klasszikus

Nosztalgiából sokszor elővesszük.
A mai társasjátékok közt van sokkal
jobb darab, mivel ebben nagyon nagy
a szerencsefaktor. Viszont szeretünk
vele játszani.
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 16.
Nosztalgia

Régen mindig a szüleimmel játszottam. Anyukám még gyerekkorában kapta meg ezt a társasjátékot, ami még a mai napig hibátlan állapotú.
Mára a barátnőimmel játszom és 3 kör után kívülről fújjuk, hogy melyik mezőn mi szerepel, de mondanom sem kell, mindig én nyerek! :)
| 3 / 5 csillag!
2019. 07. 13.
Igazi retró!

Kb 7éves koromban játszottam vele először az unokatestvéreméknél. Lehet hogy ez volt az első "rendes" társasjátékos élményem. Mostani kezdőknek is ajánlom. Belemárthatják magukat a tárasosk világába. Idősebb játékosok pedíg a nosztalgiába.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 22.
Régen és most

Gyerekkoromban sokat játszottuk és most én játszom az én gyerekemmel. Szerintem még mindig élvezetes. Jó kis családi játék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 14.
A mai felhozatalban már nem az igazi

Régen nagy meccsek mentek vele, de ma már a sok másik "menőbb" társas miatt nem igazán kerül elő. Visszagondolva, olyan óriási taktikai/stratégiai érzéket nem igényelt. Elég egyszerű volt a játékmenet.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 08.
Gyermekkorom kedvence

Nekünk a 25 évvel ezelőtti kiadás van meg. A kártyák ugyan megkoptak az évek során, de a játék ugyan olyan élvezetes mint gyermekkoromban, kivéve, hogy már nem fakadok sírva ha nem én nyerek :D Igaz, köze sincs a mai társasjátékokhoz, és szinte minden a szerencsén múlik, de akkor is örök kedvenc marad.
| 3 / 5 csillag!
2019. 01. 01.
Gyerekkori emlékek

Nekem sokat jelentett ez a játék gyerekkoromban. Csak nosztalgiával tudok rá gondolni.
A mai gyerekeknek ez már nem jelent semmit, és ez érthető is.
Már nem venném meg, de ha meglenne, megmutatnám a gyerekeknek, hogy a mi
időnkben mi volt a "csúcs".
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
A megunhatatlan

Örök klasszikus. Családban gyakran előkerülő társasjáték, nagyon szórakoztató.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 25.
Örök klasszikus

Gyerekkorom első társasjátéka. Néha még manapság is lekerül a polcról. Nagyon szeretjük játszani a családdal, barátokkal. :-)
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 26.
Nosztalgia?

Mint sokan mások én is játszottam vele gyerekkoromban. Mivel semmi köze a mai társasjáték trendekhez, sok gamer lekicsinylően nyilatkozik róla. Ezen nincs mit csodálkozni, amikor a játékot alkották a "gémer" szó a magyar köztudatban nem is létezett. A játék grafikája - ha van neki olyan - össze se mérhető egy mai játékkal (így a gyerekek akár maguk is rajzolhatnak további berendezési tárgyakat nem fog komolyan elütni). Mindazonáltal úgy gondolom épp az arra a korra jellemző gondolkodás, a kapitalista szemlélet hiánya egy pénz központú játékban bájos egyveleget alkot. Mai szemmel is értékes, tartalmas játéknak tartom. Gyerekeknek (7-8 éves kortól) ideális első komolyabb társasjátéknak, ahol nemcsak kicsit beletanulnak a pénzzel való bánásmódba, de fogalmat alkotnak egy ház berendezéséről és annak anyagi vonzatairól. Mindezt feszültség és a játék által generált egymás közötti konfliktus nélkül tehetik. A játék ráébreszti őket a rendrakás szükségességére is, hiszen a házba nem lehet a berendezést csak úgy összedobálni, a címleteket nem árt sorba rendezni, különben egymásra várnak a keresgélés alatt. Igenis van a játékosok között interakció, messze több, mint tablet és telefonnyomkodás közben.
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 06.
Retro

A régi kiadás szuper. Gyermekkorom egyik legjobb játéka. A mai napig előkerül 1-1 családi estén.
| 3 / 5 csillag!
2018. 06. 12.
Eljárt felette az idő

A maga idejében rengeteget játszottunk vele. Nem mondanám rossz játéknak, egyszerűen már mások a kor követelményei. Vannak sokkal pörgősebb, jobban átgondolt, több gondolkodásra sarkalló, összességében jobb játékélményt nyújtó társasok.
| 1 / 5 csillag!
2018. 05. 10.
Senki ne vegye meg!

Hihetetlen hogy ezt még mindig lehet kapni, és hogy még mindig ennyi ember gondol rá nosztalgikusan bepárásodott szemmel. Nekem csak egy fanyar mosoly ül ki az arcomra, hogy hát igen, nekünk anno csak ez jutott. Még hogy megtanítja a gyerek bánni a pénzzel? EZ??? Hogy? Semmi sem múlik rajtad, ha tudsz lakást és berendezés venni, úgyis megveszed mert ez a játék célja. Semmi ráhatásod nincs semmire, a kockadobásaid miatt büntet a játék, és hiába van sok pénzed ha az istennek sem tudsz olyan mezőre lépni ahol lehet vásárolni, mert nem dobod ki a kockával. Borzalmas játék,interakció nulla, maximum a vitrinben a helye a Monopoly mellett. Inkább vegyétek meg az EladLak-ot, sokkal jobban jártok.
| 4 / 5 csillag!
2018. 05. 10.
Retro, de jó ;)

Gyermekkorom kedvenc játéka volt, és még most is imádom! Alapdarab! :)
| 1 / 5 csillag!
2018. 04. 14.
Kockákkal okosan?

Már a címében hazug klasszikus, ami az előző rendszer hagyatéka, és ugyanúgy nem akar végleg eltűnni, ahogy egyes politikai pártok...
| 2 / 5 csillag!
2018. 03. 01.
Hát már valóban van ennél jobb is...

Nagymama akart valamivel előrukkolni a gyerekeknek és hát hozott egy általa is még ismert Gazdálkodj okosant... De sajnos valami új kiadást, amiben olyan összegeket kell fizetni és olyan kamatszámításokkal, hogy ez még egy felnőtt embert is próbára tesz matekból. Emellett sajnos csatlakoznom kell sok előttem szólóhoz, hogy a mai játékvilág mellett ez már nem tűnik olyannak mint régen - ennél valóban izgalmasabb és színesebb játékmenettel bíró, kivitelezésében is igényesebb társasok vannak a piacon. A gyerekek azért lelkesen kipróbálták... :)
| 4 / 5 csillag!
2018. 02. 08.
Nosztalgia

Kétségtelenül a gyerekkorom társasjátéka volt, mint oly sok mindenkinek. Nagyon régen nem játszottam már vele, de szép emlékeket őrzök róla. Biztos vagyok benne, hogy majd a gyerekeimnek elő fogom venni. Így látni fogják, hogy anno mi számított a csúcsnak :) Majd aztán bevezetem őket az izgalmasabb társasjátékok világába, ahol a siker inkább a megfelelően megválasztott stratégián múlik, mintsem azon, hogy hányast dobtam a dobókockával.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Gyerekkor

gyerekkorom kedvenc játéka, bár a régi jobb volt.
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 22.
Gyerekkorom játéka

Kicsit igazságtalan unalmasnak titulálni a játékot, mikor annyi éven át kiszolgált, és nem tehet arról, hogy most így felpörgött a társasjáték-piac. De sajnos tényleg kicsit unalmaska már. Azért egy gyereknek minden vicc új, úgyhogy velük lehet játszani, és a szabály egyszerűsége miatt is gyorsan neki lehet állni.
| 2 / 5 csillag!
2017. 11. 25.
Egy kicsit màs mint régen

Szerintem kiütötték az új stratégiai játékok a nyeregből. Jobbra emlékeztem, csalódás volt újra játszani.
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 20.
Retro :)

Gyerekként nagy kedvenc volt, felnőttként nosztalgiàzàsképpen vesszük elő. Még mindig tetszik, gyerekekkel jàtékos tanulàsra is lehet hasznàlni.
| 3 / 5 csillag!
2017. 05. 30.
Gazdálkodj okosan

Lehet nagy szentségtörést követek most el, de amennyire imádtam gyerekkoromban, olyan unalmasnak tartom felnőtt fejjel. Pár kör erejéig vicces és nosztalgikus, ám a sokadik körnél, amikor már hatodszorra lépsz ugyan arra a mezőre végtelenül monotonná válik az egész. Kisgyerekes családban még mindig remek bevezetőjáték, ám kortársaimmal már sose vesszük le a polcról. Sajnos eljárt felette az idő. Aki kellemes emlékeket hordoz magában a játékról, az szerintem inkább ne kavarja fel állóvizet, mert csalódás lesz a vége.

(Klasszikus kiadás van meg, nem ismerem a legújabb változatokat!)
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 24.
Gazdálkodj okosan

Ahogy a címe is mutatja, kipróbálhatod te mennyire tudsz jól bánni a pénzzel.Örök kedvenc családi társasjáték
| 4 / 5 csillag!
2017. 02. 15.
Ős kövület

Talán még honfoglaló őseink hozták magukkal ezt a játékot. Mióta az eszemet tudom megvan nekünk egy lestrapált példánya. Gyerekként rengeteget játszottam vele. Talán megkockáztathatom, hogy tanultam is belőle. Kis gyerekeknek kitűnő választás. Sőt első társasjátéknak is remek ha a gyerkőcöt a társasjátékok világa felé akarjuk terelgetni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 16.
Nagyival verhetetlen

Régen mindig nagymamámmal játszottuk ezt, amikor hétvégente rám vigyázott... imádtam a játékot is, meg persze az együtt töltött időt. Nevelő célzattal készült a játék, takarékoskodásra tanítva ezzel a gyerekeket. Akár a felnőtteket is...:D nem egy pörgős játék, de megéri végigjátszani! :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 03.
Nosztalgikus társasjáték

Gyermekkorom egyik nagy kedvence ez a játék! Szerencsére a fiaimnak is nagyon tetszik, hiszen nem tudják megunni. Ajánlom minden családnak!
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 28.
A régi jobb volt

Az új szabályok miatt túl hamar vége van a játéknak. Mi módosítottunk rajta, így élvezetesebb és nem ér véget 30 perc alatt.
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
Gyerekeknek kiváló ajándék, felnőtteknek már kevésbé

Régen szerettem, de felnőttként már kevésbé szórakoztató egy olyan játék, ami ennyire egyszerű.
Viszont a kinézete szép(a régi kiadásoké még szebb volt.)
Gyerekeknek nagyon ajánlom, akár első társasnak is.
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 17.
Családi játék

Időigényes, nem bonyolult, és aki szereti a pénzt forgatni a kezébe jó időtöltés. a régi verzió hozzám is közelebb áll. A bankot kezelve pedig kifejezetten jó lehúzni az embereket egy-egy büntetés behajtásánál :D!!! Unokatestvéreméknek mióta megmutattam gyakran előveszik.
Jó szórakozást!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 16.
Az igazi retro

Nekem még az igazi retro kiadás van meg nem ezek a reklámos kiadások..
A sok negatív kritikával szemben megvédeném ugyanis egy jó kis családi társasjáték.
A szerencse az fontos tényező mert bárki bármikor bármit húzhat! :)
Időben sem hosszú ha minden játékos figyeli a menetet...
Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 16.
Pènzkezelès

Gyerekként is szerettem, most az újabb verziót a kisfiam is szereti.Sokat játszuk, bár hosszadalmas.A gyermekem ìgy ismerte meg a pénzeket,ès mèg nem tud olvasni, de már magától tudja, melyik mező mit jelent.
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 13.
Elég egyszerű

Nem kell hanyatt esni tőle. Minden a szerencsétől függ benne, ráadásul néha elég nagy előnyre lehet szert tenni. Túl egyszerű játék manapság, ahogy gyerekkorom másik állandó társasjátéka a Hotel. Kár hogy anno nem voltak, vagy nem kerültek elénk olyan játékok, mint manapság. Ez a játék max annyit tanít, hogyan számoljuk a pénzünket, de semmi logikai készség nem kell hozzá. Én ma már nem javasolnám.
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 24.
nosztalgia

Semmi extra - megyünk körbe-körbe és közben többnyire szerencse, néha szerencsétlenség ér.
Tényleg nem tudom, mi jó benne, de gyerekként nagyon szerettem (nem értettem, hogy a szüleim miért nem voltak mérhetetlenül boldogok, hogy újra-és újra leülhetnek velem), és most számomra érthetetlenül a lányom is nagyon szereti : ) Minden hétvégén játszana vele egyet, pedig van sok más játéka.
| 1 / 5 csillag!
2016. 08. 19.
társasjátékok legalja

Akinek örökre el akar menni a kedve a társasjátékozástól nyugodtan vegye meg. :D Szomorú, hogy még meg lehet vásárolni...
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 24.
nosztalgia

Még emlékszem a lila százasokra gyerekkoromból. Én már kicsit unom, de a gyerekeim imádják.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 30.
Gazdálkodj okosan

Gyermekkorom legkedvesebb játéka volt. Majd követték a gyermekeim, mindig ezzel kellett játszani. Azóta már az unokáim játszanak vele igaz csalni is szeretnek.
| 3 / 5 csillag!
2015. 12. 03.
Régen szerettem, aztán unalmassá vált

Gyerekkoromban szerettem, de egy idő után elég unalmassá vált a játék. Ma már sokkal nagyobb a választék társasjátékokból, de azért ez klasszikus.
| 4 / 5 csillag!
2015. 12. 02.
monopoly

Régen imádtam, majd a monopoly kiütötte a nyeregből. De azért még előkerül néha :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 26.
Nosztalgia

Gyerekként imádtam vele játszani, mindenkinek ajánlani tudom annak ellenére is, hogy unalmassá tud válni a játék egy idő után.
| 2 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
nem a régi

Nem a legjobb, talán kicsit elszúrták. A régi verziőja sokkal jobb volt. Lehet egy 3D-s kivitelezésben igzalmasabb lenne.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 26.
gazdasági alapok

Gyerekkoromban rengeteget játszottam vele. A régi kinézet és természetesen a régi helyek, boltok felejthetetlenné teszik. A játék megtanított a türelemre, az okos gazdálkodásra, illetve arra, hogy az életben bizony belefut az ember néha váratlan kiadásokba. Összességében nem tudom lepontozni a játékot az emlékek miatt, ráadásul az ára sem annyira vészes, de annyi bizonyo, hogy kicsit lassúvá és unalmassá is tud válni a dolog.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 14.
régi klasszikus

Igaz manapság nem sorolható a legjobb társasok közé, de akinek emlékei fűződnek hozzá, annak mindig ott lesz egy példány a gyűjteményében. Nosztalgiából kerül legtöbbször az asztalra. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 18.
Gazdálkodj

Akinek nincs meg, az szerezze be. A társasjáték történelem nagy darabja hazánkban. Nagyon egyszerű, gyűjtögetős, pénzelős játék. Jó és kész.
Értékelés:
Grafika: 3
Minőség: 3
Újrajátszhatóság: 3
Hangulat: 4
Nehézségi szint: könnyű
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 17.
valahol mind itt kezdtük.

A társasjáték szenvedély elindítója, ezért egy tiszteletbeli ötcsillagos értékelést érdemel tőlem. :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Maga idejében remekelt
| 2015. augusztus 25.


20 éve nálunk szuper nyerő volt a játék! Én nem szidom, tényleg remek volt akkor. Emlékszem, hogy milyen szórakoztató élmény volt, mikor végre sikerült megvenni pl a hűtőt a házamba! :D Fontos volt, hogy jól gazdálkodj. De mostmár ezen is túl vagyunk. Nosztalgiázásra ajánlom, de ha új játékos vagy, válassz inkább a sok újdonságból. :)
| 1 / 5 csillag!
2015. 08. 15.
Menekülj, amíg nem késő...

Koromnál fogva nosztalgikus emlékeimben él ez a játék, amikor nagy választék még nem létezett. Szerencsére ma már más évet írunk, így kérlek téged, hogy ne vedd meg ezt a játékot. Annyi más remek társast találsz itt, válasz mást. Köszönöm!
| 2 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Klasszikus

Nosztalgikus érzésből, esetleg ha valami hangulatos 80-as évek bulit csinálunk és kell valami partyjáték az iszogatás mellett, akkor jó lehet, de egyébként ma már nagyon régimódinak számít, gyakorlatilag minden téren könnyen találunk jobb társast.
Nagy a szerencse szerepe, ezért családoknak ideális (volt).
| 2 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
GAZDÁLKODJ OKOSAN

Régi idők nagy kedvence. Akkoriban szuper játék volt, nagyon szerettem. Nem volt benne veszekedés, mégis izgalmas volt a játék. A kockavezérelt mechanizmus miatt is, most már unalmasnak találnám. Nem szívesen ajánlom senkinek sem, viszont szuper emlékek fűződnek hozzá. Köszönet ez úton is a fejlesztőknek!!
| 2 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
Régi játék

Nosztalgiából ajánlom csak megvenni, de az unokáknak nem lesz feltétlen öröm.
| 1 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Sose vedd meg a gyereknek, pláne ne felnőttnek!

Bárkinek felmerül gondolatban is, hogy megvegye, sose tegye! Annyi mást, sokkal jobbat találhat helyette. Kímélje meg magát tőle! :(