Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gépregény

Ár:
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Programozzuk be közösen megkergült háztartási robotjainkat! A Gépregény kooperatív, logikus gondolkodást igénylő családi társasjáték. A játékosok különféle parancskártyákkal irányítanak egy robotot, és ki kell következtetniük, hogy a többiek pontosan milyen kártyákat játszhattak ki. Hogy jó döntéseket hoztak-e, kiderül, amikor felfedik a parancsokat, és a robot végrehajtja azokat... A játék alapja egy kalandkönyv, amelyben lapról lapra egyre összetettebb feladatok várják a játékosokat.

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 27.
Szuper családi kooperációs játék. Az első 3-4 fejezet a bemelegítés, kicsit nekünk egyszerűnek tűnt (nem könnyűnek! csak, kevés dolog történt a játékban), de nem szabad kihagyni, mert ott tanuljuk meg a mechanikát, érzünk rá a játék ízére. Aztán elkezd egyre összetettebb lenni. Nagyon szórakoztató. A gyerekek eleinte bosszankodtak, ha elrontottuk (ami azért előfordul), de aztán rájöttek, hogy egyrészt még így is van esély összehozni a dolgot mielőtt lemerül az aki, de ha mégsem sikerül: 1-1 fejezet 20-30 perc alatt lejátszható, így nincs gond, ha újra kell kezdeni. Nagyon igényes, a könyv formájú játéktábla remekül működik. Bátran ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Programozzunk ráérzésre!

Ez a játék végtelenül cuki!
... és talán nem való mindenkinek. A programozós mechanika azt sugallná, hogy komolyan előre lehet tervezni, de a Mind-ra emlékeztetően, mindenki ráérzésre teszi le a lapjait, anélkül, hogy tudná, a többiek mit tettek le már előtte. Ez, ha nem egy rugóra jár a gondolkodásuk rettenetes kavarodást tud okozni. Amiből egy jó társaságban hamar jókedv lesz, igazi partihangulat, ha tudtok nevetni saját magatokon. :D
Szóval, ha valaki megpróbálná túl komolyan venni, régen rossz.
Ami viszont pont emiatt nagyon pozitív, hogy fiatalabbakkal is remekül lehet játszani, és az idősebbek is tudják élvezni.
A pályák egymást követve, egyre nehezednek, és egyre összetettebbekké válnak.
Remek szórakozás. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 05.
gépek

Egyrészt: Iszonyatosan cuki!!!!!
Másrészt: tetszik, hogy a feladatok kis könyvecskében jönnek - mindig más a pálya, mindig más a szereplő. A pályák fokozatosan nehezednek, érdemes az elejétől kezdeni és nem átugrálni szinteket.
Ugyanezen okból én azt ajánlom, hogy mindig ugyanazzal a társasággal játsszátok, hogy mindenki ugyanúgy tisztában legyen a játékkal a nehezebb szinteken is és ne kelljen az egészet elölről kezdeni.