Ghost Stories

  Normál ár: 11 990 Ft

  A Te árad: 11 391 Ft

  Értékelés:  (4.9)
  Sokan vesztek oda a Kilenc Pokol Urával, Wu Fenggel folytatott harcban, míg végül sikerült megtörni rémuralmát. A hamvainak otthont adó urnát a Középső Birodalom egy kis falujának temetőjében temették el. Hosszú évek teltek el azóta, és az élők már elfeledték az átkozott örökséget.
  A Pokol mélyén várakozó Wu Feng azonban semmit nem felejtett el. Szüntelen keresése eredményre vezetett, és megtalálta az urnát. Korábbi megtestesülésének árnya már a falura vetül, az ott élőknek pedig fogalmuk sincs az őket fenyegető veszélyről.
  Szerencsére a Fat-Si (Taoista szerzetesek) töretlen figyelemmel őrzik az élők és holtak világa közti határt. Bátorságukkal, hitükkel és varázserejükkel felfegyverkezve megpróbálják Wu Feng-et visszaűzni a pokolba.

  A Ghost Stories egy kooperatív stratégiai játék. A játékosok egy csapatként játszanak a játék ellen. Vagy közösen győznek, vagy mind alulmaradnak.

  Értékelések átlaga 


  (4.9)

  Közönségdíjak

  Gyakorlott játékosoknak 14 Ameri gémereknek 5 Ketten 5 Családdal 6
  88% (14)
  13% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 16)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Nehéz de jó

  Tintapaca | 2015. december 3.

  Nagyon hangulatos kooperatív játék. Mi ketten szoktuk játszani, nagyon élvezhető és egyben nehéz, eleinte mindig a szellemek győztek.
  kici kung-fu szerzetes szétrúgni szellem se..ed

  Gubirobi | 2015. október 12.

  Ismét egy távol-keleti téma a tervezőtől, ráadásul elég brutális erősségben. Ez a kihívás faktor valakinek vagy kerülendő, vagy épp ez teszi vonzóvá.
  Első találkozásra simán a túlvilágról visszatérő szellemek nyertek, alig éreztem azt, hogy kici kínai szerzeteseink irányítanának bármit is, csak sodrottunk a támadók áradatával.
  Pár játék és a szabályok rendes áttanulmányozása után azért már növekszik az esély, hatásos fegyverré válik a kung-fu. Mivel minden körben új kíséretek jelennek meg, a falu védelme sosem könnyű, folyamatosan mérlegelni kell, mit is tegyenek a négyek a lehető legjobban kiaknázva a képességeikben rejlő potenciált. Néha ez elég, néha nem.
  Ráadásul a játék utolsó köreiben (ha a szerencsések eljutnak odáig egyáltalán), megjelenik az ördögi vufeng és ő grabancát kell elkapni a győzelemhez.
  Szép a játék kivitele is, igaz kicsit csalódás a kockák minősége (kopnak, de rendesen). A szabályokat, a négyek és a falulapkák különleges képességeit azért érdemes rendesen megismerni, bár könnyen tanulhatóak. Mindenképpen kell pár (vagy több) játék, hogy megismerd a benne rejlő lehetőségeket. Aki ezt rááldozza, sok élménnyel lehet gazdagabb.
  Nekem egyik kedvencem, szívesen ajánlom azoknak, aki keresik a kihívásokat és el tudják fogadni, hogy itt dolgozik bizony a szerencse is és bármilyen jól alakultak is addig a dolgaink, akár egyetlen új szellem elég és rögtön a földi pokolban érezzük magunkat.
  egy mindenkiért, mindenki egyért

  rustdragon | 2015. október 8.

  Az egyik legszebb grafika amit játékoknál láttam, nagyon hangulatos kooperatív játék, az egyetlen problémája, hogy ha valaki átveszi a főnökséget, kb. egyedül játszik a többiek meg csak bólogatnak és csak az változik, hogy kit szidunk le egy rossz dobásért :) A kiegekkel ez már javul, mert annyira bonyolult lesz a játék, hogy egy ember már nem látja át!
  kooperáljunk ahogy bírunk

  peticco | 2015. szeptember 21.

  Egyedül is játszható kooperatív játék, de azért kétség sem férhet hozzá hogy négy játékossal az igazi. A legjobb amikor négy tapasztalt játékos ül az asztalhoz, mert akkor már a győzelemre is van esély :). Arra figyeljetek, hogy a neten keringő magyar szabálykönyv és az új kiadás angol szabálya között eltérés van. Kezdő szinten a játék elején - a saját színed mellett - kapsz egy fekete korongot is, de nem 4 hanem már 3 lefordított városlapka után vesztetek.
  Falu védés

  riksen | 2015. szeptember 11.

  A vásárláa első szempontja hogy egy játékos is játszhatja. Agyalós, koperatív. Szerencsén is sok múlok benne.
  Azért ha már sokat játszik vele az ember, jön a sikerélmáény is.
  Game > Gamer

  Artur | 2015. szeptember 3.

  Nagyszerű játék amelyben a csapatnak együtt dolgozva kell egyre elkeseredettebb döntések közül választani, miközben a szellemek folyamatosan rohanják meg a falut. Oda kell tenni magatokat, ha csak egy csipetnyi esélyt is szeretnétek. A kocka faktor benne nem zavaró, mivel a Tao tokenekkel tudsz korrigálni, így nagyrészt tudod előre mit tudsz vagy nem tudsz leütni. A játékban nincs könnyű fokozat. A 1. szint nehéz, de megcsinálható egy jó csapattal, a 2. szint egy igazi kihívás, a 3. szint közel lehetetlen, a 4.szint pedig még akkor sem sikerülhet, ha az univerzum is az akarja. Ellenben ha a végső elkeseredés bugyraiban való reménytelen összekucorodás örömmel tölt el, miközben a játék folyton folyvást megaláz, akkor hajrá. Mi már bekészítettünk egy üveg pezsgőt, arra az esetre, ha mégis sikerülne valahogy... ajánlom mindenkinek, aki szeret megdolgozni a győzelemért és NEM könnyed kikapcsolódásra vágyik.
  Nehezen megnyerhető kooperatív játék

  Novák | 2015. augusztus 26.

  Rengeteget játszottunk vele, mégis csak párszor nyertük meg a játékot.
  Kisebb örömünneppel ér fel, ha sikerül győzni.
  Mindent beleadunk, de érdemes.
  Nagyon jó a témája, jól bele lehet élni magunkat a játékba.
  Lidércnyomás

  Ovex | 2015. augusztus 20.

  Elképesztően nehéz a kooperatív játékok közt, de annál édesebb a siker íze, amikor végre győzedelmeskedik a csapat. A külcsíny és a téma is bizarr, de a lehető legjobb értelemben. A koop kedvelőinek "must-buy"!
  Távol-keleti hangulat!

  trueseeker | 2015. augusztus 11.

  Ebben a játékban előre kell gondolkodni, tervezni, rengeteg kitartást igenyel, mivel több kudarcot is túl kell élni a játék során. Minőségi tartozékokból találunk a dobozban. Nagyon változatos, izgalamas a játék, a randomban épített falu és a kisértetek megjelenése miatt. Nincs két egyforma játék, ezért az újrajátszhatósága magas. Kifejezetten kooperatív játék, csak azoknak ajánlom, akik hajlamosak együttműködni a többiekkel és szeretik a távol-keleti hangulatot.
  A legjobb

  Fura Sárga | 2015. július 29.

  ...általam ismert kooperatív játék a Robinson mellett. Nagyon nehéz, végig izgalmas, az egyetlen hibája talán az, ami sok koopra jellemző, hogy előfordulhat, hogy egy domináns játékos ráerőlteti az elképzzelésiet a többi játékosra.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Ghost Stories játékcsalád