Granna Halfogócska

  Normál ár: 3 790 Ft

  A Te árad: 3 601 Ft

  Értékelés:  (4.2)
  Halfogócska! Vigyázz, reped a jég! Fogj ki minden halat, amit csak tudsz, mert gyorsan eltűnnek a jeges vízben! A pingvinjeid egymást kergetik a szemlátomást olvadó jégtáblákon. A legkövérebb halakat veszik célba, miközben igyekeznek elvágni vetélytársaik útját. Légy résen, mert hoppon marad a pingvined, ha egy leszakadó jégtáblán reked. A Halfogócska fergeteges családi társasjáték, olyan gyors, mint a jégtáblák olvadása a napsütésben. A résztvevők a legjobb falatokért versengő pingvincsapatokat mozgatnak. Egyszerű, mint a karikacsapás? Miközben a jóízű halvacsoráról ábrándozol, utadat állhatják a többiek pingvinjei és a jégtáblák olvadása. Vigyázz, könnyen elcsúszhatsz! Milyen stratégiát választasz, hogy felkopjon a vetélytársaid álla? Hideg fejjel, nyugodtan cselekszel? Vagy előretörsz, mint egy éhes cápa? A doboz tartalma: 60 zseton, 16 műanyag pingvin.

  Értékelések átlaga 


  (4.2)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  40% (2)
  40% (2)
  20% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 5 értékelés
  remek logikai játék

  dzsuly | 2017. január 6.

  ki gondolná, hogy ez egy remek logikai játék felnőtteknek is? egyszerű, gyorsan megjegyezhető szabályok, aranyos design, de annál kiélezettebb lehet a verseny. az egyetlen negatívum, hogy nem lehet egyből elkezdeni játszani vele, mint mondjuk a Battle sheep-nél.
  Sok a pingvin, de túl kevés a hal.

  Gubirobi | 2016. december 2.

  Maximum 4 pingvincsalád versenyez, ki is tud több halat összeszedni a jégmezőn. A gyors szabályismertetés után a rendelkezésedre álló pingvinjeiket a játékosok egymás után lehelyezik az előkészített jégmező (ennek előkészítése a játék leghosszabb feladata) egyik olyan lapkájára, amelyen csak 1 halacska van (van még olyan lapka is, amelyen 2 vagy 3 hal található, persze ezekből nagyságrendileg már kevesebb). Játékosszámtól függően 2-4 pingvint indíthatsz el a mezőn.
  A körödben a 6 oldalú lapka 6 irányából az egyiken tudsz egy pingvineddel mozogni egy vagy több mezőt választásod szerint. Két dologra kell figyelned: se nem léphetsz át másik pingvinen, sem üres mezőn. Ahonnan elléptél, azt a lapkát megkapod és a rajta lévő halacskák száma adja a végén a pontszámodat.
  Az értékesebb lapkákért komoly csaták folynak, de néha a nevető harmadik ügyes lépésekkel lezárja a viaskodók területét, lehetetlenné téve mozgásukat. Itt bizony egymás ellen tesznek a pingvinek, mert csak egyetlen család lakhat jól, illetve jobban a végén.
  Könnyed játék, egyszerű szabályokkal, amelyekből kellemes játék kerekedik ki. A család kisebb tagjai részére is ideális szórakozás lehet.
  Lehet könnyed agytorna

  István | 2016. április 20.

  Egyszerű szabályait mindenki pillanatok alatt megérti. A véletlenszerű sorrendben lerakott hatszögletű lapokon kell lépegetni. Az éppen elhagyott korongot fel kell venni a játéktérről és így lehet megszerezni azt az 1-2-3 halat, amit ábrázol. A felvett lapkák hamar szétdarabolják a kezdetben összefüggő jégtáblát. De a mohó gyűjtögetés közben figyelni kell, nehogy olyan darabon rekedjünk, ami kevés halat tartalmaz. Úgy kell alakítani a lépéseket, hogy a kis szigetünk/szigeteink összértéke több legyen a társakénál.
  Amikor ketten játszunk, abban azt szeretem, hogy jobban lehet előre tervezni. Ha többen játszunk, akkor azt is mérlegelhetjük, hogy ki elől zsákmányolunk.
  Azt minden kezdő kedveli, hogy nem kell hosszú ideig magyarázni a szabályokat. Gyerekekkel játszva is öröm nézni, ahogy hamar ráéreznek a lényegre. Gyakorlott játékosként azt az agytornát kedvelem, amit aközben végzek, mikor végig kell gondolni a lépések következményeit és itt ezt elég hosszan meg lehet tenni.
  Néha összejön olyan eset is, amikor legalább két doboz tartalmával játszunk. Kellemes elmenevelde!
  Hal(ó)

  Api1968 | 2015. augusztus 25.

  Egyszerű, de jó. Szerintem négyen jobb játszani.
  egyszerű és nagyszerű

  Szunyi | 2015. július 26.

  Nálam ez az ideális játék.
  Végtelenül egyszerű a szabály, mégis kemények a csaták.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.