Sherlock

Normál ár: 4 490 Ft


A Te árad: 4 266 Ft

Értékelés:  (5.0)
Sherlock Holmes, John Watson, James Moriarty, Irene Adler… Az ismert hősökre a gyanú árnyéka vetül - egyikük bűnöző. Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?
A Sherlock a "Kalandra fel!" társasjátékcsalád első darabja. A játékosok egymással versengenek, hogy felderítsék a rejtélyt és megnevezzék a gonosztevőt: logikus gondolkodással, pontos ténymegállapítással és helyes következtetésekkel lehet csak övék a győzelem. Remek agytorna minden ifjú detektívnek.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Sherlock

M. | 2019. május 22.

Könnyed kis játék, számomra pihentető, gyorsan rá lehet érezni a logikájára. Figyelni kell, de nem megerőltető. A laposztástól is függ, hogy kinek mennyi idő, amíg megtalálja a tettest. A játék vége felé, ha csak pár gyanúsítottad marad, de úgy látod, hogy az utánad következő már vádolni fog a körében, mert teljesen biztos a tettes kilétében, akkor sokszor érdemes inkább betippelni. Tehát, lehet bosszantani a játékostársakat, főleg ha csak egy tippel nyersz. :)
Cluedo kicsiben

Ádám | 2018. március 27.

Valahol félúton van a Guess Who és a Cluedo között, de abszolút életképes kombináció. Ami hatalmas előnye egy Cluedo-hoz képest, hogy 10-15 perc alatt vége egy körnek, tehát nem kell egy egész estét rászánni, ráadásul maga a játék is sokkal pörgősebb. Ami az egyedüli hátránya, hogy maximum 4-en lehet vele játszani.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.