Granna Szörnyszekrény

  Normál ár: 3 790 Ft

  A Te árad: 3 601 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Este a világ megváltozik. Titokzatos árnyékok jelennek meg a falon... Talán szörnyek lapulnak az ágy alatt... Nem tudsz elaludni? Félsz a szörnyektől? Játssz egyet és kergesd be őket a szekrénybe!A Szörnyszekrény kooperációs játék. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak, ahelyett, hogy egymással versengenének, össze kell fogniuk, hogy legyőzzék a szörnyeket. A játékosok vagy közösen nyernek, vagy együtt veszítenek.
  Különböző szabálymódosítások teszik lehetővé a Szörnyszekrénynek a játékosok életkorához való igazítást. Varró Dániel exkluzív szörnyes versét csak ebben a játékban olvashatod. A doboz tartalma: 20 szörnykártya, 10 játékos zseton, 2 szörnyhajhász zseton, a Tripli 3 darabja, szekrény, játékszabály.

  Értékelések átlaga 


  (4.3)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  33% (1)
  67% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Ágyad alá kukucskál

  Ed | 2017. szeptember 11.

  Nagyon ötletes kis játék, igényes, szép a grafikája. Első játék után óriási kedvenc lett, már a szörnyek nézegetésével percekig elfoglalják magukat, a szekrény megoldása ötletes. Valóban csak a legkisebbeknek szórakoztató, de nekik nagyon. Szuper, hogy kis helyet foglal, utazáshoz is jó választás lehet. Zseblámpás, sátorozós estékre, tökéletes, a vers már megteremti az alaphangulatot a játékhoz.
  Szörny-üldözés

  Réka | 2016. május 15.

  A fiúk nagyon szeretik. 3-6 éves kor között az igazi, a 7 évesnek már könnyű, de még szívesen beszáll a játékba. Nagyon aranyos ötlet, szép grafika, a Tipli 3 elemből formálódása nagyon izgalmas része a játéknak, lerágjuk a kömünket... A vers nagy plusszpontot ér, mindig el kell olvasnom a játék megkezdése előtt, jó hangulatot ad hozzá! Bátran ajánlom. Sajnos viszonylag hamar kinövik a gyerekek. De az árát bőven megéri!!! Könnyen elő-kapható, gyors, élvezetes játék. U.i. A szekrény kialakítása, ötlete zseniális!
  Aranyos

  Satya | 2015. július 30.

  Aranyos játék, de tényleg csak a legkisebbeknek való. Ők viszont jól elvannak vele. Ha felnőttek is játszanak, akkor derül csak ki, hogy az apróságok memóriája néha mennyire felülmúlja a nagyokét. :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.