Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Guildhall: Job Faire

7.490 Ft
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

4.50
2 értékelés
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2015. 08. 10.
az alapjátékkal együtt zseniális

Önmagában az a verzió talán kicsit uncsi azoknak, akik az első paklival kezdték a Guildhallos pályafutásukat. Ám remek hír, hogy a két pakli kombinálható. Lehet mindkét setből összerakni egy combot a partyra, vagy akár az összes kártyával egyszerre játszani. Amíg az első pakli a lerakott, addig a másik a kézben lévő kártyákra hív akciókat. Így a kettő együtt nagyon erős.
2015. 07. 27.
Interakcióból van bőven!!!

Kártyákat gyűjtögetünk, hat középkori mesterség közül választhatunk (Tanító, Kőműves, Vadász, Adószedő, Házaló). Két akciót válaszhatsz a 3 lehetőségből: 1. Kijátszol a kezedből egy lapot és a képességét felhasználod. 2. Dobj el bármennyi lapot a kezedből, húzz helyettük, majd egészítsd ki 6-ra. 3.Vásárolj GYP-t érő kártyalapot. Színsorozatokat kell gyűjteni, ha megvan 5 db egy szakmából, ezt győzelmi pontra válthatod. Minél több kártyalap van egy-egy sorozatodban, annál erősebbek, változatosabbak a lapok hatásai a többiekre. A GYP-ok között vannak, amelyek további képességet bíztositanak, amit azonnal kihasználhatsz, ha akarsz. Ha elérte valaki a 20 pontot a játék végetért és ezzel megnyerte játékot. Rengeteg interakció van a játékban a Dominion-nal szemben.