Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Guríts és játssz!

Ár:
7.190 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Guríts és játssz! az első belépő lehet a kisgyermekeknek a társasjátékok világába. Szabálya egyszerű: dobni kell a nagy, színes, plüss dobókockával majd a megfelelő színű kártyát kiválasztva megcsinálni a rajta látható cselekvést. A lapokon látható feladatok között olyanok találhatóak, mint „Találj egy piros tárgyat”, „Utánozd a tehén hangját” vagy „Számold meg az ujjaidat”. A plüsskocka gurítása után a színfelismerés és párosítás a cél, mintegy bevezetőként a kártyák összetettebb feladványai előtt. A Guríts és játssz! játékmenete egyszerre igyekszik fejleszteni a számolási, finommotoros és képolvasási képességeket, mindezt egy könnyen megtanulható, vidám játékmenettel párosítva.

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2017. 09. 09.
Első társajáték

Az alap elgondolás nem rossz, viszont a kártyákon szereplő feladatok egy része nem 1,5 éves korosztálynak való szerintem. Viszonylag kevés a kártya és elég gyenge a papír minősége, 1-2 éves könnyen összegyűri. Viszont készíthetőek + feladványok tematikusan a kockához, pl.: évszakok, élőlények stb... szerint /lehet érdemesebb varrni is egy színes kockát../ Dobálni nagyon szeretik, nagy az öröm, ha a kedvenc színt sikerült gurítani, de ahhoz képest amit nyújtani tud ez a játék én drágának találom.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 17.
A legkisebbeknek

Két éves kislányom szereti a kártyákat nézegetni és elmutogatni hogy mi van rajtuk. Sokszor elővesszük, de még nem a szabályoknak megfelelően játszunk vele.
Vagy csak a kártyákat nézegetjük, vagy csak a kockát gurítgatjuk.
Hátránya, hogy vékonyak a kártya lapok, könnyen gyűrődik.