Gyakran ismételt kérdések

Mivel foglalkozik a Gémklub?

A Gémklub társasjátékok fejlesztésével, kiadásával népszerűsítésével és értékesítésével foglalkozik. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden egyes játékot, amit valamelyik szakboltunkban találtok, mi adtuk ki, vagy mi fejlesztettük.

A Gémklub feladata és munkája kettős: egyfelől misszió, másfelől üzleti vállalkozás. A Gémklub, ahogy az a nevében is benne van, társasjátékklubként indult, és csak 15 évvel az alapítását követően vált belőle játékkiadó. Elsődleges célja már az ősidőkben az volt, hogy a hazai közönséghez eljuttassa az eredeti, modern társasjátékokat, és terjessze a társasjátékkultúrát hazánkban. Ez azóta sem változott.

A Gémklub ma 3 szakbolton egy webshopon és egy nagykereskedelmi hálózaton keresztül szolgálja ki a társasjátékozni vágyókat Magyarországon.

 

Mit fejez ki a Gémklub logóban a madár?

A Gémklub logóban található madár egy gém. A logó eredete a szóviccek hőskorába vezet vissza, utalva az angol game szó kiejtésére. Ugyanakkor a madár, kezében a kártyákkal a játékosságot fejezi ki. Azt a fajta szenvedélyt, amit a társasjátékok iránti rajongás jelent nekünk, gémklubosoknak is.

 

Melyek a gémklubos vagy más néven Gémklub kiadású társasjátékok?  

A gémklubos társasjátékok azok, amelyeket a Gémklub társasjáték kiadó adott ki. Kétféle kategóriába sorolhatók ezek a társasjátékok:

1. eredetileg magyar nyelvű játékként fejlesztette a Gémklub kiadó,

2. egy külföldi kiadó játékát magyarította (lefordította a szabályát, a játékban található alkatrészek feliratait és a dobozán található szövegeket, majd pedig tesztelte a magyar nyelvű szabállyal és feliratokkal)

Ezen játékoknak a dobozára rá van nyomtatva a Gémklub logó, a játékszabályuk magyar nyelvű és a doboz belsejében található. A boltjainkban így egyértelműen beazonosíthatók ezen játékok. A webáruházban pedig Gémklub kiadású játék néven találhatóak meg. Néhány példaként a több mint 120 Gémklub kiadású vagyis gémklubos játékok közül: Dixit, Dobble, Fedőnevek, Azul, Űrcsempészek.

 

Melyek az aranymedálos játékok, azaz a Gémklub által kiemelten ajánlott játékok?

Sok társasjátékról úgy gondoljuk, hogy széles érdeklődésre tartanak számot, ennélfogva alkalmasak a társasjátékozás terjesztésére. A játékszabályuk vagy eredetileg magyar nyelvű, vagy pedig a magyar nyelvre lefordított játékszabályt kinyomtatjuk és behelyezzük a játék dobozára, a fólia alá. Minden Gémklub kiadású játék aranymedálos (Gémklub által kiemelten ajánlott). De ebbe a kategóriába tartoznak pl. a Delta Vision játékai is, amelyeket a Gémklub szubdisztribútorként terjeszt. A webáruházban az Aranymedálos játékok gombra szűrve találod meg őket, illetve egy sárga körben egy fehér G betű jelöli ezeket a játékokat. A boltjainkban pedig kérd az eladó segítségét, hogy megmutassa, mely játékok találhatók ebben a kategóriában.

 

Milyen társasjátékok, illetve játékok (pl. egyszemélyes logikai játékok) közül válogathatsz a Gémklub webáruházban, illetve a boltjainkban?

Többféle játékkategória közül válogathatsz. Gémklubos, azaz Gémklub kiadói társasjátékok, Aranymedálos (Gémklub által kiemelten ajánlott) társasjátékok és további társasjátékok. Ez utóbbiakat nem terjesztjük országos szinten, hanem azért tartjuk őket, hogy ezekben a szakboltokban a játékos közönség minden szegmense megtalálhassa a neki megfelelő játékot. Kérjük, hogy körültekintően válassz ez utóbbi játékok közül, mert sok esetben nem tartozik hozzájuk magyar játékszabály és a játék alkatrészein a feliratok is idegen nyelvűek lehetnek. Viszont egyszerűen és gyorsan hozzájuthatsz a nemzetközi legfrissebb megjelenésekhez is.

  

Melyek a modern társasjátékok?

A ma kapható, játszható több ezer (!) különböző társasjáték megannyi játékstílus, szükséges kompetencia, játékmenet stb. metszéspontján születettek meg a modern társasjátékok. Egyes játékok a játékosok ügyességét teszik próbára, másik a fantáziánkat, asszociációs képességeinket, avagy a stratégiai tervezést igényelnek, okos taktikai megfontolásokat, jó reflexeket vagy éppen megfigyelőképességet. Ezen játékok között hoztunk létre különböző csoportokat, ami alapján meg tudjuk könnyíteni a választást.

– Stratégiai társasjátékok:
A stratégiai társasjátékok középpontjában a kreatív gondolkodás és problémamegoldás áll, izgalmas játékkörnyezetbe ágyazva. A modern társasjátékok döntő többsége stratégiai jellegű, azaz ezekben a játékokban hosszú távra kalkulálva kell meghozni a döntéseinket, úgy mérlegelve a játék nyújtotta lehetőségeket, hogy minden lépésünkkel közelebb jussunk a végső győzelemhez. A stratégiai játékokban az életből vett jelképes helyzetekben gyakorolhatjuk az előre tervezést. A kategóriában a társasjátékokkal ismerkedők (bevezető vagy belépő stratégiai játékok) és a profi gémer játékosok ugyancsak megtalálhatják a számukra legizgalmasabb alkotásokat.

– Parti társasjátékok:
A parti (vagy egyszerűbben társasági) társasjátékok célja, hogy felpezsdítsék a családi és baráti összejöveteleket, hisz legyen szó egy kommunikációs, ügyességi gyorsasági, asszociációs vagy blöffölős játékról, a lényeg, hogy odafigyeljünk egymásra, nagyokat nevessünk, és végig jól szórakozzunk. A könnyű szabályok és a rugalmas játékosszám miatt nagyobb társaságokban is jól működnek. A partijátékok késztetnek a legintenzívebb egymásra hangolódásra, intenzív közösségi élményt teremtenek. A modern partijátékok okosan könnyedek, színvonalas együttlétet biztosítanak.

– Családi társasjátékok:
A családi társasjátékok a játékos világ igazi középpontjai, hiszen ezekkel át tudjuk ívelni a korosztályokat, és egyaránt jól fog szórakozni a kisgyermektől a nagyszülőkig mindenki. A családi társasjátékok igyekeznek minél könnyebben megérthető szabályokat használni, hogy a hangsúly ne az elsajátításon, hanem magán a játékon és a szórakozáson legyen. Bármit is válasszunk a kategóriából, ezek a társasjátékok emlékezetes perceket fognak szerezni a családdal töltött közös játékkal, hiszen lehet bennük taktikázni, stratégiázni, sokat nevetni, és játék közben a kommunikációs készségünket vagy fantáziánkat is megmozgathatjuk.

– Gyerek társasjátékok:
A gyerekeknek szóló társasjátékaink igyekeznek bevonni a legkisebbeket is a közös játék világába, ahol izgalmas környezetben tudják fejleszteni egyéni és szociális képességeiket. Ezekkel a társasjátékokkal szórakoztató módon vezethetjük be a gyerekeket először a szabályok betartásának rendszerébe, majd a későbbiekben olyan változatos kompetenciák fejleszthetőek a közös játékkal, mint a memória, a gyors reakció, a térbeli és a logikai gondolkodás. A gyerek társasjátékok a gyerek legfontosabb képességét fejleszti: a játékosságát.

– Logikai játékok
A logikai játékok érdekes oldalát mutatják meg a rejtvényfejtésnek, ahol a feladványok különleges gondolkodást igényelnek, hiszen ahány játék, annyi agytekervényünket mozgatja meg a megoldás keresése. A kirakók – legyenek absztraktak vagy tematikusak – mind a logikai készségeket fejlesztik, olyan nehézségű feladatok elé állítva a játékosokat, melyek még nem bizonyulnak megfejthetetlennek, de kihívást jelentenek minden próbálkozás alkalmával. Elérhetők egyszemélyes logikai játék, illetve logikai társasjátékok, ha többen szeretnétek játszani.

  

Kötelező regisztrálnom ahhoz, hogy tudjak vásárolni a Gémklub webáruházban?

Természetesen nem. Regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Azonban megéri regisztrálni, mert így hozzájutsz a Gémklub Klubtag kedvezményeihez, illetve a letölthető játékszabályokhoz, továbbá nyomon tudod követni a rendelésed státuszát is.

 

Csak magánszemélyként regisztrálhatok?

Nem, oktatási intézmények és civil szervezetek is regisztrálhatnak a Gémklub webáruházban, a részletekről itt tájékozódhat.

 

Hogyan kerül kiszámításra a saját, a személyre szabott kedvezményem, a Klubtag kedvezményem?

A regisztrációt követően háromféle kedvezményben részesülhetsz. A háromféle kedvezmény összeadódik, de aranymedálos játékokra legfeljebb 15%, minden más játékra legfeljebb 10% kedvezményt kaphatsz.

1. Tagsági alapkedvezmény: ha a kedvezmények oldalon kitöltesz egy rövid kérdőívet, akkor első vásárlásodra +10%, minden további vásárlásodra +5% kedvezményt adunk.

2. Vásárlásért járó kedvezmény: vásárlásaiddal személyre szabott kedvezményed növekedni kezd. Ennek mértéke 5000 forintonként 1%-kal nő. Így maximum 10% kedvezmény szerezhető meg.

3. Aktivitásért járó kedvezmény: különböző aktivitásokkal küldetéspontokat szerezhetsz. Minden 1000 küldetéspont után, amit összegyűjtesz, +1% kedvezményt adunk. Így maximum 10% kedvezmény szerezhető meg.

Kuponokkal további kedvezményt érhetsz el, melyek a saját kedvezményed által csökkentett árakra adnak további kedvezményt, hacsak a kupon leírásában ezt másképp nem olvasod. Egy-egy termékre így akár 38%-os kedvezményt is gyűjthetsz!

Például, ha 8% vásárlási kedvezménnyel rendelkezel, és beváltasz rá egy 10% kedvezményt nyújtó kupont, akkor a játék normál árát először csökkentjük saját kedvezményeddel, majd a csökkentett árból, levonjuk a kupon kedvezményt, így kapod meg, hogy milyen áron jutsz hozzá a játékhoz. (Számolás ebben az esetben: [Normál ár] * 0,92 * 0,9.) Ez egy Dobble esetén így néz ki: az alap ár: 4290 Ft, ebből lejön a 8%-os saját kedvezményed, így lesz 3946 Ft. Ebből az árból jön le a további 10% kedvezmény, így a végső ár 3552 Ft lesz.

 

Hogyan jut el hozzám a megrendelt/megvásárolt játék?

A Gémklub három módot biztosít arra, hogy eljusson hozzád a webshopban vásárolt termék:

1. Házhozszállítás: Budapestre és vidékre is a Sprinter Futárszolgálaton keresztül szállítjuk ki a megadott címre. Ennek díja: 9 999 Ft-ig 990 Ft, 14 999 Ft-ig 790 Ft, 19 999 Ft-ig 490 Ft és 20 000 Ft felett ingyenes.

2. Pick Pack Pont átvétel: a megadott Pick Pack Pont kiválasztását követően az átvétel díja: 9 999 Ft-ig 590 Ft, 10 000 Ft felett ingyenes.

3. Személyes átvétel: a Ráday utcai Gémklubban ingyenes veheted át személyesen a terméket a neved és a rendelési szám megadásával.

 

Mi jelent az, hogyha előrendelek egy játékot?

Előrendelhető státuszban azon termékeink vannak, amelyek  jelenleg nincsenek készleten és beszerzési idejük bizonytalan. A beszerzési idő lehet csak néhány nap, de beletelhet több hónapba is, vagy akár egy  évbe, azon játékok esetében, amelyekből csak évi egyszer gyártanak.  Az előrendeléssel biztosíthatod azt, hogy előbb juss hozzá egy játékhoz, mint az, aki beérkezés után bemegy a boltba és megveszi. 

Alkalmanként Gémklub kiadású újdonságokra előrendelési akciót is indítunk. Aktuális előrendelési akcióinkat itt követheted nyomon: https://www.gemklub.hu/upcoming

 

Mit jelentenek egy termék előnézeti adatlapján található kis ikonok?

Ezek az ikonok azt a célt szolgálják, hogy az elolvasás előtt ki tudjon derülni számodra néhány fontosabb információ a terméket illetően. Melyek ezek?

– Zöld teherautó: a játék a raktárban van, azonnal, három munkanapon belül átvehető.
– Sárga teherautó: a játék 3-5 munkanapon belül átvehető.
– Zöld vagy kék pipa: a személyes átvétel egy munkanapon belül lehetséges.
– Sárga kör, G betűvel: Aranymedálos termék, a Gémklub által kiemelten ajánlott
– Magyar zászló: magyar nyelvű társasjáték
– Angol zászló: a játék angol nyelvű
– Magyar zászló + dokumentum: a játék alapvetően nem magyar nyelvű, de adunk hozzá magyar játékszabályt
– Piros stopperóra: még nem érkezett meg hozzánk a játék, de már előrendelhető
– Serleg: olyan társasjáték, amely díjat ért el (pl. Az év Játéka)

 

Hogyan tudom, hogy egy társasjáték nekem való-e vagy sem?

A Gémklub többféle módon is segít a társasjátékok megismerésében, illetve a vásárlónak az ideális játék kiválasztásában. A játék dobozán található rövid leírás és a játék kép világa tájékoztat első körben a játék tematikájáról, működési mechanizmusáról, a játékidről, a játékosok számáról és arról, hogy mely életkorban ajánlott az adott játék. A játékszabály átolvasása biztos segítség abban, hogy kiderüljön, hogy egy adott játék neked való-e vagy sem.

A boltjainkban, társasjáték értékesítők, illetve játékmesterek segítenek a megfelelő játék kiválasztáséban. A Gémklub társasjáték-kiadói ügyfélszolgálaton Gémklub-játékmesterek várják a hívásodat, és segítenek társasjátékot választani, illetve játékszabály értelmezésben. A Ráday Gémklubban a társasjátékklub nyitvatartási idejében ki is próbálhatod – akár még megvásárlás előtt – a kiszemelt társasjátékokat. Itt szintén rendelkezésedre állnak játékmestereink.

A játékainkhoz készítünk játékokat bemutató, illetve játékszabályt ismertető filmeket. Ezek nagyon közkedveltek, hiszen – akár – egy 3-perces videó megtekintését követően már azonnal el lehet jutni a játékélményhez.

A Gémklub webáruházban, továbbá a Gémklub Facebook oldalon is olvashatsz játékbemutató cikkeket, amelyek szintén segítenek eldönteni, hogy egy adott játék neked való-e.

 

Miért van két Gémklub ügyfélszolgálat? Melyik ügyfélszolgálat miben segíti a társasjátékok iránt érdeklődőket?

Kétféle ügyfélszolgálatunk van, amely segít a vásárlóinknak:


   1. Gémklub kiadói ügyfélszolgálat. De ezt átneveztük Gémklub Játékmester vonalra, hogy véletlenül se lehessen összekeverni.
   2. Gémklub ügyfélszolgálat


A Gémklub Játékmester vonala a gémklubos, azaz a Gémklub kiadású játékokkal, illetve Gémklub által kiemelten ajánlott kapcsolatos kérdésekben áll a vevők rendelkezésére telefonon. Segít a játékszabály értelmezésében, továbbá segít megtalálni, kiválasztani a megfelelő játékot az érdeklődők számára. Elérhető erre a linkre kattintva.


A Gémklub ügyfélszolgálat egy általános ügyfélszolgálat, amely minden egyéb kérdésben segít. Telefonon (+36 20 366 70 80) és az info@gemklub.hu e-mail címen érhető el. Rendelkezésre áll termékinformációval, rendelésekkel, kiszállítással, nyitvatartással, webáruház működéssel, kedvezményekkel, akciókkal, Ráday Gémklub programmal, általános ajánlatokkal, megkeresésekkel kapcsolatban. Ha esetleg a szolgáltatásunkkal, a termékeinkkel kapcsolatban észrevételed, panaszod van, kérjük, hogy akkor is ezen ügyfélszolgálat felé jelezd. Elérhető erre a linkre kattintva.

Ügyfélszolgálatunkon a rendelés leadása nem lehetséges (erre a kizárólag a webáruzház vásárlói felületén regisztrálva vagy vendégfelhasználóként van lehetőség), valamint a már leadott rendelések kiegészítése plusz játékkal sem lehetséges. Amennyiben a rendelésed során kifelejtettél egy játékot, akkor arra új megrendelést szükséges leadnod. 

Mi az a Gémklub kaszinó?

Ez a hely a Gémklub virtuális játékbarlangja, ahol próbára teheted a szerencsédet, gémzsetonokat gyűjthetsz, és értékes nyereményekre tehetsz szert.

Alapvetően két dolgot fontos tudnod:

– A kaszinóban gémzsetonokkal játszhatsz. A gémzsetonokat aktivitással szerezheted, pénzbe nem kerülnek, illetve pénzért nem is vásárolhatók.
– A gémzsetonjaiddal egy hónapig gazdálkodhatsz.

 

Hogyan jutok gémzsetonhoz?

– 100 zsetont kapsz, minden nap egyszer, amikor belépsz a kaszinóba.
– Minden, a webshopon történő vásárlás alkalmával, annyi gémzsetont kapsz, mint ahány Forint értékben vásároltál.
– Megszerzett küldetéspontjaidat is beválthatod gémzsetonokra, a Pontváltó segítségével.
– A Gémklub kaszinóban található játékokkal (Kvízjáték, Kockáztató játék) is növelheted már meglévő gémforintjaid számát.

 

Milyen Gémkaszinó játékok vannak és mit kaphatok érte?

a)       Kockáztató játék: minden nap 6x dobhatsz kockával. Minden dobás gémzsetonba kerül, és ha szerencséd van, ezzel sokszorosára növelheted az egyenlegedet.

b)      Sorsjegy játék: minden héten van 8 db 20-35%-os kupon, amit megnyerhetsz. A sorsolás minden vasárnap este 20:00-kor történik. Ekkor minden kupont kisorsol a rendszer az azt megvásárlók között. Ha egy sorsjegyet legalább 100 ember vett meg, kettőt sorsol belőle a rendszer, ha 200 ember vette meg, hármat sorsol belőle a rendszer, és így tovább.

c)       Licitálás: minden szerdán, 20:00-kor kikerül 2 db kupon, amire licitálni lehet a gémzsetonjaiddal. Minden licit pontosan egy hetes, így folyamatosan van mire licitálni. Az induló licit minden kuponra 1000 gémzseton, és a licitlépcső 50 zseton. Aki a legmagasabb licitet adja le szerda 20:00-ig, megkapja a kupont.

d)      Kvízjáték: minden nap 12:00-kor kikerül egy kérdés. A válaszadás 50 gémzsetonba kerül, és másnap 12:00-kor, aki helyesen válaszolt, 500 gémzsetonnal lesz gazdagabb.

Hogyan tudom törölni a rendelésemet?

A nem igényelt rendelést az ügyfélszolgálat segítségével lehet lemondani. Kérjük, vegyed fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken a lemondás szándékával, és a rendelés azonosítójával.
Elérhetőségek: info@gemklub.hu, +36 20 366 70 80.

 

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről?

Ha nem szeretnél többet hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az info@gemklub.hu email címen. Kérjük, az üzenetben tüntesd fel a lemondás szándékát, és a hírlevélre regisztrált email címed.


Ha a webáruházban egy játék „elérhető” állapotban van, az a boltban is azonnal kapható?

 Nem biztos. A Gémklub webáruházban feltüntetett játékok a megrendelhető készletet tükrözik, amelyet a raktárunkból szállítunk ki a Ráday utcai boltunkba. A bolti készletek ettől eltérhetnek.

 

Személyes, Ráday utcai átvétellel rendeltem játékokat, a rendelés után azonnal át is vehetem?

 Nem. A személyes rendelés leadása után a raktárunk készíti elő a csomagot, és juttatja el a Ráday utcai boltunkba. Ez, ha a megrendelt játékok elérhetőek a raktárunkban, 1 munkanapot vesz igénybe. De a rendelés teljesítéséről mindig emailt küldünk.

 

Tudok-e rendelést leadni telefonon vagy e-mailben?

Nem, rendelés leadása csak a webáruházban lehetséges. Ellenben a játékok kiválasztásában szívesen segítünk. Kizárólag a webáruház vásárlói felületén (regisztrált vagy vendég felhasználóként) leadott rendelést áll módunkban elfogadni. Az e-mailben és telefon jelzett kérések nem minősülnek webáruházi rendelésnek.

 

A leadott rendelésemben egyaránt van készleten lévő, és előrendelhető termék. A készleten lévő játékokat külön elküldik, vagy megvárják vele az összes termék megérkezését?

Pick Pack Pontra és házhoz szállítással kért rendelés esetén: a játékokat összevárjuk és együtt adjuk fel. Ez, a beszerzése váró játék szállítási időpontjától függően, akár hosszabb idő is lehet. Amennyiben a készleten lévő termékeket szeretnéd külön megkapni, akkor azt kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunkon (info@gemklub.hu, +36203667080).

Személyes átvétel esetén: a készleten lévő játékokat a rendelést követő munkanapon beküldjük a Ráday utcai boltunkba átvételre, amelyre 3 hétig van lehetőség. Mivel sok esetben nem garantált, hogy ebben az időszakban megérkezik az előrendelt termék, így kérünk, ebben az időszakban vedd is át ezeket a játékokat, mert 3 hét után az át nem vett termékeket automatikusan töröljük. Elképzelhető, hogy egy rendelését ezért több alkalommal kell befáradnod a boltunkba – kérünk ezt vedd figyelembe a szállítási mód kiválasztásánál.

 

Van-e lehetőségem a személyes átvételre kért rendelésem átvételére 1 héttel annak beérkezése után? 

Igen, a rendelések átvételére jelenleg 3 hétig van lehetőséged.


A rendelés átvételével kapcsolatban e-mailben értesítünk, illetőleg több alkalommal küldünk figyelmeztető levelet. Leveleink, rendeléssel kapcsolatos értesítőink sok esetben (főleg g-mail-es és freemail-es e-mail címek esetén) a Promóciók és / vagy Spam mappába érkeznek, így kérünk, ha vársz tőlünk levelet, akkor ezeket a mappákat is ellenőrizd. Amennyiben 3 hétig nem történik meg az átvétel, akkor a rendelést automatikusan, további értesítés nélkül töröljük.


Mivel az átvételre jelenleg az átlagosnál hosszabb időt biztosítunk, így ezen kívül egyéb időpontot (pl. a megjegyzés rovatban írt kéréseket) nem tudunk figyelembe venni.

 

Ha a kérdésem van egy Gémklub kiadású játék játékszabályával, tudok tőletek segítséget kérni?

Igen, erre külön Játékmesteri telefonvonalat tartunk fent, ahol igény esetén segítünk a számodra megfelelő társasjáték ajánlásában is. Továbbá szívesen válaszolunk a Gémklub által ajánlott játékokkal kapcsolatos kérdésekre. Hívj minket a +36 20 367 00 40–es telefonszámon!

 

Hogyan tudok információkat kérni a rendelésemről?

A rendelésekről a Gémklub ügyfélszolgálat elérhetőségein tudunk bővebb információval szolgálni. A gördülékeny kommunikáció elősegítésére kérjük, hogy keresd ki a rendelésed azonosítóját, ami e-mailünkben is szerepel, illetve a webshopunkra bejelentkezve is elérhető a „Saját fiók” fül alatt.

 

A Sugárban és a Fény utcában található Gémklub-Gondolkodó Boltok is a Gémklubhoz tartoznak? Itt is van lehetőség személyes átvételre?

Igen, a Gémklub társasjáték kiadónak 3 boltja található Budapesten, a Ráday utcában, a Fény utcában és a Sugár üzletközpontban, és bár az utóbbi kettőt Gémklub – Gondolkodónak nevezik, ugyanúgy a Gémklub részei. Ezeknek a boltoknak a készletei eltérőek lehetnek a webáruházétól, de a Gémklub által ajánlott játékok mind megtalálhatóak mindhárom boltban.

Bár hozzánk tartoznak a boltok, jelenleg a személyes átvétel csak a Ráday utcai boltunkban lehetséges, ezekben a boltjainkban nem.