Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

16.990 Ft

Gyűrűháború – A kártyajáték

16.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

vjátok meg újra Köpfölde csatáit!

A GyűborúA kártyaják A Gyűk Ura fantasztikusvilában játszó, hangulatos társasják. A jákosok egy-egy csapatként irányítják Köpfölde szabad népeit, illetve a Homály erőit, és miközben hatalmas seregek csapnak össze, a Szövetség Mordor felétart...

rom Gyűragyogjon a tünde-királyok kezén,

t a nemes törpök jussa, kiknek háza cifra kő,

Kilencet halandóember ujján csillantson a fény,

Egyet hordjon a Söt Úr, szolganyájat terelő,

Mordor éjfekete földjén, sűárnyak mezején.

Egy Gyűmind fött, Egy Gyűkegyetlen,

Egy a sötbe zár, bilincs az Egyetlen,

Mordor éjfeket földjén, sűárnyak mezején.

Szemtől szemben, John Howe illusztrációval tarkított asztal fött élhetitek újra a Gyűk Ura trilógiát:

Az emlékezetes helyszíneken, kedvenc szereplőiteket irányítva, gyakran el is veszejtve, hiszen a Gyűborúbizony áldozatokat követelt. Persze, ha Gandalf, a szürke odavész Khazad-dûm hídjál, fehér Gandalfként még előlovagolhat Minas Tirith falai alatt, ahogy Vándor is eltűnik majd a színről, ám kébb Aragorn csatát nyerhet a Fekete Kapu előtt. És persze a Kilenc sem csak egyszer lovagol ki Minas Morgulból.

Minden jákos egy-egy saját paklit irányít, benne több frakcióval: a szabad népek oldalán lesznek itt tündék, törpök, hobbitok, rohani lovasok, gondori katonák, és persze a szürke mágus, entek stb. Míg ellenük Orthanc és Mordor szövetséhez számos sötalak kött csatlakozik a móriai Balrog, a Banyapók, haradiak és Umbar kalózai is. Körről körre ezeket játszhatjátok ki akár fontos csaták helyszíneire, akár az útra, amelyen a szövetség igyekszik a Végzet hegyének irányába. A szövetség által megtett útésaz ütközetek egyformán fontosak, mivel bárhol kerekedik is felül az ellenfél, a győzelem karnyújtásnyi távolságból egyszerre beláthatatlanul messzire kerülhet.

Vajon győzedelmeskedhetnek-e a szabad népek a két torony szövetsége fött, vagy elborítja-e a homály Köpföldét ökre? Ez csakis rajtatok áll!

Most 4 promórtyával!

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!